![]() |
|
TV Patriot"TV Patriot neobnoví vysílání a končí" - ako keby to nebolo jasne uz tym, ze tam dali Dajto. To nam to oznamuju az dnes? Bolo jasne ze minimalne na povodne miesto sa uz nevrati! |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
Zomrel kral, nech zije kralTV Patriot nebol jediny kompilat regionalnych televizii. Je tu predsa aj CE TV, ktora je vsak asi financovana transparentnejsie (aj ked su to audiotextove hry, ale aspon to nie je vyciciavanie rozpoctu samospravy). O zivotaschopnosti CE TV svedci aj to, ze dokazali spustit sportovy kanal. Dufam, ze po krachu TV Patriot CE TV preberie regionalne spravdojstvo spomenutych televizii (ak tam uz nebolo aj predtym). Ked CR, ktora je dvakrat taka velka ako SR, dokaze obsluzit jeden kanal regionalnitelevize.cz, na SR mu stacit aj CE TV.Drzim CE TV palce a tymto si ich dovolim vyzvat, aby navysili svoj datovy tok na satelite. Trebars nech idu do H264, ale nech sa daju pozerat v slusnej kvalite. |
Robert
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 728 |
![]() |
|
RE: TV PatriotJa si taky,nicmene bez BOGOTY = BAJ-KAJ-LAJ kulalaj. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
@ robertano bit rate CETV je odstrasujuci, mozno prevezmu stafetu po patriot tv, pretoze uceleny kompilat regionalnych tv na slovensku chyba. na CETV som zatial videl iba relacie z nitrianskeho kraja, avsak ine regionalne televizie zo slovenska, toboz z prostredia zahranicnych slovakov, zial zatial nie. avsak co nie je moze byt! ;)Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
bohus31To preto ze som je nepozeral. :))) |
hajnalka
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
RE: TV PatriotTV56 obnovila vysielanie na portali http://www.respublica.sk/Zeby zaplatili dlzoby prevadzkovatelovi portalu? |
Robert
![]() |
|
@RobertTomu sa hovori posledny vydych.... |
dodiak
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 380 |
![]() |
|
RE: TV Patriotbohus31: "Medialny" dom na Hornom vale je uz minulost. Radio Zet skoncilo uz pred casom a aj TV Patriot sa stahovala do inych priestorov par mesiacov dozadu. Tie priestory najskor vyuzije zakladna umelecka skola, ktora v budove myslim uz sidli, alebo nejaka ina kulturna institucia, pripadne centrum volneho casu. To je moj tip.dodiak: Predpokladam, ze tak tvrdis na zaklade informacii, ktore mas. Moj tip je (bez ohladu na to, co sem pises), ze aj TV 56 bude mat znacny problem prezit, kedze televizia uz nema vyhodny najom v mestskom divadle (ktory vraj poriadne neplatila) a nema uz ani dotaciu z mesta. Za zasadny problem povazujem to, ze oni sa ani nikdy nesnazili v tej televizii nabehnut na nejaky ekonomicky sebestacny rezim (t.j. dostat do vysielania reklamu alebo iny plateny obsah). |
Robert
![]() |
|
RE: TV PatriotSebestačný režim? Veď celé to bolo vymyslené doslova a do písmena na politické ciele na určité obdobie. Nad udržateľnosťou nik nerozmýšľal...Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 027 |
![]() |
|
@RobertNo ako som uz raz pisal, poznam tam trosku tie pomery a stale uz asi rok sa tvaria,ze nedokazu vyplatit istu (relativne malu) sumu :))A ako si pisal v poslednych riadkoch,tak to presne vystihuje cely ten problem. Na pozicii marketingu v hocijakej TV by mal byt clovek, ktory dokaze realne predat reklamny priestor za realne financie a nie stale dookola nieco nevyhodne bartrovat a hlavne vo svoj prospech. Cely tento problem nastal len koli jednej osobe.... |
dodiak
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 380 |
![]() |
|
robertmas pravdu, ospravedln moje info, pretoze v kancelarii TV PATRIOT na hornom vale som bol naposledy v 2007 a odvtedy som to neskumal...namal som dodvodRakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |