![]() |
|
Přepínač HDMIMám ve dvou LCD pouze 1 vstup HDMI. Můžete někdo poradit ze kterých těchto HDMI přepínačů se mám rozhodnout?Datový přepínač Wiretek HDMI switch 4in 2out WE 431 Digitus HDMI elektronický přepínač 4 vstupy = 2 výstupy |
Marci
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 117 |
![]() |
|
Přepínač HDMI (# 32)No ja som vyskusal 2 a s nie bohvieakym vysledkom oba su mechanicke a prepinat prepinaju ale su tam urcite rusiace momenty a neviem cim je to dane ten dvojity pouzivam na sat a HDMI DVD LG a pri tom DVD mam doslova snezenie ako pri starom analogu uz som preskusal vseliake kombinacie este podotykam ze aba pristroje su napajane z jednej zasuvky.Ale neviem ake su to znacky tak radim opatrnost radsej preskusat. |
jozvlk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
RE: Přepínač HDMIjozvlk-Tvoje odpověď má úroveň jedna báseň.Tazatel se jasně ptá na konkrétní přepínače.Proč máš potřebu plkat o nějakých Tvých mechanických šuntech mi není jasné.Marci- Wiretek HDMI switch 4in 2out WE 431 sice neznám, ale vlastním Digitus HDMI elektronický přepínač 4 vstupy = 2 výstupy.Funguje naprosto spolehlivě, napájen ext. zdrojem a vybaven dálkovým ovladačem.Cena je koukám o třetinu nižší než u Wiretek.Digitus mohu opravdu doporučit.Mám pouze výtku k přílišné intenzitě svitu modrých informačních LED.Vyřešil jsem otevřením pouzdra a překrytím LED tmavou folií.Zapojení přes přepínač je kvalitou rovnocené s přímým zapojením... |
Hanex
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
RE: Přepínač HDMIAhoj Petře, já jsem před časem používal manuální 4/1 China a OK fungoval, stejně když jsem šel dát do DVD disk, tak jsem musel vstát, byl za 250,-. :))) R^ :))) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Přepínač HDMItady máš různé kombinace mechanické nebo s DO.http://obchod.nedis.cz/signys/signys?action=OFFER&OIDSTACK=000008774800100043&ACTIONITEMS=OFF |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
RE: Přepínač HDMIZdravím Tě Vláďo.Netvrdím, že manuální přepínač je nevhodný, pokud je funkční.Jen mi vadí odpovědi, které šmahem smetou ze stolu řešení a tazatele spíše znejistí a navíc mu neporadí lautr nic.Používám DO Logitech.Přepínač Digitus jsem nakonfiguroval k aktivitám ovladače, takže se vše pozapíná stisknutím jediného tlačítka.Z přepínače mám jeden HDMI kabel dlouhý 10m a vstupní kabely mají 2m.Docela jsem se obával těchto délek, navíc přez přepínač.Funguje to bezvadně.TV má konektivitu dostatečnou, ale potřeboval jsem rozbočit signály i pro projektor.Připojení projektoru analogovým komponentním kabelem bylo z důvodu zemní smyčky nevyhovující.Klidnou noc všem nespavcům... |
Hanex
![]() |
|
To hanexNemam potrebu davat tu nejake plky mam rad takych machrov co si kupia za otcove peniaze cokolvek bez ohladuu na cenu.Ja som zacinal v roku 1989 ked konvertor alebo LHB stalo 12000 CSk museli sme pozerat na kazdu korunu a o takomto fore sa nam ani nesnivalo prijmace ani neexistovali len take doma robene.Takze teraz mozete plkat.Zacinal som na takom doma robenom a dlho trvalo nez som si mohol dovolit Humax 5400 ten stal v tej dobe 24 000 CSk az som sa dopracoval k DM 800 HD a nemam potrebu tu niekoho posudzovat hovorim len zo skusenosti.Takze prijemne plkanie. |
jozvlk
![]() |
|
RE: Přepínač HDMIRAFI007-v Tvém odkazu se nachází tento PŘEPÍNAČ HDMI 4-2 MATRIX - KÖNIG.Splňuje požadavky tazatele, bohužel je téměř 3x dražší, než Digitus se stejnýmí funkcemi. |
Hanex
![]() |
|
RE: Přepínač HDMIjozvlk-přijmi prosím mou omluvu, nejsem konfliktní tip.Můj otec již není téměř třicet let s námi a žádný jiný sponzor se v mé blízkosti nenachází.Možná jsi neměl štěstí na přepínač, snad byl len taký, doma robený.Přečti si prosím v klidu svou první odpověď a pouvažuj, zda se nedala napsat lépe, výstižněji.Mne jsi odsoudil ještě větším šmahem než pitomej přepínač, ačkoli se vůbec neznáme.Nemám potřebu kohokoliv urážet.Měj se hezky a dobrou noc. |
Hanex
![]() |
|
Přepínač HDMITak to zatím vypadá, že dám na radu Hanexe a koupím ten Digitus.Tímto mu též děkuji za radu. |
Marci
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 117 |
![]() |
|
To hanexJa sa tiez ospravedlnujem trochu ma vytocilo to prehananie s tymi cenami ale ten HDMI prepinac som kupoval este02/2011 a a nebolo doma robene ale zrejme nejaky cinak a svojou odpovedou som sledoval aby si Marci preveril ako to zariadenie funguje kym to kupi ja som tu moznost nemal.Nech sa dari |
jozvlk
![]() |
|
![]() |