![]() |
|
Skylink do tří tv na jednu kartuProsím o radu.Mám quad konvertor a z něj tři kabely do tří místností.V každé je sat.přijímač s vlastní skylink kartou. Ale když se teď má platit za každou servisní poplatek,přemýšlím jak co nejjednoduššeji a levně dostat nabídku skylinku do těchto tří tv při použití jen jedné karty. |
saxin
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 3 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: Skylink do tří tv na jednu kartuPomocí sdílení karty . |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: Skylink do tří tv na jednu kartuA že by jsi napsal označení těch zázraku?To chcem asi moc. :laughing: :laughing: :laughing:Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
Taky takový dotasJá mám dvě místa -ato GoldenM.908é a Tv s Dvbt Sharp LE632- nepůjde to nšjak ? |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 532 |
![]() |
|
dtto.opravuji GM9080 |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 532 |
![]() |
|
RE: Skylink do tří tv na jednu kartudaj do vyhľadávača slovíčka ako multiroom, smartwi, cardsplitter |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
RE: Skylink do tří tv na jednu kartuDvě kartu a jednu kartu Next.........vyřešeno v jedné větě.Pokud se někdo na něco ptá,tak asi o tom nemá vůbec "páru" a radit mu nějaké sdílení,když tam má nějaké super "šroty".......Na sdílení potřebuješ příjímače,které to podporují........uživatel určitě nebude "ušetřené" peníze vrážet třeba do WIFI sdílení...... RvFemr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: Skylink do tří tv na jednu kartuNemusí byť cez wifi, ale router potrebuje a niečo takéto: http://www.tp-link.com/en/products/details/?categoryid=1657&model=TL-PA211KIT. Zastrčíš si to hocikde v zásuvke v dome alebo v byte a máš internet všade.Je to najstabilnejšie, čo som v byte skúšal. A samozrejme potrebuje prijímače, ktoré zdielanie podporujú. T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 649 |
![]() |
|
ja by som pouzil totohttp://www.tvsatnitra.sk/online-satelitna-technika/prislusenstvo/av-bezdrotovy-prenos/clone-bezdrotovy-splitter |
slavo306
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
slavo306Skúšal som to, mne sa osvedčilo to čo som písal predtým a navyše sú aj s anténou a má wifi so silným signálom aj v druhej miestnosti. Navyše pri clone++ sa mi nepáčili tie karty vpredu v prijímači lebo mám anacondy a furt som musel mať otvorené dvierka! Ale nie je zle riešenie ani to!T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Skylink do tří tv na jednu kartuPáni odborníci. Nebolo by lacnejšie, keby si Saxin platil 3x servisný poplatok? :))VU+Uno 4K SE; Panasonic 49FX700; DIGI Slovakia
|
homko
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
RE: Skylink do tří tv na jednu kartuBolo by to lacnejšie 1. rok, máš pravdu, ale keď chce predplatiť na nejaký balík už nie!T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
petersk - TL-PA211KITMůžeš prosím napsat bližší? Zajímá mne, zda to funguje i přes bytový jistič a zapojeno do prodlužovačky...Díky |
ketiv666
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
ketiv666Funguje je to aj v predlžovačke ale pre istotu s prepeťovou ochranou. Jedno zastrčíš do zástrčky pri routri, kábelom napojíš na router a potom v druhej miestnosti druhé zastrčíš do zásuvky a bud kábelom do PC alebo si kúpiš také čo má wifi anténu a máš to. Netreba nastavovať nič! Samozrejme funguje to v jednom byte alebo v jednom sukr. dome. Kde je jeden okruh. Doporučujú najviac 6 a na 300 metrov je taký signál ako pri routri!T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
peterskDíky za odpověď.Pokud dobře chápu větu "Kde je jeden okruh", tak přes jističe to neběží. |
ketiv666
![]() |
|
ketiv666Ako myslíš "přes jističe". Že máš v byte napr. 4 ističe a jedny hodiny? Tak potom to funguje aj cez ističe!T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
nejlacinějšíje telefonní drát! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
tonekJak jste to v Bludově s tou kartou naladili a co " kameník " ? R^ :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
2 CESjo udělá tam i držák na parabolu! |
tonek
![]() |
|
RE: Skylink do tří tv na jednu kartuPres jistice to funguje. Mam doma zapojeno - kazdy adapter v jine mistnosti, kazda mistnost ma svuj vlastni jistic a funguje je to. |
Katikakus
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 42 |
![]() |
|
KatikakusAno môžem potvrdiť, funguje to aj cez ističe!T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
petersk - Katikakusjj, to jsem potřeboval vědět,díkec |
ketiv666
![]() |
|
@ketiv666Zatím,než zapnou surflog,takže kartu+next karta,to ti pojede |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 361 |
![]() |
|
Přes jističe?Já se obávám, že otázka by měla zní jinak a to následovně:Pokud mám doma každý pokoj na různých ze tří fází, bude to fungovat ve všech pokojích? Nebo jen v pokojích na společné fázi? Na tohle je třeba odpovědět. Že to projde přes jistič ještě nic neznamená, protože jistič je vlastně také jen vodič (neberte mě za slovo). Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Skylink do tří tv na jednu kartupokud TO bude fungovat se třemi kartami (jde o signál) na různých TP tak to bude funkční i na sdílečku !ale jaké mašiny to je další otázka! |
tonek
![]() |
|
RE: Skylink do tří tv na jednu kartuAj ked zabudnem na to ze je to minimalne "pololegalne", tak kym by sa investicia vratila, zapnu surflock alebo/aj parovanie a bude to skor strata. Nic nie je iste, ale treba upozornit aj na taku moznost. |
Dreamer
Registrace: 7/2004 Příspěvků: 505 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |