![]() |
|
SCHWAIGER DSR-1004 CW a ICE kartaDobrý den,pujde prosim ICE karta v prijimaci SCHWAIGER DSR-1004 CW? Kupoval jsem jej tak pred 2 roky. Dekuji za zkušenosti. |
mmu
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 43 |
![]() |
|
RE: SCHWAIGER DSR-1004 CW a ICE kartaJistota je taková = dones přijímač k prodejcí sat.techniky a zasunte tam tam ICE kartu.Klidný spánek máš tého dne zaručen. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
TestTak jsem nyní testoval aktivovanou ICE kartu v přijímači a bohužel nejde. Prosím není k dispozici SW update pro tento přijímač? Díky |
mmu
![]() |
|
RE: SCHWAIGER DSR-1004 CW a ICE kartaSchwaiger 1004 je převlečený Kaon230CX a ve 230CX karty ICE fungují korektně od poslední výměny systému u Skylinku.V Kaonu 200CX dekodování karty ICE nepravidelně vypadává! @mmu co konkrétně karta ICE (byla to ICE nebo IR?), ve schwaigeru dělala? |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
ICE kartaPo vložení ICE karty (ne IR) karty se objeví hláška : prosím zkontrolujte Vaši kartu ... . pritom kartu mám v Dreamboxu zaktivovanou asi dva dny. |
mmu
![]() |
|
RE: SCHWAIGER DSR-1004 CW a ICE kartaA jak dlouho si nechal tu kartu aspon na ct1?Kartu Skylink ICE jsem zkousel u znameho na tomto satelitnim prijimaci a karta sla normalne.Na verzi sw si nepamatuji. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: SCHWAIGER DSR-1004 CW a ICE karta@HyperNedalo by se prosím podívat na verzi SW ? Ja jsem zkoušel kartu, která již byla funkční, zaktivovaná v jiném přijímači. Děkuji. |
mmu
![]() |
|
ona kartičkase chová jinak po registraci,zaregistruj,zkus,případně oprav šrot,nebo ho vyměň R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
![]() |