![]() |
|
kdy vypnou základní programy na CW?Jak dlouho pujdou základní programy na staré kartě T&T, mám starší přijímač kde mě karta výměna nebude fungovat-placené programi neplánuji.Půjde třeba ještě za rok koupit kartu výměnu nebo budu muset kupovat novou kartu? |
trenttino
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 38 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
nejlepší jsou Slovenky:laughing: :laughing: :laughing:a hlavně z Ilavy :laughing: :laughing: :laughing: trtkatˇ treba... nic.Už mosím valit ... !!! :laughing: :laughing: :laughing: A omlouvám se,že jsem zcela jistě odbočil od tématu!! Ale ... :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 965 |
![]() |
|
RE: kdy vypnou základní programy na CW?je čas dovoleniek. Odreagovať sa je nutnosť.To je v pohode jamess96 ,vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
@oneeeeetak nějak. Týden na slovensku "stačil"... :laughing: :laughing: :laughing:dobrou všem ... :))) _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 965 |
![]() |
|
jamesR^ - ako keby trava fungovala...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
Nuz neviem ako u inychale napr. ceske programy mi na modrej Skylink karte registrovanej na Slovensku zhasli par mesiacov dozadu. |
Robert
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 728 |
![]() |
|
TT-kartatak tú si tiež ešte ponechám pretože pôjde bez poplatku, ked už platené vypli ,aspoň to |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 359 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |