Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

skylink karta po vymene + receiver

zdravim.. asi pred mesicem jsem si vymenil a po netu zaregistroval novou kartu irdeto ice za starou cs. linku . Karta mi bez problemu bezela na prijimacich Openbox X800 a i v Head SD 3900 . Oba dva prijimace maji ctecku Conax . Vse bezelo bez problemu , ale uz asi 2 dny je karta zablokovana a jdou jenom volne programy . Nevite , co je spatne ..? Diky . :fuming:

dyx
Registrace: 7/2005
Odpověď v diskusním vlákně

ty šroty

,možná tu čtečku conax opravuje nějaký soft R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: skylink karta po vymene + receiver

a ze je karta zablokovana, na to si prisel jak ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Vy co si pořizujete ICE nebo IRD karty do tzv.stb. šrotú nelente a než tak učiníte vemte tu sat.skřinku nebo takovou karu na zkoušku.Otázka asi je u koho . . . ?

Ufones
Registrace: 5/2010

karta

no jo , ze ty receiver nejsou zrovna nejlepsi , to vim taky , ale na to jsem se neptal . chtel jsem jenom vedet , proc mi najednou bezi jenom volne programy a ostatni zustanou zakodovane . jeste predevcirem vse slo.

dyx

to dyx

Uz tu niekto napisal, treba nahodit iny soft, najlepšie posledny. Na googli najdes všetko.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

pre dyx

Vytiahnuť kartu-strčiť-reštartovať prijímač a šlape to R^

atr2009
Registrace: 12/2009

to dyx

Ověřil si na netu,zda je skutečnš zeregistrovaná???

korkoran
Registrace: 10/2006

sky link

diky za odpovedi ... zkusim nahrat novou software , kartu jsem vytahl jiz nekolikrat a rest , jsem delal taky . A karta je registrovana .
Jak rikam , vse bezelo jeste predevcirem . Terd mi ukazuje Head , ze karta je Cryptoworks ( ? ) a Openbox nepozna v ctecce kartu zadnou

dyx

Pro dyx

Pokud nejde ani v jednom přijímači-zdá se že karta není registrována.Jednoducho ověřit na www.skylink.Jinak Openbox či Opensat pracují s kartou ICE naprosto bez problémů.Nejlépe s SW 5.52.Ještě je dobré se podívat v podmíněném přístupu-čtečka zda přijímač kartu "vidí".Stačí podlepit kartu.

jitka40
Registrace: 2/2008

registrace karty

na www.skylink je karta registrovana , tak nevim . ale ze nebezi v obou receivrech je divny , bude to neco s kartou .

dyx

No ked v jednom ide asi kartou to nebude....najdi si aky soft pre dany box dokaze pracovat s ICE kartou, ak taky existuje.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

....

.. prave ze najednou nejde ani v jednom pristroji .. ;)

dyx

Stale plati co som napisal. ;)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Pro dyx

Pokud přijímač kartu "vidí"(je tam zápis atd)potom snad již jenom reflesch karty.

jitka40

@dyx

si to nepochopil - šrot/nešrot neznamená, či prístroj vie prehrávať multimédiá, má internet prehliadače a rôzne iné blbosti. Šrot je ten, ktorý nezvládá takú jedinú zbytočnú maličkosť a to že správne komunikuje s kartou a všetky zápisy chodia na kartu vždy a spoľahlivo.

To, že sa ti karta hlási ako cryptoworks v čítačke alebo module cryptoworks je správné. Na to bola karta ICE stvorená - "prekladá" kodovanie PI-Sys do reči cryptoworks aby tomu naši "starouši" s cryptoworks čítačkami rozumeli.
Ty máš problém preto, že nemáš cryptoworks ale conax ktorý bol preplácnutý na nejakú verziu cryptoworks ktorá išla so starou kartou ale zjavne si nerozumie s ICE. Pred dvomi dňami ti vypršala platnosť kľúčov a nové už neprešli.

Dagy2
Registrace: 11/2010

dagy 2

.. jestli tomu dobre rozumim , tak v obou pristrojich Conax ctecky neumi cist Irdeto Ice karty ... pomuze nova software nebo jiny pristroj ?

dyx

návod

Vlož kartu čipem dolů(do X800),menu-podmíněný přístup OK-nastavení čtečky ok musí být cryptowork dále back čtečka OK musí být opět cryptowork-pokud není tak kartu podlepit nebo pohnout kartou.X800 jede bez problémů s SW 5.14 nebo SW 5.52.

jitka40

ctecka conax

jinak jak se zda , openbox kartu v ctecce nevidi a je jedno , jestli prepnu na conax ci irdeto . A head ji hlasi porad jako cryptoworks kartu. Muzete mi poradit jaky receiver mam koupit ?

dyx

návod

Tam v nastavení čtečky musí být cryptowork,žádný conax či irdeto.šipkou přepnout na cryptowork

jitka40

dyx, conax môže čítať len karty conax - napríklad TechniSat karta pre MTV
Irdeto Pi-Sys môže zase čítať len karty Irdeto - napríklad CSlink alebo SkyLink Irdeto Pi-Sys. A mal by tiež čítať kartu ICE, ak je to originálny soft.
ak je čítačka Conax preplácnutá nejakým softom na hocičo iné - Pi-sys, cryptoworks,atd atd - tak záleží od prístroja k prístroju ako to amatérsky programátor zvládol. U niektorých prístrojov to beží 100% u iných tak ako u teba.
skúšal si už tú verziu software čo ti tu radia?

Dagy2
Registrace: 11/2010

openbox bezi

dekuji vam vsem za trpelivost se mnou ... karta v openboxu x800 bezi se software 5.46.
musel jsem opravdu prepnout v ctecce conax z irdeta na cryptoworks .
coz jsem nevedel , myslel jsem si , ze kdyz je karta v irdeto , musim tam dat irdeto .
ale v headu 3900 to nebezi ... muzete mi poradit jeste nejaky hd pristroj :)

dyx

V openu běží ICE snad s každým fw takže nic nového. Jenom tě ještě opravím,on nemá Conax čtečku ale UNI čtečku a to je rozdíl.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

x 600

A co v x-600? Tam se da ICE karta provozovat? Me se to nepovedlo. Diky

Jira
Registrace: 1/2007

mě i po výměně karty na DIGI běží vše velmi dobře . cha cha zlatý HUMAXY .

standa111
Registrace: 11/2009

ano, zvláště když je připojen scartem k LCD, chacha ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra