Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink do tří tv na jednu kartu

Prosím o radu.Mám quad konvertor a z něj tři kabely do tří místností.V každé je sat.přijímač s vlastní skylink kartou. Ale když se teď má platit za každou servisní poplatek,přemýšlím jak co nejjednoduššeji a levně dostat nabídku skylinku do těchto tří tv při použití jen jedné karty.

saxin
Registrace: 7/2011
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink do tří tv na jednu kartu

Pomocí sdílení karty .

koax
Registrace: 2/2008

A že by jsi napsal označení těch zázraku?To chcem asi moc. :laughing: :laughing: :laughing:

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

Taky takový dotas

Já mám dvě místa -ato GoldenM.908é a Tv s Dvbt Sharp LE632- nepůjde to nšjak ?

korkoran
Registrace: 10/2006

dtto.

opravuji GM9080

korkoran
Registrace: 10/2006

daj do vyhľadávača slovíčka ako multiroom, smartwi, cardsplitter

mmc
Registrace: 1/2006

Dvě kartu a jednu kartu Next.........vyřešeno v jedné větě.Pokud se někdo na něco ptá,tak asi o tom nemá vůbec "páru" a radit mu nějaké sdílení,když tam má nějaké super "šroty".......Na sdílení potřebuješ příjímače,které to podporují........uživatel určitě nebude "ušetřené" peníze vrážet třeba do WIFI sdílení...... Rv

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Nemusí byť cez wifi, ale router potrebuje a niečo takéto: http://www.tp-link.com/en/products/details/?categoryid=1657&model=TL-PA211KIT. Zastrčíš si to hocikde v zásuvke v dome alebo v byte a máš internet všade.
Je to najstabilnejšie, čo som v byte skúšal. A samozrejme potrebuje prijímače, ktoré zdielanie podporujú.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

ja by som pouzil toto

http://www.tvsatnitra.sk/online-satelitna-technika/prislusenstvo/av-bezdrotovy-prenos/clone-bezdrotovy-splitter

slavo306
Registrace: 7/2010

slavo306

Skúšal som to, mne sa osvedčilo to čo som písal predtým a navyše sú aj s anténou a má wifi so silným signálom aj v druhej miestnosti. Navyše pri clone++ sa mi nepáčili tie karty vpredu v prijímači lebo mám anacondy a furt som musel mať otvorené dvierka! Ale nie je zle riešenie ani to!

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

Páni odborníci. Nebolo by lacnejšie, keby si Saxin platil 3x servisný poplatok? :))

VU+Uno 4K SE; Panasonic 49FX700; DIGI Slovakia

homko
Registrace: 11/2009

Bolo by to lacnejšie 1. rok, máš pravdu, ale keď chce predplatiť na nejaký balík už nie!

petersk

petersk - TL-PA211KIT

Můžeš prosím napsat bližší? Zajímá mne, zda to funguje i přes bytový jistič a zapojeno do prodlužovačky...
Díky

ketiv666
Registrace: 4/2012

ketiv666

Funguje je to aj v predlžovačke ale pre istotu s prepeťovou ochranou. Jedno zastrčíš do zástrčky pri routri, kábelom napojíš na router a potom v druhej miestnosti druhé zastrčíš do zásuvky a bud kábelom do PC alebo si kúpiš také čo má wifi anténu a máš to. Netreba nastavovať nič! Samozrejme funguje to v jednom byte alebo v jednom sukr. dome. Kde je jeden okruh. Doporučujú najviac 6 a na 300 metrov je taký signál ako pri routri!

petersk

petersk

Díky za odpověď.
Pokud dobře chápu větu "Kde je jeden okruh", tak přes jističe to neběží.

ketiv666

ketiv666

Ako myslíš "přes jističe". Že máš v byte napr. 4 ističe a jedny hodiny? Tak potom to funguje aj cez ističe!

petersk

nejlacinější

je telefonní drát!

tonek
Registrace: 1/2009

tonek

Jak jste to v Bludově s tou kartou naladili a co " kameník " ? R^ :)

CES
Registrace: 4/2007

2 CES

jo udělá tam i držák na parabolu!

tonek

Pres jistice to funguje. Mam doma zapojeno - kazdy adapter v jine mistnosti, kazda mistnost ma svuj vlastni jistic a funguje je to.

Katikakus
Registrace: 5/2011

Katikakus

Ano môžem potvrdiť, funguje to aj cez ističe!

petersk

petersk - Katikakus

jj, to jsem potřeboval vědět,díkec

ketiv666

@ketiv666

Zatím,než zapnou surflog,takže kartu+next karta,to ti pojede

Prosat
Registrace: 8/2005

Přes jističe?

Já se obávám, že otázka by měla zní jinak a to následovně:
Pokud mám doma každý pokoj na různých ze tří fází, bude to fungovat ve všech pokojích? Nebo jen v pokojích na společné fázi? Na tohle je třeba odpovědět. Že to projde přes jistič ještě nic neznamená, protože jistič je vlastně také jen vodič (neberte mě za slovo).

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

pokud TO bude fungovat se třemi kartami (jde o signál) na různých TP tak to bude funkční i na sdílečku !

ale jaké mašiny to je další otázka!

tonek

Aj ked zabudnem na to ze je to minimalne "pololegalne", tak kym by sa investicia vratila, zapnu surflock alebo/aj parovanie a bude to skor strata. Nic nie je iste, ale treba upozornit aj na taku moznost.

Dreamer
Registrace: 7/2004
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra