![]() |
|
Cyfra plusJak zakoupit kartu cyfra plus-paket Kompakt na 6 měs.(122,52 €)jde to i letos přes Satslep.pl a jak zaktivovat? |
baksik
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
RE: Cyfra plusZaplat a buď bez obav, druhý den to dostanes a hned to pošlape.Kdo je kdo a co je co.
|
Janik
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 618 |
![]() |
|
RE: Cyfra plusMinulé pondělí jsem si v 10.00 na satsklepu objednal kartu s paketem Start, zaplatil kreditkou a v úterý ve 12 hod. už zvonilo UPS a karta jede jak má R^Dreambox 920
|
fcjohn
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 132 |
![]() |
|
RE: Cyfra plusLoni jsem si rovněž u satsklepu objednal,ale přišla mi neaktivovaná.Takže letos už asi je vše ok. |
baksik
![]() |
|
RE: Cyfra plusale nejde tam talianska futbalová liga však? |
juve1
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
RE:Cyfra+Letos nejde.Francie,Španělsko,Anglie a jejich polská liga.Ale obraz jako víno. |
Neroslav
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 355 |
![]() |
|
RE: Cyfra plusLoni mi přišla taky neaktivovaná , stačilo poslat sms s číslem karty a žádostí o aktivaci. Leto stejný průběh jako u fcjohn |
kiss
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 146 |
![]() |
|
kvalita u polakustači si porovnat obraz polskeho programu pro deti minimini+hd s takzvanymi našimi hdckami a hned je jasno :laughing: |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
cyfra plusA jak to mám zaplatit když nemam žádný konto. To zaplatím kurýrovi. A jaká karta je nejlepší na PL. Mám na mysli vše v SD. Díky díky díky |
jiri51
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
RE:Cyfra+to: kiss Zajímalo by mě na jaké tel.číslo si posílal sms o aktivaci,já psal e-maily a telefonoval na satslep,čekal tři dni.No,ale asi už v tom není problém. :O |
baksik
![]() |
|
![]() |