![]() |
|
Termíny pro placení servisních poplatkůTak jsem z toho už trochu papež,včera mi kolega v našem sat servisu sdělil že pokud mám koupenou ICE Skylink kartu tak se platí s.p. až po uplynutí 24 měsíců ale žena už dostala složenku k zaplacení tak tomu nerozumím.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 287 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: Termíny pro placení servisních poplatkůProč nenajedeš na stránky skylinku a tam si podle čísla karty nezkontroluješ, jestli máš serpo platit, nebo ne? A nemusíš být papež...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Termíny pro placení servisních poplatkůhttps://registrace.skylink.cz/cms_eshop/fee/cz/FEE_NewChargeCard.do🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Termíny pro placení servisních poplatkůhlavně to vysvětli důchodcům, kup jim compa ,připoj na netatd. vše samo zadarmo !!! a melounový kredit je u jiných ŠTRAMÁKU :laughing: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Termíny pro placení servisních poplatkůsvina M77 zasielala vsetkym, aj tym co este nemusia platit, zlozenky na zaplatenie, so zamerom, ved sa snad nejaki chytia a zaplatia aj ked nemusia |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE: Termíny pro placení servisních poplatkůtak si to napsalspřávně POLOPATICKYa já vím o dosti těch co se již CHYTLI !!! se opakuji PFUJ PFUJ PFUJ skoro bych řekl nevhodná slova! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Termíny pro placení servisních poplatkůto je este vacsi preslap ako SP Rv, uroky naskacuzaistuju sa na 3roky a potom sup hore a potom ze nestihaju korespondenciu |
matho
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 925 |
![]() |
|
RE: Termíny pro placení servisních poplatkůA jak je to stím,když je akce prodloužena do 15.9? POSER se taky bude platit až od 15.9? Protože M77 není schopno dodávat výměny, tak doufám, že to nepostihne i ty co prostě čekají. |
lukin
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
Termíny pro placení servisních poplatků (#Kluci jen platte , at maj novodobi komunisti za co jezdit na rekreace ... cim vic tim lépe chiiiii :lookaround: :lookaround: |
satak
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 400 |
![]() |
|
RE: Termíny pro placení servisních poplatkůNo maj v tom pěknej bordel a pak odešlou složenku i na starou kartu, která už mezitím byla vyměněna výměnou. :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Termíny pro placení servisních poplatkůNo znám takový, který si tu kartu vymění a ještě zaplatí poplatek na rok. |
triumf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 186 |
![]() |
|
RE: Termíny pro placení servisních poplatkůA proto jim nasrat a nic neplatit Rv ;P :ogre:Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 785 Galerie: jackino |
![]() |
|
pre:DVBnie len písať hlúpe otázky ale čo tak aj poďakovať tým, čo ti poradili, pre budúcnosť by som ti už neodpovedal :lookaround: |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
![]() |
|
To:jklabanNo nemusíš mě upozornovat abych se poděkoval udělal bych to i tak ale uvědom si že nemusíš být furt u toho ,mám také jiné povinnosti a zařizování takže jsem se k tomu dostal až ted čili díky všem za rady a vysvětlení jenže já jsem registrovaný na skylinku ale heslo jsem zapoměl a nemohu se tudíž přihlásit poslal jsem požadavek a zaslání hesla ale ani napodruhé mi nedošla žádná zpráva mailem takže mám svázané ruce toliko pro Tukana ale spíše už věřím našemu servisákovi a tady/mjamriska/ že posílají bezohledně a ostychu všem majitelům karet složenky,je to opět důkaz toho jak M77 s našimi managery jsou nenasytní zloději a jedou tvrdě a bez ostychu zcela nekompromisně ,no prostě lumpi mají v tomto státě zelenou a nic je nezastaví.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
to:DVBja som to už posielal opakovane a nič. Tak som tam volal a po 18 min!!!!!!!!!!!!!! mi to tak trošku neochotným hlasom zdvihla :fuming: |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
![]() |
|
RE: Termíny pro placení servisních poplatkůdostala složenku k zaplacení tak tomu nerozumím.ale každý nemá internet :))) |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
![]() |
|
tukanDatum přidání: 28.08.2012, 08:45.18 DNES!RE: Termíny pro placení servisních poplatků Proč nenajedeš na stránky skylinku a tam si podle čísla karty nezkontroluješ, jestli máš serpo platit, nebo ne? A nemusíš být papež... Registrován: 10/2005, Autor: tukan No rada docela dobrá, ale ne 100%. Jsou případy, kdy uhrazený SP na ICE či IRDETO běžně nevidíš a přitom je SP uhrazen. :-/ Pak je běžný zákazník v koncích :(( Systém totiž jaksi "nepočítá s úhradou SP" na těchto kartách před 1.9.2012. A doma máš klidně dvě složenky na stejný předpis úhrady SP! Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
Termíny pro placení servisních poplatkůKluci ja bych jim nedal 30 korun na mesic ( to je malo) ale 200 at na ty rekreace priberou i sekretarky . Vite ono je jedno stare Česke kapitalisticke prisloví..Chytrému napovez blbce kopni aneb Ja si uzivam ty plat ... tak platte ---- pekny den platicum preji :lookaround: :lookaround: |
satak
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 400 |
![]() |
|
RE: Termíny pro placení servisních poplatkůNic není na 100%, ale uznávám, že existují výjimky.to DVB-nemusíš být přihlášen, aby si zjistil, jestli máš platit serpo, stačí vložit číslo karty. Samozřejmě, že chytráci se nezapomenou pochlubit, že oni z nějakého důvodu platit nemusí, ale to už potom nejsou "chytráci"... :) Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
to dvbNejsem zastáncem serpo, ani skylinku, ale jak mají zasílat složenky, s ostychem a jenom někomu? Proč nechcete pochopit, že kluci chtějí vydělat, já jim to za zlé nemám, taky mi ta karta, co mám od začátku, asi propadne... :laughing:Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
to:tukanno já se na ně hezky akorát vyprdnu,platit jim už z proncipu nic nemíním ,myslím kdyby to udělali /aspon, na zkoušku/převážná většina majitelů těchto tzv. jednorázových karet avizovaných jako bez dalších poplatků ,tak myslím že by se pěkně škrábali po p...i a raději by zkusili snížit tento poplatek aspon na polovinu což by už bylo přijatelno pro většinu naší populace a oni by si nahrabali i tak dost,prostě jakýsi kompromis.Jinak zkusím vydedukovat to serpo na stránkách skylinku a uvidím jak pochodím.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
RE.servisní poplatkyhm tak se nějak nemůžu ničeho dohledat kde se zadává číslo karty abych zjistil zda platit či nikoli ALE jasně to píšou v podmínkách :Při registraci karty před 1.9.2012 se lhůta pro placení Servisního poplatku prodlužuje na 24 měsícůto znamená že pokud jsem kartu pořídil a registroval před tímto termínem / v mém případě po 13.08.2010/tak zatím nic platit nemusím aspon tak tomu rozumím ,to by ale na druhou stranu skoro nemusel platit nikdo takže nechápu. DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
RE: Termíny pro placení servisních poplatkůjak to tak čtu tak SKYLINK asi do dvou let padne ,nikdo asi nebude platit. Co se týká mě tak mi na pozemnim vysílání chybí jeden dokumentární program a Skylink nepotřebuju. Tak uvidíme já mám 2 karty , ale asi skončí v plastech |
Al Bunda
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
@DVBTitulní strana webu Skylinku, čtvrtá řádka v levém menu "Servisní poplatek" a po otevření této webové stránky je to levý horní červený čtvereček (dost velký).To ti to fakt stojí za to dávat takto hloupě najevo, že to snad Skylink nemá v pořádku? Dokonce i ty datumy tam mají správně. A nebo to asi fakt nechápeš. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
Al BundaSkylink nepadne. Už je tak rozbehnutý, že ho nik nezastaví.Karty sa veselo predávajú ďalej. |
Papua
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 137 |
![]() |
|
@al bundapodla mna sa skylink nechoval moralne cestne, ani sa moralne nechova a do buducna chce byt ferovy ako glisnik? neverim im.cas preveri moralnu cistotu a ferovost skylinku voci svojim klientom... kazdy zakaznik ma sat. moznosti dost! ale aj dvb-t. Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |