![]() |
|
Zmena registracieLen jedna otazka,daju sa este stale preregistrovat karty Skylink(TT karty),ked napr.nepoznam povodneho majitela? |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 046 |
![]() |
|
RE: Zmena registracieProdejce s přístupem do servisního menu. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Zmena registracieMam novy formular a tam je napisane,ze budu kontaktovat povodneho majitela,ci da na zmenu suhlasa.To v starom formulari nebolo,tak ma to trosku zarazilo. |
Power150
![]() |
|
RE: Zmena registracieNo v novom to je napísané, posielal som aj Ja, ale už prešiel pomali 2 tyžden a furt nič a to som poslal Jedničkou a Doporučene, takže to tam mali už na druhy den. :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
PISTOK153Bez mena povodneho majitela? |
Power150
![]() |
|
Power150Nie, Musel som udať povodneho vlasníka, toť ja som ho vedel a ešte k tomu, v správe a registrácii služieb na skylink stránke som zmenil Tel číslo, aby sa mu dovolali, lebo už má iné telefonné číslo. |
PISTOK153
![]() |
|
PS....Ale dá sa to aj inak, toť oskenuješ kartu, napíšeš čestné prehlásenie, že si ju nadobudol , legálnou cestou , teda formou kupy a odošleš to na Skylink, oni si už poradia. :))) |
PISTOK153
![]() |
|
PISTOK153Ja poznam tiez,len sa pytam.Asi pred jeden-dva pomali rokmi som preregistroval staru TT kartu bez udajov povodneho majitela,ale kolko to trvalo si uz nepamätam.Tam pisu,ze do cca.30 dni. |
Power150
![]() |
|
RE: Zmena registraciemají na to 30 dní a jsou zavaleni žádostmi,dělal jsem to asi před třemi týdny a po urgenci ,kdy jsem čekal 28 dní mi nějaká duše zavolala,že ma mou žádost u sebe na stole a změnu hned provedla |
namtas
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 482 |
![]() |
|
RE: Zmena registracieTrvá im to v súčasností najmenej mesiac.Pred dvoma mesiacmi to stíhali do 30 dní,ale poslednú žiadosť tam majú už pomaly 40 dní,ale zatiaľ vždy všetko preregisrovali.Len je nuné všeko vyplniť aj tel.čísla,lebo zámienku by si mohli nájsť.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
![]() |