Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Termíny pro placení servisních poplatků

Tak jsem z toho už trochu papež,včera mi kolega v našem sat servisu sdělil že pokud mám koupenou ICE Skylink kartu tak se platí s.p. až po uplynutí 24 měsíců ale žena už dostala složenku k zaplacení tak tomu nerozumím.

DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100

DVB
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Termíny pro placení servisních poplatků

Presne ako piše Joscer. Na ich webe je už všetko v poriadku včetne Ser.poplatku.

Papua
Registrace: 8/2012

Joscer ty jediný to budeš vědět přesně,chci platit po měsíci/do konce roku/ z učtu,neb nemíním platit na celý rok-jednak končí mých6,jednak podpora CW-mohu tak činit??? děkuji.

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

je pravda , že plno lidem nic nepřišlo , nic neví a komu přišli složenky tak neví co snimi . V práci babky si myslí , že je to žert a že to i po 1.9. půjde dál bez placený jinak to vyhodí a koupí setobox DVB-T . V TV není žádná reklama , že to končí a jinde nemají kde vzít informace . Platit se nikomu nechce jen tak 350 kč , internet plno lidi na vesnicích i městech nemají k čerpání informací . U nás ze 3000 bytů má jen 400 bytů internet vysvětlení společnosti u nás a to kvůli školákům jinak škoda peněz za něj . Jen v jedné bytovce u mne o 50 bytech ínternet máme jen 2 lidi .Když jsme si dávali společný WIFI rychlý internet na barák , tak nebyl zájem a telefony a linky od O2 se už zrušili taky škoda peněz . Počkejte po 1.9. 2012 jak budou lidi nadávat proč jim to nejde . Vy co potom toužíte budete mít karet zadarmo hromadu . :scared:

standa111
Registrace: 11/2009

To:Joscer

Ano děkuji za upřesnění nějak jsem to zprvu přehlédl a hned přistoupil k přihlášení aniž bych pátral nad tím že je to možné zjistit i bez přihlášení,takže je to celkem jasné podle jejich nových měnících se podmínek /dříve bezplatné užívání karet - dnes už servisní poplatek -a do roka např. opětovné zvýšení třeba o 100% aby se soudruzi měli hezky a krmili si konta,kartu mám registrovanou od 1.09.2010 tz. od 1.09.2012 musím podle nich zaplatit což neučiním a vystačím si plně s DVB-T který má pro mě stejnou nabídku a neplatím nic tak nevím na co si skylink hraje,pokud by mě následovala většina majitelů těchto karet což si soudruzi myslí že to nehrozí ,myslím ukáže čas a uvidí se , myslím si že trochu hrajou vabank jen aby se jim to chytračení nyvymstilo a nespadli na buben úplně což bych jim z celého srdce přál.

DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100

DVB
Registrace: 1/2006

Tak kedy teda platit?

Takze, skusil som si to overit. Po zadani cisla karty mi napisalo tuto spravu (vid nizsie). Kde je teda ten datum, odkedy mam platit? Ziadny balicek si uz takmer rok neplatim.

Servisný poplatok - overenie pre konkrétnu kartu

Na tejto stránke si možete overiť, kedy je potrebné začať platiť Servisný poplatok pre Vašu kartu.

Zadajte číslo Vašej dekódovacej karty: xxxxxxxxx

Vaša karta bola registrovaná dňa: 23.8.2010

Po dobu pokračovania platenej ponuky je servisný poplatok zahrnutý v cene

Vaša karta je typu: IRDETO

Servisný poplatok nie je učtovaný za obdobie, v ktorom máte predplatený ktorýkoľvek z platených balíčkov!

RastoV
Registrace: 8/2007

spyko

Nevím proč já jediný bych to měl přesně vědět.
Dle informací ze servisního střediska, co tu psal před nedávnem kdosi, je možné svolit k inkasu ve prospěch jejich účtu a to na dobu určitou a pak dohodnout se Skylinkem (e-mailem), aby si nastavili inkaso z tvého účtu jen na období od - do.
Ale jak jsem psal na začátku. Je to jen zprostředkovaná informace z nedávné diskuze zde na parabole.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

můžeš platit měsíčně , ale musíš celý rok ze SIPA , nebo jednorázově na celý rok . Vyjde ti to stejně protože ze SIPA jsou stálé pladby a nemůžeš je ty zastavit jedině oni , pokud nezrušíš pokaždí celý SIPO . Jen třeba 3 měsíce v roce co jsi na chatě nejde , nebo 5 měsíců v roce . Tak mi to vysvětlili . Pak jedině balíček nejlacinější na 1 atd. měsíce podle potřeby .

standa111
Registrace: 11/2009

RastoV

Systém prostě není plně funkční.On totiž jaksi "nepočítá s úhradou SP" na těchto kartách před 1.9.2012 a zatím neumí dopočítávat placené období období.

Tahle diskuse je přesně důsledkem toho,co řešíme i zde:
https://www.parabola.cz/forum/topic-73213/2/
..........................................................

Je potřeba co nejdříve správně zobrazit Grátis(nebo jak se to bude v budoucnu jmenovat)do dd.mm.rok!!! ;)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Delta1

Aha, tak uz som trosku v obraze. Dakujem. R^

RastoV
Registrace: 8/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra