Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CSLink přeregistrace

Ahoj, má někdo zjištěno...
Lze oskenovanou žádost odeslat emailem, nebo musí být zaslána poštou ?
Dík za info

Facon
Registrace: 1/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CSLink přeregistrace

přeregistruj si kartu Výměna na stránkách Skylinku a jestli tam máš účet na starou kartu, tak převezme údaje z databáze CSlinku. Jestli jsi čekal na kartu Výměna na poslední chvíli, tak tvoje blbost. Možná ti ji stihnou poslat ještě včas, ale chce to žádost poslat mailem na CSlink a vytelefonovat si to. Přinejhorším si platbu SP místo o dva roky odložíš jenom o rok. Času jsi měl dost od oznámení změny obch.podm.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

nechápu přesně otázku, ale nevidím nic složitého na tom, přeregistrovat si ji výměnou na skylink přes weba je to otázka několika minut.

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

@meduzka

Nejedná se o kartu " Výměna " !!
Jde o změnu majitele !!
A ptal jsem se pouze na zaslání žádosti emailem, zda je možné !!

Facon

CSLink - Přeregistrace karet formuláře
http://www.cslink.cz/cs/prakticke/zakaznicke-tipy/ke-stazeni/download--formulare-k-preregistraci-a-slouceni-karet---35/
A otázka zněla:
Lze oskenovanou žádost odeslat emailem, nebo musí být zaslána poštou ?

Facon

Odpověď už jsem našel
"Přeregistraci provedeme za podmínky, že nám stávající majitel karty (ten na koho je karta registrována) napíše e-mailem na adresu info@cslink.cz nebo poštou na adresu Media Vision s.r.o., Futurama Business Park, Sokolovská 651/136a, 186 00 Praha 8 žádost o přeregistraci karty."

Facon

Facon

Stejným způsobem jsem to provedl i já mailem je to rychlejší i když pro sichr jsem to poslali poštou. Poštou jsem posílal oskenovaný paragon o zakoupení + formulář s žádostí. Majlem to stejný pak už došel jen mail. ;) R^

slapet
Registrace: 11/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra