![]() |
|
dubai sports hd Badr 4Zdravím pánové, nevíte někdo kdy se vrátí dubai sports hd, místo těch SD prohramů na LOH? Jestli se vrátí... |
Jardysek
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
RE: dubai sports hd Badr 4يتم إرجاع دبي الرياضية |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
RE: dubai sports hd Badr 4Velice vtipné. Ale přečti si doporučení v pravidlech..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Re: DubaiTomíku, sorry, ale myslím že už je to zbytečné, narovinu, parabola nehorázně upadá, mnoho dobrých lidí odchází na jině servery, je to způsobeno benevolencí a "dobrákmi" co si tady vylevají zlost, tak vše způsobují, že dobří lidé odcházejí jinam, co si povíme, i já tu chodím jen z povinnosti a tento můj příspěvek je jen z donucení, protože cokoli se zeptám, ihned jsem potopen, že nejsem profík a že jsem "de..l", takže toto je zbytečné. Stačí takoví lidé jako byl D2Mac, Vortík atd. Takže my dobří se sejdeme jinde..... :fuming: :fuming: :( :(( RvMonoblok A1+A3, Skylink, Mtv unlimited, TNK. Život je boj a je jen na člověku, jak se s ním popere.
|
libor129
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
@libor129víš na kterém foru se nachází Vortik(vortimon)? jestliže víš pak prosím info na : cato527803zavináčgmail.comDík |
vasek33
Registrace: 6/2005 Příspěvků: 175 |
![]() |
|
VasekSorra, psal jsem ti mail, tady to nehodlám psát z jistých důvodů, ale mail mi byl vrácen, prý je nedoatupný. Ještě to skusím jindyMonoblok A1+A3, Skylink, Mtv unlimited, TNK. Život je boj a je jen na člověku, jak se s ním popere.
|
libor129
![]() |
|
@libor129e-mail cato527803 atd funguje bez problémů. asi je chyba u tebe, |
vasek33
Registrace: 6/2005 Příspěvků: 175 |
![]() |
|
VasekSkusím to teda tady: jdi na (nevhodné slovo).cz tam je pod Padre PioMonoblok A1+A3, Skylink, Mtv unlimited, TNK. Život je boj a je jen na člověku, jak se s ním popere.
|
libor129
![]() |
|
Vašekjak jsem čekal dle logiky, nemá cenu tady cokoli psát, končím tady, redakce ať mě smaže, mezi takovou bandou nemusím být. Když jim název webu, který by mohl pomoci vadí, ať jdou někam. Zdarec, napíšu to mailem a končím s tímto webem Bay bay a Arive verčííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííMonoblok A1+A3, Skylink, Mtv unlimited, TNK. Život je boj a je jen na člověku, jak se s ním popere.
|
libor129
![]() |
|
libor129ámen R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
PierrepertS tebou taky, ale za těchto podmínek je mi na zvracení, a nemám chuť to tady sledovat a podporovat. Nic špatného jsem neudělal, a to že temto web nedokáže být nezávislý je velmi smutné. Jen jsem napsal, kde se někdo, kdo tady udělal hodně pro ostatní, a lidé spravující toto monstrum ho prostě po všem vyhodí, je velmi smutné a vypovídající o něčen, a nepomůže cokoli, ani nějaké připomínky i nějakého tomílka, který tu teď je a nemá odvahu na mě reagovat, protže, ví, že "ve víně je pravda", to člověka už nebaví. Šlo o blbou web adresu, kde stejně hodně paraboláků chodí, akorýt to redakci sere, a o tom to je, Takže mě klidně smažte, mě to nevadfí, mám kde sledovat, akorát platí přísloví: Spokojený človék o tom řekne jednomu člověku, nespokojený dalším pěti lidem. Berte to tady prosím navědomi :fuming:Monoblok A1+A3, Skylink, Mtv unlimited, TNK. Život je boj a je jen na člověku, jak se s ním popere.
|
libor129
![]() |
|
něřeš to,parabola bez tebe nepadne,úroveň je taková,jací jsme my,co zde chodíme,někdo to nepochopí a jde pryč R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
PerieJe mi to jasné, ale lidé, co jse chcou něco dozvědět a běžně debatovat s ostatnímni, bez toho, aby se neztrapnili a nezabananovali kvůli kravinám, které někde pochytali tady neuspějí, jinde na jiných webech mají větší šanci, věř tomu. Podívej se na složení diskutujících. Základ je všelijaký, ale reakce jsou pak od 3 jedincu, kteří se pak nakonec pohádají. A o tom to je. Dobrou klidnou noc.Jdu spát jako normální lidé. :))Monoblok A1+A3, Skylink, Mtv unlimited, TNK. Život je boj a je jen na člověku, jak se s ním popere.
|
libor129
![]() |
|
libor129nezabananovali kvůli kravinám, které někde pochytali tady neuspějíto je myslím správná cesta,pokud to převedu do absurdum,nejdu si sednout ke stolu ,kde probírají teorii relativity atomoví inženýři,tam budu na 100% za vola,to je normální ,jako v přírodě,slabší musí zesílit,než se k silným přiblíží R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: dubai sports hd Badr 4Jen nechápu proč tam mezi těmi "dobrými" nejsi a mezi nás, takovou "bandu" máš ještě nutkání se chodit vyzvracet.V rozhodování ti tedy vypomohu ať máš od nás konečně klid. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
@libor129 + @adminijako byvaly admin jednoho nejmenovaneho velkeho diskuzniho fora vim, ze promazavat prispevky neni jednoduche. vsechno je mezi sebou provazano a pokud smazes z vlakna par prispevku, ktere jsou totalne offtopic a lidi si jen nadavaj, tak clovek, co to potom bude cist, totalne ztrati nit. na druhou stranu kvuli ociste tohoto fora bude tato obet asi potreba, protoze jinak se tu nekteri jedinci budou urazet a hadat a zaneradovat treba jinak kvalitni temata.@admini: a tech reci o totalite a cenzure se nebojte, za kvalitni forum to stoji ;) T90 (30W-19.2E) + T90 (23.5E-75E), 21x Inverto Black Ultra Twin, 2x Inverto Black Ultra Quad, Octagon HD918 + DM800SE + VU Solo2 + TBS5925
|
afkcz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 192 |
![]() |
|
RE: dubai sports hd Badr 4Nedá mi, aby som nezareagoval. libor129 máš úplnú pravdu a súhlasím so všetkým čo si napísal. Ja som tu prednedávnom kúpil citróny za spamovanie a za šírenie reklamy. Prosím vás, čo sú toto za narážky a pravidlá. Veď na iných fórach je to úplne bežná vec, ale ako vidím, cenzúra je tu na prvom mieste. Teda sa ani nečudujem, že odborné debaty sa vedú úplne niekde inde a nie tu. |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE: dubai sports hd Badr 4Naprosto souhlasím s Liborem129 a PeMou. To, že je Libor na černé listině za porušení článku 2 pravidel je opravdu úsměvné, když si člověk uvědomí jak to s tím dobrým jménem je. O tom svědčí i to, že se nesmí například uvést jméno webu, který se nelíbí redakci. Pánové, ani nevíte jak jste trapní! |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 766 |
![]() |
|
nemám rádpolicajty,ale pořádek musí být,každý ,kdo se registruje,souhlasí s pravidly dobrovolně,tak nefňukejte a snažte se jimi řídit,nebo jeďte jinam R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
Já nefňukámjen vyslovuji názor na úroveň tohoto webu. Já s pravidly souhlasím a řídím se jimi, ale v nich není, že se nesmí uvést jméno nepohodlného webu. Můžeš mi říct, v čem se např. libor129 neřídil pravidly a porušoval je? Tím, že poukázal na to, kam tento web směřuje? Tím poškodil jeho jméno? |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 766 |
![]() |
|
RE: dubai sports hd Badr 4to gliderman: vidim to taktez podobne, namisto hodnotnych prizpevku od tech co uz tu (z jakehokoliv duvodu) nejsou, pouze stupidni komentare jako od pierrepetra, zeleneho muzika a jinych osvititelu. |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
RE: dubai sports hd Badr 4@gliderman, na "redukci" filtru nevhodných slov už se pracuje, souhlasíme, že už je zastaralý a někdy proto úsměvný.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
A co ten HD kanál ?Čekal jsem, že někdo napíše nejakou odpověď, ale název témata si asi nikdo nepřečetl ...Bude ten Dubai Sports HD zpět nebo ne ? Díky za info ... T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 226 |
![]() |
|
RE: dubai sports hd Badr 4DubaiSport HD zpět bude hned jak odpojí ty 4 SD Olympijské kanály. Možná budou dávat Paralympiádu... uvidíme po 29.8. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
![]() |