Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Problem s motorom SG380S

Mám taky problem s tymto motorom,ze sa toci iba medzi astrou 19,2 a thorom 1w,robi to uz nejaky cas,predtym to slo normalne,pouzivam to s prijimacom argus vip,skusal som aj cez homecasta,robi to iste,bohuzial ako pisu v manuali reset motora,to sa mi nepodarilo spravit,a dierku na ihlu tento typ motora nema.mam ho dat reklamovat alebo co mam spravit ? motor je cca polrocny.dakujem za reakcie.

truckers
Registrace: 7/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Problem s motorom SG380S

Skús zresetovať motor vtedy, ak je STB zapnutý tak, že odpojíš kábel od paraboly(motora), na niekoľko sekúnd cca.10 a potom ho pripoj nanovo.Zvyčajne sa to robí tak, že sa motor pošle do nulovej polohy a potom reset.Buď opatrný pri odpájaní a aj pri pripojovaní,aby si neurobil skrat.Nech sa darí.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

Myslim že reset toho motora sa robi tak že zospodu motora su dve tlačitka,zadrž ich súčastne čiže na raz na nulovom bode na 3-sekundy.Motor sa resetne. ;)

T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich

THXKO
Registrace: 3/2010
Galerie: THXKO

samozrejme zapnuty stb a treba v prijimači navoliť choď na 0. potom reset!

T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich

THXKO
Registrace: 3/2010
Galerie: THXKO

já zmáčknu obě tlačítka najednou asi na 10 s,potom odpojím kabel, znovu připojím a je to, někdy to udělám i vícekrát po sobě a parabola se jemně dotočí na správné místo...

Ivo SS2
Registrace: 4/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra