![]() |
|
sdílení příjmu ze satelitu z jedné karty SkylinkPřeji dobrý den,mám zájem o satelitní komlet.Mám 2 LED TV Philips-40PFL6606K/02 - 32PFL 6626H/12 a starší TV-32PW9551 v HD.Mám dotaz zda půjde zakoupit jeden přijímač DVB-S s kartou Skylink pro starší TV 32PW9551 a dvě TV-LED sdílet na tu jednu kartu po síti a nebo musím koupit 3 přijímače s jednou kartou a sdílet příjem.Teké bych rád věděl,zda tím nespomalím příjem ze satelitu a jestli není výhodnější jeden přístroj s kartou pro tu starší TV a do těch LED TV zakoupit moduly i s kartou.Předem děkuji za odpověď. Mirekchamirek@centrum.cz |
DEDAD
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
Zdieľanie príjmu zo satelitu.Ak máte 3 televízory a chcete 3 satelitné prijímače, zoberte si dve karty Skylink a jednu kartu next. Zdieľanie už nepôjde. Je to nelegálne. Karta next je podriadená karta, bude vysielať také isté programy, aké idú na hlavnej karte. Ja to mám takto spravené tiež. 2 karty + 1 next. Moja karta má aktivované programy kombi, ktoré idú aj na karte next. |
Alibaba21
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 125 |
![]() |
|
RE: sdílení příjmu ze satelitu z jedné karty S...Ještě mokrý inkoust v registraci a už bys chtě sdílet na tři TV. Už ten dotaz svědčí o tom, že by to chtělo si o tom něco nejdříve přečíst a potom.... |
migr
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 384 |
![]() |
|
RE: sdílení příjmu ze satelitu z jedné karty S...alibaba netáraj ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
Nejdříve slušně pozdrav.To že jsem tady nováček,neznamená že jsem takový "génius"jako jte Vy mladíku.Pokud něco neznám,tak se slušně zeptám.Je lepší být chytrý a nedávat to moc najevo,než být (nevhodné slovo) a dělat chytrého. Rv |
DEDAD
![]() |
|
Děkuji panu Alibaba21Takto si představuji odpověď na slušně položenou otázku. R^ |
DEDAD
![]() |
|
Mokrý inkoust pro pana migrPokud jde o mokrý inkoust,tak ten jsem měl naposled v roce 1958,tak mám před Vámi určitě nějaký náskok.Jinak přeji krásný den a hlavně klídek. ;) |
DEDAD
![]() |
|
RE: sdílení příjmu ze satelitu z jedné karty S...Spravna odpoved prozatim neni.Zalezi,jak SKYLINK uplatni "surflock" na svych kartach.Protoze se da predpokladat (i stran serpo),ze SKYLINK nebude chtit,resp. bude to proti jeho obchodnim zajmum,ponechat moznost sdileni pro 3-4 TV prijimace-coz by vubec SKYLINKU neuskodilo a naopak by domacnosti mely vystarano.Cili vse se ukaze v budoucnu,nicmene bezny uzivatel by s timto resenim nemel prozatim pocitat a investovat do nej. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: sdílení příjmu ze satelitu z jedné karty S...Miroslave never kecum , 1xlinux prijimac + 2xdiablo cam wifi a divas se na jednu kartu |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: sdílení příjmu ze satelitu z jedné karty S...2700+2x 3 790 Kč=10280 :laughing: :laughing:Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: sdílení příjmu ze satelitu z jedné karty S...nemá satelitní tuner jen ta jedna televize? Jinak nebejt toho servisního poplatku, tak pokud jde o sledování pouze základu, tak bych koupil pro každou tv zvlášť kartu. Ale vzhledem k tomu placení poplatku na každou kartu by bylo asi lepší koupit ke každej telce zvlášť přijímač a nazdílet to v domácnosti z jedné karty. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: sdílení příjmu ze satelitu z jedné karty S...Router Wire Cable a funguje to jedna báseň. Tedy alespoň zatím. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
eemilNikdy jsem se o sdílení nezajímal a tak se ptám. Předpokládám, že ten přístroj, který kartu ke sdílení "nabízí" (server) pro další přístroj musí být v nějakém zapnutém či polozapnutém stavu a nikoliv ve standby. Takže při sledování jen základu, nespotřeboval by ten server elektřiny za více peněz, než je ten servisní poplatek?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: sdílení příjmu ze satelitu z jedné karty S...spravny server-primac zdiela aj standby :))) |
vili1
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 674 |
![]() |
|
@joscer pozor aleoni niektorí kolegovia považujú za stand-by režim, keď prijímač beží a zhasne display.Myslím, že žiadny prijímač v klasickom stand-by tak ako ho poznáš ty joscer nič zdieľať nebude. Mnoho linuxov z tohto stavu nevie ani len spustiť nharávanie. Je to podľa mňa tak ako u tvojho TS: - stand-by je 0,1W a vtedy komunikácia spí, nič sa nezdieľa. Lepšie prijímače dokážu z tohto stavu prejsť do nahrávania - sleep, alebo "rychlý start" vtedy prijímač drieme, má zhasnutý displej. Beží komunikácia, môžeš napr. programovať cez internet časovače a pod. spotreba nejakých 10÷20W podľa typu prijímača |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: sdílení příjmu ze satelitu z jedné karty S...Veru nie je stand by ako stand by. ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: sdílení příjmu ze satelitu z jedné karty S...niekedy je lacnejsi ten serpo. :)))Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: sdílení příjmu ze satelitu z jedné karty S...No :))) Ja by som povedal, že otázka Standby už nikoho nemusí zaujimať, lebo pri IRDT. to nieje celkom reálne, 2x zmena Key za den, no kto by to furt behal zapínať že. :laughing:Ovšem furt to zožere menej ako SP na 3x STB z kartou. :laughing: :laughing: :laughing: |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: sdílení příjmu ze satelitu z jedné karty S...:))) :))) :))) naco som to tam daval?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: sdílení příjmu ze satelitu z jedné karty S...Je viacej možností a spôsobov, ale s tým sa tu nikto nebude chváliť skús sa poobzerať napr. stb. 1X Amico 8340, 2X Amiko SSD-550 http://www.abcom.sk/produkt/amiko-ssd-550-716551.html, 3X splitter WTR-1. Nech sa darí !! ;)Supportsat.cz forum
CZ a SK fórum pro fandy satelitního příjmu
|
allek
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 112 |
![]() |
|
![]() |