Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

jak dopadnu když =Nevyměním=

mám kartu cslink asi rok a půl.
v průběhu roku 2013 bude ukončeno fungování CW karet.
Jaká je šance že kartu pak vymění bezplatně?
Dřív jsem to moc optimisticky neviděl, ale teď po zavedení serpo by ta šance mohla být větší.

udrzba
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: jak dopadnu když =Nevyměním=

Je tak těžké pochopit, že po zavedení serpo si tu Výměnu zaplatíš sám a když ti ji pak pošlou, už to nebude bezplatně?

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

To je opravdu těžké pochopit. Já bych tipnul, že všichni provozovatelé karet CW, kteří budou mít zaplacen serv. poplatek dostanou kartu zdarma. Ovšem dva roky prázdnin jim asi udělen nebude. Ovšem dva měsíce na tvrdo asi dostanou.
Shrnuto, a když ti ji pak pošlou, už to bude bezplatně. Stejně jako základní balíček je taky bezplatně za 29 kč.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

kuba
Ale ber to tak, že tie 2 roky prázdnin stoja 24 eur, a ovšem nieje to zasa až tak isté že sa niečo do tích 2 rokov stímy prázdninami neudeje.
Ja mám doma ešte CRW karty, ono za jedno rozmíšlam či vymeniť, ale za druhé niečo mi vraví radčej nechať zo 2 padnuť a na tretiu zaplatiť to Ser-po.
Ono je to v podstate každého vec , ako sa rozhodne.

PISTOK153
Registrace: 11/2010

cw končí podpora to neznamená že po novom roku prestanú ísť všetky cw karty na cw kartách pôjde len základná ponuka

ndsupcdigi
Registrace: 4/2012

@ndsupcdigi

i kdyby tak TV NOE a TV LUX je taky program :)))

FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink

killors
Registrace: 3/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra