![]() |
|
Vadne LNB?Na mem Vantage HD 7100 se mi sekaji HD programy, SD je OK. Signal 76 Kavalita 99. mel jsem doma Mascom 2600 a HD programy take zlobily. Ze by LNB?VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8
|
flukes
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 155 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: Vadne LNB?Par ludom som bol doladit parabolu a je neuveritelne,ako bola nespravne nastelovana. Normalne brali ako fakt,ze programy zo satelitu ked je zamracene kockuju,ked trocha prsi,tak je tma. A bolo to aj u skylinku,aj u digi. A hlavne u digi je na vychode slovenska rozsirena fama-digi nie,lebo vela kockuje a casto vypadava. Bolo tu asi dost odbornikov. Po jednom odbornikovi,co pracoval pre digi,ktoreho si znamy zavolal naladit skylink som nechapal vôbec. Netrafil sa,alebo ani nevedel,ktora je spravna druzica,lebo skoncil na astra 19,2e a povedal znamemu,ze tu pomôze uz iba panboh! |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 660 |
![]() |
|
Kasr do nebeKasr je PánBoh |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Vadne LNB?pokud mas presne nastavenou parabolu, vymen LNB za jinou znacku treba mascom,napr.kombinace vantage+inverto premium nepracuje na problemovem tp.11797 vzdy korektne(sekani) |
a bb c
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
Vice pricin1. Vec co udelej pozvi technika s poradnym merakem ne se zadnym satfindrem a neco kvlitniho se spektrem a podporou normy dvb-s22. Prover jestli se ti hdcka sekaji i na jine instlaci. Pricina muze byt dvoji, bud spatne nastavena parabola nebo, vadny tuner. Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D
|
linuxik
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: Vadne LNB?Tak jsem to trosku posteloval, sice to na satu ukazuje stale stejne udaje o signalu, ale zda se to OK.VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8
|
flukes
![]() |
|
flukesTomu se nediv. Ty teploměry v přijímači neumějí totéž co pořádný měřák, takže jejich citlivost je někde úplně jinde.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
RE: Vadne LNB?Vecer to opet blblo, tak nevim, asi vymenim LNB.VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8
|
flukes
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |