![]() |
|
Vantage HD 8000S total freezepri naladení niektorých staníc - zatiaľ som si to všimol len na 19,2E - Kika, ZDF, 3sat... - receiver mrzne - včera sa hneď aj sám reštartovával, dnes už len zamrzne a sú na telke zelené pruhy - neviete o čo ide - našiel som tu nejaké príspevky, že to robí ale nikde som nenašie či sa s tým dá niečo robiť? Ak poznáte riešenie mohli by ste sa podeliť. Dik moc.druhá vec - neviete či idú nové Irdeto a Irdeto ICE v uni čítačkách tohoto receiveru? |
deino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 81 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
Hm aleto jsem mu napsal hned na začátku... ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 461 |
![]() |
|
PeMaja som ostal verný 02.53 obraz OK, nahrávanie oproti 02.52 OK - u mňa na 02.52 neustále trhanie v nahrávke, asi problém ako u Saxon-a...len ma štve to strašne pomalé prepínanie rádii Rv , ale jepssen na tom myslím tiež neni lepšie...Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 656 |
![]() |
|
@ digitalsÁno máš pravdu a keďže ja poslednú dobu moc nenahrávam, tak som sa vrátil k 02.52, pretože má lepší a ostrejší obraz. Sem-tam čo si dám nahrať v noci, že mi nahrávka ušetrí spánok, mi to škubne zo dva razy mi to nevadí aj tak to hneď vymažem. A u tej 02.53 to prepínanie rádii taktiež katastrofa, čítačka kariet strašne pomalá, ja som poslednú dobu zmenil názor a preferujem radšej pekný obraz a nahrávky už nezálohujem, je to k ničomu, stále sú nové a nové filmy. |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
No alena HUMAXI 5500+, kde mi také dochází k jistému zatuhnutí ( popsáno před pár dny) jsem dostal též radu naladit pouze přes A-V pidy, ale po provedení jde EPG normálně a teletext též a také se to asi po 10ti minutách zasekne a nejde přepnout - čili to nepomohlo...Nebo je nutné vymazat a poté naladit přes pidy VŠECHNY žádané stanice na transpordéru ? ) Zkusil jesm to na zkoušku jen na jedné. |
Bert
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
Předpokládámže to EPG i teletext jdou normálně i na tom jednom jediném přeladěném kanále-což by ale jít nemělo.Zkus ZDF V-110,A-120,PCR-110.Ostatní programy vymaž a uvidíš.Pokud to bude OK nalad i ty další z tohoto TP podle přísluš.hodnot PID. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 461 |
![]() |
|
@pemauž v úvode som ti chcel napísať, či nemáš PDP Panasonic. Ak áno,tvoj problém je tam, už sa to riešilo na tvfreak.cz.... |
jarino1978
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 452 |
![]() |
|
No nevím,U HUMAXE 5500+ i když smažu všechny stanice na transportéru a znovu naladím přes A-V pidy, tak EPG normálně funguje...Takže závadu (způsobenou asi daty v EPG)- zatuhnutí neodstraním |
Bert
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 32 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |