Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Kredit CSlink po výměně

Už před týdnem jsem psal do SKYLINKU mail co bude s kreditem který mám u CSlinku cca1500Kč když si vyměním kartu za novou k čemuž mne vyzvali dopisem.Včera opět další urgence a stále žádná odezva.Tak za co bude ten poplatek? :fuming:
Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 21.08.2012, 19:16.56

jisof
Registrace: 12/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Mlčení SKYLINKU

pokud registrujes kartu vymena tak si muzes vybrat prevod penez na skylink. ale to tam je nekde napsane. ale proc cist, kdyz muzes brecet na netu ze ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

RE: Mlčení SKYLINKU

https://www.parabola.cz/zpravicky/17271/cs-link-zmena-platnosti-dobijecich-kuponu/

Hlavně je třeba to vysvětlovat každému zvlášť.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

RE: Kredit CSlink po výměně

ked si registrujes VYMENU za CSlink kartu tak zadavas aj pristup do cslink webu , nasledne sa ti kredit prevedie do skylinku

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat
Registrace: 1/2006

Mohu potvrdit, že se kredit převede. Prováděl jsem výměnu z CSLinku do Skylinku a hned po "odkliknutí" byl kredit na druhém účtu. Na nic jsem nemusel čekat, nikam jsem nemusel volat.

Pajk
Registrace: 6/2005

Mě osobně Skylink neodepsal už 28 dní na několik emailů. Asi před měsícem mi došla jedna odpověď od CS linku, která trvala asi 25 dní.

MilanTuma
Registrace: 9/2010

Pokud tam píse každy druhy stupidní dotaz a nekolikrat neni se čemu divit ze neodpovídají. :fuming:

petrpupa
Registrace: 9/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra