![]() |
|
Sport5 SkylinkZaznamenali jste zlepšení technické kvality vysílání Sportu5 na Skylinku?Po přestěhování stanice z Hradce Králové do Prahy a využívání nové techniky se měla zlepšit kvalita obrazu.Mě se tedy nezdá že by se obraz nějak zásadně zlepšil.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
Saták1Na Sport5 koukám velice zřídka, hned po tom stěhování mi dva pořady připadaly, že je to nějaké lepší, ale další pořady mě zase vrátily zpět.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Sport5 SkylinkTaky nějaké viditelné zlepšení nepozoruji (hodnotím podle včerejšího přenosu DTM.) Ono taky záleží co máte puštěné, přenosy dejme tomu, ale záznamy, ty měl Sport5 vždy o dost horší, přehlídky kostek. Třeba zapracovali aspoň na těch záznamech aby byly konečně koukatelné. :))) |
Wintermute
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 308 |
![]() |
|
RE: Sport5 Skylinkkeďže mali na nete inzerát že predávajú VHS zn.AVEX predpokladám, že ho vymenili za DVD/HDD prístroj.Takže zmena k lepšiemu by tam mala byť :laughing: Vážne - myslím, že sa qalita nezmenila žiadnym smerom |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
RE: Sport5 SkylinkVčera jsem koukal na DTM a obraz mi přišel stejně příšernej jako dříve. |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 766 |
![]() |
|
![]() |