Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Vantage HD 8000S total freeze

pri naladení niektorých staníc - zatiaľ som si to všimol len na 19,2E - Kika, ZDF, 3sat... - receiver mrzne - včera sa hneď aj sám reštartovával, dnes už len zamrzne a sú na telke zelené pruhy - neviete o čo ide - našiel som tu nejaké príspevky, že to robí ale nikde som nenašie či sa s tým dá niečo robiť? Ak poznáte riešenie mohli by ste sa podeliť. Dik moc.
druhá vec - neviete či idú nové Irdeto a Irdeto ICE v uni čítačkách tohoto receiveru?

deino
Registrace: 1/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

Co takhle

sledovat většinu těch programu v HD? ;) Jinak pomuže vymazat uvedené programy a naladit podle A-PID,V-PID.Tyto dvě hodnoty pro FTA stačí.PCR- PID je většinou shodný s Video.Mají tam něco nestandardního a třeba Vantage to nezkousne.

hobo
Registrace: 1/2007

RE: Vantage HD 8000S total freeze

Je to problem firmware,vsechny tyto SD programy vymaz a zapomen na ne,resp. nalad si je v HD!
ICE ve ctecce jede,IRDETO nevim.

hdpe
Registrace: 11/2007

IRDETO

by mělo udajně na FW Jepssen taky makat.Ale říkám udajně-mám ICE.

hobo

Čisté Irdeto CAID 0624 jede v čtečce Vantage 8000S bez problémů...

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

to deino

Předpokládám, že víš jak se z toho zamrznutí dostat, někde jsem tu popsal postup. Jinak doporučuju se zbavit všech programů z toho jednoho TP (kromě tebou uvedených jsou tam ještě tuším dva tematické ZDF).
ICE ve Vantage 8000 v uni jede (samozřejmě s FW na UNI), čisté Irdeto snad jen s alternativním FW (Jepssen), ale ten jsem nezkoušel. Pokud bys ho chtěl použít, tak si o něm nejdřív něco nastuduj (např. na Vantagefunclub.cz) - není to SW primárně pro Vantu, a vrátit se zpět jde jen přes speciální FW.
Mnoho zdaru.

vahač
Registrace: 6/2009

Výmaz cely TP 11954 a vsechny dotčené programy lze sledovat z jiných tp DVB-s2 v HD.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

to PetrT

Ale s jakým FW? Jsou lidi, co Jepssena nechtějí... :-)

vahač
Registrace: 6/2009

@ deino

Problémový TP na Astre musíš upraviť v settingu, ináč ti to bude robiť stále. Máš teda len dve možnosti, prvá je tá ako ti radí Saxon pozerať uvedené stanice v HD rozlíšení alebo ak ich chceš mať predladené ako ja, tak ti môžem poslať svoj setting, kde je to upravené a prijímač nereštartuje. Do prijímača si daj napr. nejaký neofiko fw, napr. 02.52 ale nedávaj si tam Jeppsena. Vyhneš sa zbytočným problémom a komplikáciám s nekvalitným obrazom. V uvedenom fw šlapú ICE a Irdeto karty bez problémov. Ahoj a nech sa darí

PeMa
Registrace: 2/2011

@PeMa

jaké jsou ty komplikace a problémy s nekvalitním obrazem FW Jepssen?Kromě tebe si tady snad na tyto problémy nestěžoval ještě nikdo.Jen tak pro zajímost. ;)

hobo

Jeppsen ma horší obraz nez 2.52? Nejaký hmatatelny dukaz by nebyl? Na čem to porovnavate?

On Air!

Saxon

Jepssen má najkvalitnejší obraz.

jarino1978
Registrace: 2/2007

Uz som sa zlakol, ze lem VU+ ma zly obraz...... :))) :)))

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

No prave...mám doma Vantage s Jeppsenem a Ultimo s VTI 4.1, takže kombinace na to, abych si kvůli špatnému obrazu hodil mašli. :))) mám nyní pustený Titanic na Primě HD a obraz je fakt hrozný, takže asi mají pravdu...

On Air!

Saxon

@ Saxon

Mrkni na Arabsat 26E a prepni si na nejaký kanál, kde máš výrazné logo s arabským nápisom pod ním, ale podmienka je, že musíš mať 2 prijímače a 2 telky. Ja som to tak mal spravené a zodpovedne prehlasujem, že Jeppsena nikdy viac.

PeMa

Ok, připouštím mozny rozdíl mezi šifry, ale Jeppsen mi přinesl mnohem stabilnější provoz PVR, což je pro me primární prinos. A dále jsem si jist, ze fatální zhoršení HD vysílání NHL na svědomí především kroky provozovatelů SAT platforem. Tam je rozdíl za posledni tři roky naprosto zásadní. Nejaké niance v obraze dvou různých SW jsou zanedbatelné/ pro me oko/.

On Air!

Saxon

Ta skurvenaT9 mi ten text tak przní, ze uz na to dnes kašlu. Přesto si myslím, ze mi rozumíš.

On Air!

Saxon

Sú maniaci, čo porovnávajú obraz z piatich centimetrov od obrazovky, lenže v tomto prípade ja vidím rozdiel z 3 metrov, po Jeppsene mám pocit akoby mi niekto nasadil okuliare a všetko vidím podmazané a s veľa artefaktami akolo loga. U prijímača VU+ je obraz ešte horší, môžeš štelovať a hrať sa s pluginami, nikdy nedosiahneš ani taký obraz ako má Vantage. Ale predsalen najpeknejší obraz na svete majú Panasoniky :)

PeMa

si tu skurvenou

vypni :8)

tonek

Svojho casu som skusal na Vantage 8000 kadejake kombinacie fw, nakoniec som zostal taktiez na Jeppsene. A na logo zase pocas filmu necumim. ;)

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

A mozes mi povedat kde na poziciach 19-23 je ten zly obraz na VU+ ?Ja ho nikde nevidim,samozrejme pokial to SD nema kvalitu pod uroven.O HD sa nie je o com bavit..

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Netvrdím, že obraz je zlý! Rozdiel je minimálny pre človeka ako si ty až zanedbateľný, ale predsa tam je. Vantage je lepší, ale so správnym fw.

PeMa

http://www.vantage-digital.com/files/download-1335957775.htm RE: Vantage HD 8000S total freeze.
Zde je návod jak zamezit zamrznutí VANTAGE HD serie

vasek33
Registrace: 6/2005

By si sa cudoval ako som haklivy na obraz....vlasy mi stoja niekedy co dokazu ludia vyprodukovat na svojich TV.Ale potom si zvyknu na to ale ked prides z vonku .... :O

liquere

dik moc všetkým za užitočné info. vidím, že tu ani nechýbam ;) no toho jepssena som skusal kvoli inemu problemu s HD ČT a Markizy - nič sa nezmenilo - asi budem musiet ist na strechu - furt nejdu, osobne zatial vela rozdielov v obraze nevidim ale niekto tvrdi ze je stabilnejší... tak ho tam asi zatial necham. no ked su vsetky v HD tak je to jasne, len mi ich vsetky nenaslo ked som dal 4GHz blind scan tak asi budem musiet vsetko manualne. Dik este raz - aj za info o kartách!
@PeMa - dik, zatial asi bude stacit to HD, i ked by ma zaujímalo ako to máš poriešené

deino

@ deino

Cez audio a video PIDy a obejdeš tým teletext a EPG, ktoré tam robia galibu...

PeMa
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra