![]() |
|
CSLink přeregistraceAhoj, má někdo zjištěno...Lze oskenovanou žádost odeslat emailem, nebo musí být zaslána poštou ? Dík za info |
Facon
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 137 |
![]() |
|
RE: CSLink přeregistracepřeregistruj si kartu Výměna na stránkách Skylinku a jestli tam máš účet na starou kartu, tak převezme údaje z databáze CSlinku. Jestli jsi čekal na kartu Výměna na poslední chvíli, tak tvoje blbost. Možná ti ji stihnou poslat ještě včas, ale chce to žádost poslat mailem na CSlink a vytelefonovat si to. Přinejhorším si platbu SP místo o dva roky odložíš jenom o rok. Času jsi měl dost od oznámení změny obch.podm.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: CSLink přeregistracenechápu přesně otázku, ale nevidím nic složitého na tom, přeregistrovat si ji výměnou na skylink přes weba je to otázka několika minut.Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
@meduzkaNejedná se o kartu " Výměna " !!Jde o změnu majitele !! A ptal jsem se pouze na zaslání žádosti emailem, zda je možné !! |
Facon
![]() |
|
RE: CSLink přeregistraceCSLink - Přeregistrace karet formulářehttp://www.cslink.cz/cs/prakticke/zakaznicke-tipy/ke-stazeni/download--formulare-k-preregistraci-a-slouceni-karet---35/ A otázka zněla: Lze oskenovanou žádost odeslat emailem, nebo musí být zaslána poštou ? |
Facon
![]() |
|
RE: CSLink přeregistraceOdpověď už jsem našel"Přeregistraci provedeme za podmínky, že nám stávající majitel karty (ten na koho je karta registrována) napíše e-mailem na adresu info@cslink.cz nebo poštou na adresu Media Vision s.r.o., Futurama Business Park, Sokolovská 651/136a, 186 00 Praha 8 žádost o přeregistraci karty." |
Facon
![]() |
|
FaconStejným způsobem jsem to provedl i já mailem je to rychlejší i když pro sichr jsem to poslali poštou. Poštou jsem posílal oskenovaný paragon o zakoupení + formulář s žádostí. Majlem to stejný pak už došel jen mail. ;) R^ |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
![]() |