![]() |
|
O servisním poplatku jsme věděli už loni v záříhttp://www.(nevhodné slovo).cz/clanky/byvaly-spolupracovnik-cs-linku-o-servisnim-poplatku-jsme-vedeli-uz-loni-v-zari/Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 112 | |
![]() |
|
@spykoneviem, porad co nerobim dobre...ak si precital niektore moje prispevky tak vies ze mam blizko 50...a tie zdravotne problemy ako byvalemu sportovcovi mi hrozia cim dalej, tym viac...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@magicialtak toto je diskusne forum kde podla mna moze kazdy reagovat na kazdeho, zvlast ak sa mu kohokolvek prispevok nezda adekvatny...a tie moje poznamky vyplynuli ako reakcia na milanovu c odpoved...kde som zachoval chladnu hlavu a na moju povahu bol az privelmi distingovany, pretoze som nepouzil jedine oplzle slovo. co v nasom davnom spore nebol ziadny problem, avsak obaja sme boli hned tam kde treba...vsak pane magicial.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@bohus31A ještě něco.Pretože já ho znam a někdy děláme spolu.Je vedoucí určitého provozu, je inženýr, nemá "balkon" jak jsi psal a jeho životní filozofie je humánnější, než ty říkáš. To jen na okraj inteligence a jeho vzdělání, jak si zas nesprávně poznamenal. Takže nevite a nepište. ;) paneNeříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
@Magicialste na omyle pane, pretoze neviete o mojom vzdelani a iqnic...a to ze neviem ze viem ??? mam zato ze nieco viem a snad pisat mozem, dokial budem zivi...alebo mi to zakazete pane magicial? Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@bohus31Jenom pište ale pravdu.Protože, jak jsem psal, ho znam, tak se mě dotkla věta "vím co si zač pane ......". To jako kdyby byl zloděj.".... inak slovensko je male, viem co ste zac pan milan c. dajte pozor na svoje zdravie, pretoze po patdesiatke prichadzaju problemy... sa telit? ano, krava sa musi telit! Registrován: 10/2009, Autor: uživatel bohus31 To jsou už obvinění na paragraf.Neznáte ho a kecáte,pane. Takže važte slova.Tím končím. Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
![]() |
|
@bohus31Nevite o něm nic, pane. Ja nevim o vašem vzdělaní a vy nevíte o vzdělání Milana C a jeho IQ. Tak se budu opakovat, proč jste ho pomlouval? Psal jsem jaké ma vzdělaní ,tak se mu doufam teď omluvite.Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
![]() |
|
@Magicialpreco vytrhavate z kontextu? vazeny pane vy utocite na mna a s tymi paragrafmi ste na omyle...neviem co ste zac pane magicial ale koho ja poznam nachajte na mna...a to ze kecam nie je urazka??? vsetko co som napisal je pravda a nemusite sa obavat, ze to zneuzijem. vadi vam moj podpis? staci ho pochopit! Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@Ser-poTato tema je dnes akasi horuca a bohata na osocovanie,ako sa tak divam...Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 964 |
![]() |
|
@Magicialco tu vytvarate konspiracne teorie? o co vam ide? pane magiciale, nechte toho!Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
Verim mu a mam aj dokaz preco!Preco tomuto panovi (z clanku v prvom prispevku) verim? Pretoze sam pan Glisnik to priznal - konkretne ze vedeli o tom ze predosly stav bol neudrzatelny a ze bol asi na 5 rokov - nechce sa mi hladat a citovat, ale v podstate toto povedal, takze je velmi pravdepodobne ze servisny poplatok pripravovali uz v case ked predavali "neobmedzene karty CS Link" (ked sa uz spojili so Skylinkom) a ked predavali Skylink "bez dalsich mesacnych poplatkov", ale chceli vyuzit digitalizaciu. |
Dreamer
Registrace: 7/2004 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
RE: O servisním poplatku jsme věděli už loni v...Juzek mal pravdu, bolo tu publikované ešte v minulosti. Čiže rozprávky o podvodnej firme, v tomto smere, ani náhodou. |
Papua
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 137 |
![]() |
|
bohus31neviem, porad co nerobim dobre...ak si precital niektore moje prispevky tak vies ze mam blizko 50...a tie zdravotne problemy ....Bože bud rád že máš 50 , Ja neviem či sa dožijem vobec 33 a nie to ešte 40 , ako Tvrdy zamestnanec som na to doplaťil zdravím, Takže HLAVU HORE a TREBA SA DRZAT a NEVZDAVAT TO. R^ R^ R^ |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 112 | |
![]() |
|
![]() |