![]() |
|
Jakou kartu do Amiko SSD 550ahoj,nyní jsem konečně nainstaloval satelit na dum a vse zapojil.Nyní potřebuji sehnat kartu pro příjem CZ programu.Muzete me poradit jaká je nejlepší volba?CS link nyní tusím spolplatnila svojí službu.Je jeste neco free?dik |
mates118
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 66 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
RE: Jakou kartu do Amiko SSD 550nyní mě ještě napsal uživatel z aukra toto:"ano je to karta po výměně..." Je to tedy v pořádku.Nechci za pětistovku škrabku na sklo :) |
mates118
![]() |
|
RE: Jakou kartu do Amiko SSD 550to že je po výměně je v pořádku, hlavní je že je registrovanáNejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
eemilAle toto treba overiť pred kupou. :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Jakou kartu do Amiko SSD 550Nevíte kde by se tato karta dala koupit?Scháním nějakou použitou za nějaké dobre prašule.... :O |
mates118
![]() |
|
RE: Jakou kartu do Amiko SSD 550Jo každej tu vyřvával, jak na skylink kvůli po-ser sére a karty jak vyhodí, ale nakonec nikde nic :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Jakou kartu do Amiko SSD 550no dal jsem inzerat i do bazaru,tak se snad nekdo ozve.... :-/ |
mates118
![]() |
|
eemilšak ale tebe pojde aj čisté IRDT, teda IRDT karta. :))) |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Jakou kartu do Amiko SSD 550a to se dá sehnat kde ta IRDT karta?Sorry jsem uplná "lajk" snažil jsem to vyguglovat ,než se takhle ptam ale nic srozumitelného me z toho nevypadlo... |
mates118
![]() |
|
RE: Jakou kartu do Amiko SSD 550No to znamená, že nemusíš shánět pouze kartu skylink ICE (klidně i jako REGISTROVANOU výměnu), ale klidně i skylink Irdeto. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Jakou kartu do Amiko SSD 550takže by mě to mělo běžet i na téhle kartě?http://aukro.cz/show_item.php?item=2734161094 |
mates118
![]() |
|
mates118to je zasa len VYMENA, sakra napiš tam Skylink IRDT karta. :))) |
PISTOK153
![]() |
|
PS.....čistá IRDT karta nieje ICE VYMENA. R^ a žiadna vymena, je to Full karta. :))) |
PISTOK153
![]() |
|
mates118ne, tuhle ne. Dej si na to pozor, tohle je stará karta CRYPTOWORKS po výměně, to znamená, že už na ni byla registrovaná karta výměna, tím pádem už je tato původní stará karta vyřazena ze systému a tím pádem neplatná. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Jakou kartu do Amiko SSD 550takže abych to ukončil a již si něco zakoupil.Když si tedy koupím tuto kartu-je to v pořádku?http://www.mall.cz/satelitni-prislusenstvi/cslink-karta-cslink-irdeto-bez-omezeni Pujde do mého přístroje a budu chytat všechny programy co jsou volně.Zase jsem četl ,že slovenské kanaly jsou kodovany jako markíza atd.dekuji |
mates118
![]() |
|
RE: Jakou kartu do Amiko SSD 550Ano, tuto kartu si můžeš taky koupit, základní nabídka na ní bude fungovat, pokud bys chtěl časem i placenou nabídku, tak ale na tejhle kartě budeš mít smůlu. V základní nabídce jdou jak cz, tak i sk. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
![]() |