Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

skylink new kanaly

ahoj co si myslíte o new kanálech SPI co by jste uvítali v nabídce skylink
nepiště sem zadní (nevhodné slovo)ní komentáře o servis poplatku to mě nezajímá jen sem pište jaky pogramy by se vám libílo na skylinku

neal
Registrace: 11/2011
Odpověď v diskusním vlákně

spam

povinná dovolenka neplatená aspoň na mesiac za provokovanie.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

RE: skylink new kanaly

Jako bylo za dob CS-linku mích 6. programů dle vlastního výběru, cca za 50,- kč měsíčně. :))) R^ :)))

CES
Registrace: 4/2007

Najradsej komplet vsetky,ktore su dostupne na CZ a SK trhu,ale aj rozne ine tematicky Pay TV.Na SPI kanaly sa tesim ;) R^

Power150
Registrace: 3/2009

BBC Entert.HD, PremierLeagueHD, FoxSport HD, Mezzo HD, ESPN Am. HD, Canal+ HD, Discovery Science HD .. :-))) bože už zase Skylink...

pf09
Registrace: 8/2010

Plus vsetky novoznikajuce pre nase dva trhy prik. E!,Cinemax HD,CBS,Megamax,Romantica atd. ;) R^

Power150
Registrace: 3/2009

pf09

pěkní výběr pogramu kromě mezzo hd ale bbc to je co za kanál news nebo document :)

nicolepcd
Registrace: 9/2011

DOMAsport HD

R^ :laughing:

710nav
Registrace: 10/2006

nicolepcd

to jsem střelil jen odpasu, protože vím, že PremierLeague kvůli regionalizaci stejně nejde, Mezzo pro milovníky vážné hudby a jazzu a BBC Entertainment je seriálový mischmasch :-) ale třeba v Polsku oblíbený (nejen v PL pardon), Discovery Science by zajímal zase mě (a tam regionalizace je)... mimochodem je ostuda, že "největší" operátor v zemi nemá práva na tu blbou anglickou ligu. Ať se podíváte kamkoliv, jednička v placných platformách ji má... pochybuju, že u nás (CZiSK) je jedničkou Digi. Kdyby slavný Skyblink raděj vedl pořádný jednání s Digi o zařazení Digisport i třeba za cenu spolupodílnictví na HD verzi... ale škoda řeči... že jsem se do toho tady vůbec pouštěl :-) Dobrou noc. Zítra mi dorazí Cyfra+ (vzal jsem tu "lepší" i s Eurosportama v HD ...KOMPAKT) Odzkoušíme - uvidíme.

pf09

pf09

pochybují ze by digi spolupracoval on je rád ze přitáhne nějaký lidi na orbit kdyby spolupracoval ze skrblíkem tak by ty co chtějí Premier League by vzaly nohy na ramena a utekli by ke skrblíkovy

nicolepcd
Registrace: 9/2011

všechno od SPI je odpad

Vložte TEXT podpisu

linc
Registrace: 4/2011

linc

moje slová.Keby spustili jeden poradny ako Cinemax HD a nie 5 hluposti od SPI ;P

T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich

THXKO
Registrace: 3/2010
Galerie: THXKO

Reading a Leeds concert

je to sice od tématu, ale kdo chcete --- BBCi a BBC3 - Koncerty z Leeds a Readingu LIVE. Na BBC3 od 22:00 The Cure. Nechtěl jsem dávat nové vlákno.

pf09

@neal

sorry neal, ale co je toto za nezmyselnu temu? ja chcem v skylinku komplet sky germany v cene servisneho poplatku... zariadis to, alebo o com je tato tema?

soso
Registrace: 2/2010

jednu vec nechapem naco tri erox HD??? to uz snad neni dost erotickych kanalov? Rv

bucuresti
Registrace: 12/2010

ESPN America, Digi Sport....

joey
Registrace: 5/2008

bleee

Hlavne uz ziadny sportovy kanal! A uz vobec nie futbaovy!

xpirin
Registrace: 4/2011

Chcelo by to nejaky serialovy kanal :)

bucuresti
Registrace: 12/2010

asi takto :)

"Stanic, které bychom mohli zařadit, je velmi hodně. I kdybychom zařadili úplně všechny, objeví se další požadavek. Zkuste počítat se mnou. Zařadíme nový HD program XY. Satelitní distribuce nás stojí 1 mil. Kč měsíčně. I kdybychom tento program dostali zadarmo (což se, bohužel, nestává), musel by na sebe onen 1 milión Kč měsíčně vydělat. Jak? Zvedl by se počet předplatitelů o x%?"

matho
Registrace: 2/2006

..tiež som za..

...6 ľubovolne za ?..

gugel
Registrace: 2/2009

pre matho

ak by to boli kanál ako digisport - ktorý má kúpene práva na futbalovú ligu , tak asi určite by sa zvýšil počet predplatiteľov. Dokonca by si ho ľudia kúpili aj samostatne

dreambox 7000 ++ nemám rád UPC ++

trace
Registrace: 5/2006

Jinou verzi Eurosportu 2,např. British ESP...kvuli např.motorismu,tenisu,ale vím,že to je utopie.Fotbal nemusím...

sigur
Registrace: 5/2010

já taky ne , přitom je FOTBAL NASRANÝ VŠUDE . Za chvíli se nebude moc koukat ani na TV jen FOTBAL hnus velebnosti . Rv :ogre:

standa111
Registrace: 11/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra