![]() |
|
TF 7710HDPVR přehrávání nahraných programůMám na nahrané programy na pevném disku přístroje a ty nahravky které jsou označeny v seznamu zeleně tak jdou normálně přehrát a ty co jsou modře označeny tak je při přehrávání černá obrazovka.Mám tam nahráno asi 10 flmů 3jdou ostatní ne. Díky za radu. :( |
Fugas
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
RE: TF 7710HDPVR přehrávání nahraných programůTy nahrávky, které jsou zeleně máš nahrané odkodovaně. Ty druhé jsou zakodované, protože přijímač potřeboval kartu na jiný program, na který jsi se díval. Pokud jsou starší a na kartě se změnili zápisy, mám takový dojem, že to už neodkoduješ. V tomto jsou topfieldy na milú kedveš. Existovaly na to tkzv. tap-y/pluginy/, které to řešili, ale zkus prohledat fora. Topfielda už dávno nemám, jen co si námatkou pamatuji, ale stroje to byly dobré, dokud se dělali ještě v Korei. Svůj první Topfield jsem měl po Nokii, které byly obrazově a zvukově neskutečné/kolem roku 2000/. V té době se to vyplatilo vozit zvenku, u nás cena kolem 20 litrů, sorry, nějak jsem se zahledel do minulosti...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
TF 7710HDPVRDíky za radu myslel jsem si to ale doufal jsem že to nějak půjde odkódovat.Díky. |
Fugas
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
Fugasakú máte kartu? Irdeto? Ešte jedna možnosť by bola zohnať si kartu cryptoworks a skúsiť s ňou, tam majú zápisy dlhšiu platnosť R^Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 656 |
![]() |
|
RE: TF 7710HDPVR přehrávání nahraných programůDokonce i když nejde odkódovat kartou čisté irdeto, tak po vložení karty ICE program někdy odkoduje.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
![]() |