![]() |
|
servisni poplatek CT kartazdravim vsechny, predem se omlouvam za mozna hloupy dotaz. nekde na parabole jsem cetl, ze CT karty budou bez servisniho poplatku. dnes jsem si to chtel overit na Skylinku a tuto informaci mi pani nepotvrdila. mam par zakazniku, kteri maji jen CT kartu a rad bych teda vedel co jim mam rict. omlouvam se tedy pokud nekoho rozcilim dotazem na servisni poplatek, ale muzete mi prosim poradit? diky |
foxikcz
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 91 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
rád ti poradím,jen nevím co,na dotaz jsi zapoměl R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: servisni poplatek CT kartaviz Glisníkova odpověď z konkurenčního foraDobrý den. Po peripetiích s kartami v poslední době mne zajímají podrobnosti o kartách, určených pouze pro příjem programů České televize (včetně HD verzí), které nebudou podléhat servisnímu poplatku.. O podobné karty navíc projevila zájem i Slovenská televize. Můžete sdělit nějaké podrobnosti o těchto kartách ? J.Glisník odpovídá Karta ČT je v prodeji již několik let. Bude funkční i bez úhrady Servisního poplatku. Na žádost zákazníka směřovanou na ČT budeme schopni konvertovat stávající standardní karty na Karty ČT. Zákazník ovšem musí písemně prohlásit, že o takovou konverzi žádá. Že žádá o to, aby jeho karta dekódovala výhradně stanice ČT a žádné jiné. Bližší informace o administrativě tohoto procesu v blízké budoucnosti zveřejní Česká televize. Karty na příjem výhradně STV v sortimentu nemáme a nikdo o ně zatím nežádal. Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: servisni poplatek CT kartahttps://www.parabola.cz/clanky/4720/na-kartach-ct-se-nebude-platit-servisni-poplatek/Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: servisni poplatek CT kartaAkorát je smutné, že při klasické výměně se z karty ČT stane standard a pak musíš písemně žádat o "překonvertování"Proč jednoduše, když to jde složitě. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomik535ale zase bomba pro jiné čt kartáče R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
@foxikczTo není vůbec hloupý dotaz, mě je z té Novy, Primy a jejich podružných programů už tak špatně, že jsem je vyhodil z favoritů a už jen čekám na ČT, kdy tohle zavede. Nejde o peníze, jde o právo si vybrat. Mě tyhle blivajzy, kdy např Prima něco odvysílá, druhý den je to na Prima Cool a za pár dní zase na Prima Love nezajímá. Tady jde jen o to odvysílat co nejvíce reklamy na co možná nejvíce kanálech a tím pádem i nejdelší stopáži s největším ziskem. Děkuji nechci, ČT mě stačí. :((DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
Kibicaktak na to nečum R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrNo dyť jo, vždyť jsem to napsal, platit za tyhle srakory platit nemíním. :8)DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
@pierrepetrvidíš jak je zbytečné na to vše pořád reagovat nebo jsi jako Kalousek, který pořád někomu volá , " že pane ministře?"Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
Babuistarej se o sebe a neruš R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrkurvíš celé fórum svými odpovědmi, normální člověk zde nic nenapíše, je to BALAstPři vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
@pierrepetrno vidíš už tu máme další spolupráci UPC s Digi a to je vlastně FAJN, že by brzy FREE karta na základní nabídku ČR a SR?Rozhodně na tom vydělají "Bez dalších poplatků" na několik roků určitě, tak za dvojku :laughing: směji se skxlinku, bohužel příklad jak vypadá letado? Makléři?Multilevel? FUUUUUJJ!!!!! Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
Babuinormální člověk zde nic nenapíšea ty jsi pán bůh? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrani náhodou s malým "p"ale vidím do věcí, kterým rozumím a na ně upozorňuji, a to je třeba a velmi třeba a to sem politiku netahám, myslím ty zkurvence, kteří si ani neumí spočítat cenu nafty na burze, bohužel... Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
Babuiještě ,že tě tu máme,ty změníš svět R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrještě nespíš?Jsem spravedlivý Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
já bychšel spát,jenže mě to je blbé 2 hodiny po práci,proto chodím až k ránu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrrozumím nicméně se zde stal velký celorepublikový podvod, přesně podle scénáře 90 ´s let TUNEL a to je potřeba řešit nebo Velkého Bratra nakopnout a Glxsnika s ním FUJPři vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
Babuijistě souhlasím,ale tady tu revoluci nespustíš R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrv pořádku, konečně se shodneme,Malý kámen, také kámen SKYLINK FUJ GRATIS navždy Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
Babuico řešíš?,chceš koukat?,tak splň požadavky dodavatele ,nebo jdi jinam R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrnemyslíš vážně?- jsi OVCE? Já ne!!! Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
ale anojsi ovce,jen si neumíš přiznat R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrpočkej Tebe jsem nazval ovcí neber mi má slovaPřeženu: Jsi voják musíš poslouchat.... Skočíš do studny? Na příkaz? (Skxlinku?) Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
ale tynečteš pozorně,buď akceptuješ jejich podmínky,nebo půjdeš jinam,nikdo ti nic nenařizuje R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |