Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

registrace karty ICE

Dobrý den, rodiče mají kartu TaT z roku 2004. Kdysi jim jí někdo aktivoval a samozřejmě nemají heslo a e-mailovou adresu uvedenou při registraci. V současné době chtějí přejít na kartu výměna Ice, ale při registraci přes web vyžaduje heslo a e-mail. Tušíte někdo jak postupovat? Samozřejmě jsem volal i psal do Skylinku, ale marně .... Děkuji

RJakubec2
Registrace: 12/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: registrace karty ICE

Proc nepozadas sveho prodejce ? Udela to na pockani a zadne jmeno, mail nebo heslo nepotrebuje.

J a
Registrace: 7/2005

Web Skylinku, info ke stažení, poslední položka je výměna karty, stáhni dotazník, vyplň a pošli buďˇpoštou nebo raději oskenuj a pošli na vymena@skylink.cz

HiFiOK
Registrace: 12/2006

jistě

do prodejny a za minutu hotovo R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Re:Karta

Hoši,fakt jste dobří.Chtěl bych vás někoho vidět, jak hledáte toho prodejce, kdo vašim rodičům před 8 či více lety registroval kartu. Prodejce bude určitě nadšením bez sebe. A tu minutu registrace bych chtěl taky vidět.Že se fakt na odpovědi tohoto typu ne-vy-se re-te a vůbec jste schopni reagovat.

Pepa 3
Registrace: 4/2007

čo sa jeduješ, každý predajca skylinku by ti to mal ochotne spraviť a nie len ten , čo im to predal

jklajban
Registrace: 2/2006

vymena ICE

Vytlac formular vymena, vypis, nascanuj, nascanuj staru kartu, posli na vymena@skylink.sk vyplneny a nascanovany formular a nascanovane foto starej karty s tym ze ich poprosis aj o pristupove udaje ku kontu.

bobrik
Registrace: 4/2008

Pepíku, kde ti před osmi lety prodali Výměnu?

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

RE: registrace karty ICE a hlavně Pepa3

Výměnu může provést každý prodejce, který má přístup k aktivačnímu webu a když jsem to teď stopoval tak minutu to trvalo, když jsem ty čísla klepal jednou rukou, protože v druhé jsem držel svačinu. Milý Pepo3, že se na reakce tohoto typu vůbec nevy....š a jsi vůbec schopen něco takového napsat. :)

nendez
Registrace: 6/2009

Pane Pepo3, myslel jsem toho prodejce, kde jste koupili Vymenu. Myslim, ze ten bymel mit duvod nejvetsi se o vas postarat. Nekdy pred 8-10 lety zadny mail ci neco takoveho ani u karty nebylo, vse se registrovalo jen pres papirovy formular. A jak psal nekdo predemnou, pres prodejce prace na 1 minutu. Proto jsem ti poradil NEJRYCHLEJSI a NEJJEDNODUSSI reseni. Jinak u karty je papirovy formular na preregistraci pro pripad nouze nejvyssi.

J a

Ja sim mal stejný problém,napísal som do SkyLinku č.karty a údaje na ktoré bola karta prihlásená...meno a adresa...za 2 až 3 dni mi poslali meno a heslo.Skus to napísať na Zákaznícky servis Skylink
Monika Tichavská
zákaznícky servis
Skylink

:volanie v SR 02/20 250 241
volanie v ČR 595 694 310
skylink@skylink.cz

Igor
Registrace: 1/2006

Nevolejte na skylink. radim dobre. nikdo to tam nebere !!!! a na email neodpovidaji.

neocontr
Registrace: 8/2012

Když se mě někdo ze známých ptá na kartu výměna posílám je koupit ji do kameného obchodu a registraci si tam provést po 19ti dnech taky.Do půl minuty to mají přeregistrováno.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous

Jenže tví známí nejsou kolenovrti.. :)

Tomik535

Odporcov vypnú

U nás a v Česku má Skylink asi 1,7 milióna aktívnych zákazníkov. Ďalších 700-tisíc klientov využíva sesterskú kartu CS Link.

Slovenská obchodná inšpekcia minulý týždeň zistila, že časť zákazníkov by poplatok platiť nemala.

Obchodné podmienky služby medzi 1. marcom 2008 a 1. októbrom 2008 totiž nevyhradzovali zmenu cenníka.

Majitelia Skylinku zistenie nepopreli. Napriek tomu od zákazníkov žiadajú súhlas s novým poplatkom. S tými, ktorí poplatok neakceptujú, Skylink zmluvu zruší.

ještě jeden malý detail, v tomto období není možne vypovědět ani smlouvu, vypovězení smlouvy by přišlo skylink na pokutu 1 000 000 korun odškodného za jednu kartu.

zdraví vás

vanda g.

vandyga
Registrace: 8/2012

Ahoj Všem, ... jak je to s aktivačním webem když nejste plátce DPH?.. Dostane se na web, ale krom resetu a refresh asi nic dělat nejde ne? Jak se teda dostanu na jméno a heslo? V případě že prodejce již neexistuje a v dosahu není hyperprodejna? Poštou je to velmi zdlouhavé a tel. je ještě horší.. a když už to na tel. registrujou jak se pak dovím při případné platbě jméno, heslo když to udělají po tel a lidi nemaj e-mail? To by mně zajímalo..válčím s tím pořád a majitel si zkrátka musí zavolat na skylink sám a ty nervy vydržet.. co ale pak když chce něco předplatit..to teda nevím.. :-/ Sorry ale když je někomu 80 let tak to v tomto případě se skylinkem nemá lehké.. Na to byl Gital-CSlink teda jednodušší, ať se na mně nikdo nezlobí.. :8)

Pájík

To Vandyga

Můžeš mi zdělit proč nemůže Skylink moji kartu reg.10.6.2008 vypovědět.Týká se mně to,tak bych byl rád v obraze.Dík korkoran@centrum.cz

korkoran
Registrace: 10/2006

To Pepa3. Pošli mi číslo staré a nové karty a pro ověření jméno na koho je registrovaná stará karta. Já ti tu výměnu aktivuji.
Můj email: adavm@seznam.cz

adavm
Registrace: 1/2009

Ak sa karta registrovaná na neznámeho v predajni cez net vymení, o 24 mesiacov príde tomu neznámemu poukážka a ten ju hodí do koša. Tak bude aj nová karta navždy vypnutá. Pre výmenou ju treba tu starú naisto preregistrovať.

fansat
Registrace: 7/2008

PRO vandyga
Nepřeháníš s množstvím karet u Skylinku to počítáš v celý evropě včtně CS-linku ne a nějakých tajných karet .

https://www.parabola.cz/zpravicky/16948/satelitnimu-trhu-v-cr-a-sr-dominuje-skylink/

standa111
Registrace: 11/2009

Pardon omlouvám se zapoměl jsem , že nejsi asi z Česka a spojil jsi i Skylink váš Slovenký dohromady s našim . Už jsem se lekl kolik má jen Skylkink v čechách karet , když 2011 měli Skylink + CS link kolem 1 300 000 karet prodaných ,otázka je kolik aktivných , a kolik ji bude po 1.9.2012 aktivných .

standa111
Registrace: 11/2009

Tomíku: Myslím,že by si už mohl za tu dobu vědět, že před osmi lety se jednalo o kartu T&T.Konec konců uživatel to tam i píše.

Pepa 3

Jenomže Pepíku ani po mé "nápovědě" ani po několika dalších příspěvcích si nepochopil, že se všichni bavíme o prodejci karty výměna..
Ale nic si z toho nedělej :((

Tomik535

Tak díky moc za nápovědu,Tomíku.Ostatně zdejší fórum o ničem jiném než o nápovědách není a nikdy nebylo. Nechť sa daří.

Pepa 3

To Pepa3

bud rád ,že tú kartu máš nič nemeň a základ ti pôjde ešte dlhooooo ak si ju ale ošetríš a dáš za bloker

Duzu

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra