![]() |
|
Servisní poplatek za kartu, kterou nemámPřišla mě složenka na kartu cslink, kterou už 1 a 1/2 roku nemám. Tehdy jsem jsem ji vyměnil za novou kartu irdeto. Podle čísla je ta stará karta stále funkční. Nevím, čilý obchodník ji asi obratem tenkrát střelil. Na telefon Skylinku se nemohu dovolat. Má někdo podobnou zkušenost ?? Moje blbost, omylem jsem zaplatil servisní poplatek do konce roku (jsem majitel 3 přístupových karet, každý v rodině má svůj satelitní přijímač, spletl jsem se ). Můžu zaplatit servisní poplatek jen na část roku ?? |
karlos666
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 10 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
ÝgelitR^ :laughing: Rv |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
pre : tonekCitujem z emailu od Skylinku :" Servisný poplatok je zahrnutý do ceny predplatného všetkých programových balíčkov, vrátene Film Europe Channel." Film Europe Channel sa totiž predpláca samostatne. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 494 |
![]() |
|
Frank11skutečně hodnotný program,stojí za to ho předplatit,nemá cenu ani 1kč měsíčně R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 396 |
![]() |
|
pre : pierrepetrNo jo. Někdo vdolky, jiný holky. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 494 |
![]() |
|
RE: Servisní poplatek za kartu, kterou nemámAsi vůbec nejde o to, jaký to je program, ale o to, že to je nejjednodužší a asi nejlevnější způsob jak aktivovat kartu na pouhé dva měsíce v roce. Frank11, takto to taky doporučuji zákaznímům zahrádkářům. R^Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Servisní poplatek za kartu, kterou nemámzahradkarum doporucuju predevsim kravskej hnuj ! diky nemu , narozdil od nejake karty, roste zelenina jako blazen ! a to je pro ne ten nejdulezitejsi program kterej zahradkar na ty 2 mesice sklizne rajcat potrebuje !!! mozna ale, to nekde funkuje i jinacDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
karlos666Ked danu kartu už nemaš, tak treba na nu registrovať kartu vymena, to isté sa stalo v podstate aj mne, no tu sa nedá velmi hybať, lebo človek nevie kde povodna karta je, ono si može kludne niekto na nu predplaťiť, alebo ju vymeniť, ak sa niekde ovšem okrem koša nachádza, takže radšej obetovať 24 eur a mať to speť fizicky vo vlastnych rukách. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Servisní poplatek za kartu, kterou nemámBublajs, klidně se rejpej v hnoji, chápu tě ale, že nevíš o čem je řeč.P.s. já první nebyl tomíku! Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Servisní poplatek za kartu, kterou nemámbublajsPán je nejen trubka , ale i znalec v zemědělství hmmmmmmmmmm . To už je vědomostmi kousek k satelitu . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
standa111oni pánovi sebrali zdejší uspokojení tak se přeorientoval na jinou věc a to?Nemyslím zemědělství ale prá....í.Jeden kolega díky jemu má dovolenou. Rv :fuming: |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
@ slávista"kolega" má dovolenou protože admin použil na pověstné duo B+K konečně !! stejný metr a osobně to jen kvituji, protože bublajsova reakce v tomto vlákně je pouze jedním z příkladů jeho XX nabubřelých hulvátských provokací kterými tu soustavně zas... fórum... |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: Servisní poplatek za kartu, kterou nemámkuba si svou dovolenou již užil..https://www.parabola.cz/forum/reply-575966/ Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
a jak je to doopravdy???dnes mi dorazil jeden z mnoha papírů ,zcela jiný než obvykle! dole jsou tři různě veliké (a drahé) karty s balíčky a nad nimi nápis: pokud si vyberete jeden z následujích balíčků, tak po dobu jeho používání je SERPO zahrnut v jeho ceně! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |