![]() |
|
TECHNISAT DIGIT S2-CDNemáte náhodou někdo zkušenost s přehráním software na tomto přijímači?Aktualizoval jsem software na Digit S2,tam to bylo bez větších problémů,ale tady mi to nechce vzít.Hardware je zde 32.7,software 2.37.33.11(1173l) UL 2.8-0 BL1)163).Aktualizace přes OTA nejde.Pro upřesnění ještě nr.art.0006/4667.Jedná se o polský kus,ale snad i tam aktualizují na novější systém kódování.O jazyk nejde,jde mi jen o čtení karty ICE.Předem díky.Pro upřesnění ještě dodávám,že ten software,který je na uložto nejde nainstalovat.Mám ho v záloze,kdyby odešel můj přijímač,jen bych byl rád,kdyby byl plně funkční. |
zlobrmogi
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: TECHNISAT DIGIT S2-CDZdar,na HW 32.7 jsem tam aktualizaci nenasel,je to predpokladam CryptoWorks? |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
TECHNISAT DIGIT S2-CDNetuším,jaká je uvnitř čtečka.Předpokládám,že je to konstrukčně stejný typ,jako 0001(2)/4667-tam CryptoWorks je.Je to polský typ.Možnost nastavení jiného jazyka ani neobsahuje.Ale to jsem si myslel,že bude pouze SW záležitost.Ale třeba se pletu!!!Někde v na těchto stránkách jsem i našel zmínku o HW 32,7-mám pocit,že autorem byl "SAXON".Takže existovat by měl. |
zlobrmogi
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: TECHNISAT DIGIT S2-CDněco bylo pouze pro TNK a tam soft nezměníš! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
![]() |