![]() |
|
Zaujimavy inzerat pre DX,,,Koupim satelitni antenu typu Mesh /provedeni paraboly sito/- pro Cband. Rozmery : od 3 metru do 6 metru. Dekuji za nabidky. Jirka Jablonec....taky 6m kolos to uz aj z marsu sa musi signal naladit,,ale klobuk dole pred takymi fanusikmi DX prijimania,,,,ja som tiez fanusik,ale zatial iba teoreticky,ale velke paraboly sa mi pacia.....Dish:Supral 200cm-90E-47,5W.C+Ku band:QARL 3636+GBOX2000,dekl.:HARL3612+ PaceMSP995,FIX-120cm-23,5E,LNB:INVERTO Quad:90cm+DM3800-95E-50W,Clarke TechHD4100+,Octagon SF8008 combo,AB Cryptobox 752(LNB): WSI,ZINWELL a vela inych..C band polarotor+Supermax 13
|
Dano
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 975 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: Zaujimavy inzerat pre DXNo jo, jeho to baví, mně už moc ne, není čas.https://www.parabola.cz/forum/topic-25420/ |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
RE: Zaujimavy inzerat pre DXpokud se nepletu, tak zde na fóru vystupuje jako vanspeedhttps://www.parabola.cz/galerie/ctenari-jiri-vanek-montaz-velke-paraboly/ Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: Zaujimavy inzerat pre DXTo máš těžký. Mám také sat + motor. To znamená fakt hodně programů.Přesto mám anténní systém o pěti anténách. DX je i můj koníček. |
S_T_A_R_T
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 151 |
![]() |
|
RE: Zaujimavy inzerat pre DXMy o vlku a on pořádá sraz :))) R^Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: Zaujimavy inzerat pre DXhttp://www.orbitcommunications.com/Cyberstore/Cband/dishes.htmOrbitron robí nejaké do 5m-Gwer(DE) ju má. http://www.ulozisko.sk/obrazky/544727/orb.jpg Ja moc na to C pásmo nie som.Aj ked tam sem tam zalovím,viac ma berie Ku. ;) Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 1 463 |
![]() |
|
Môj názorTéma: Sraz satdxclub 2012čo je dovolené bohovi nie je dovolené volovi 11) vytvárať diskusné vlákna s osobnými odkazmi... VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P
|
markus176
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 1 045 |
![]() |
|
To: markus176Akosi nechapem co mas proti tomu vlaknu!?!Osobne si myslim, ze ak clovek slusne poziada redakciu o pripnutie niecoho, co je aktualnejsie viac ako zopar hodin tak nie je problem. Navyse Jirka usporaduva tento zraz kazdorocne uz nejaky ten rok a osobne to povazujem za velke plus co robi. Navyse toto je satelitny portal tak kde inde by sa mal takyto oznam dat? :lookaround: Niekedy boli zrazy poriadane panom Luteranom z Presova 2 krat rocne v Trnave a Presove..tie vsak su uz davno minulostou. Kazdy zraz bol malou udalostou a kazdy z nas co sme tam chodili na ne spomina iba a iba v tom najlepsom. Osobne stretnutia znamych, vymena skusenosti, nakup techniky s nejakou zlavou... Kazdy takyto zraz fanusikov je iba velke plus a ked to Jirka robi z vlastnej iniciativy a vo svojom volnom case, tak mu patri jedine vdaka, nie osocovanie ako si tu napisal. Inak nesud cloveka ak ho nepoznas. Jirka si ziadne osocovanie nezaslusi, pretoze je super chlap!!!! Inak zorganizovat a zabezpecit vsetko potrebne na takyto zraz si ziada potrebny casovy predstih a nervy.... Taktiez ak by si aspon trosku ozaj rozmyslal ako satelitny fanusik, takyto blud by si asi nikdy nevypotil.... Hladal by si naopak sposob, ako sa na ten zraz dostat! :))) Osobne este tento rok nemozem ist (ti co ma poznaju vedia preco), avsak na buduci rok si to uz nenecham ujst a uz TERAZ sa na to tesim! R^R^R^ Opat to bude ako niekedy davno...Spolu s Peonom a Dolby Boyom v ustrety nadhernemu vikendu ... ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 198 |
![]() |
|
To:satoIba som vyjadril svoj subjektívny názor ...VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P
|
markus176
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 1 045 |
![]() |
|
RE: Zaujimavy inzerat pre DXDle mého názoru je hlavní požadavek pro úspěšně realizovaný "DX fanatismus" pouze jeden jediný:hodně tolerantní nebo nejlépe vůbec žádná přítelkyně / manželka. :))) Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
@alesako si prisiel na takyto nazor?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
alešMoje přítelkyně se mnou slezla 12 terestrických vysílačů, které jsem pro Parabolu reportoval. Dokonce jsem ji vzal na první rande fotky z Wendelsteinu. Dnes se mě sama ptá, kam pojedem příště. Před tím zvládla maximálně zapnout TV a ovládat mobila. Docelá tolerantní žena, ne? ;)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
satoa na budúce nezabudni na bedňu chlastu s obsahom borovičky.to bude zase stretnutie ochlastov a chválenkárov.osoba s priemerným IQ tam nepríde. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
@oneeeeeZdar,nemam cas,ale vypalit cerva je preci cestne a sportovni,nerikam ,ze borovicka je spatna,myslim vsak,ze slyvovyce je lepci.Dale nevim,proc by fandove,kteri trebas provozuji desitky let DX prijem,si nemeli co rici,resp. melo to nejakou souvislost s IQ. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Zaujimavy inzerat pre DX@bohus31 - to byl můj přidrzlý pokus o vtip poněkud reflektující mé dosavadní a minulé "úspěchy" s velmi opatrným seznamováním příslušnic něžného pohlaví s čímkoliv mimo společensko-vědně-kulturně-"nova/markíza" žánr.@saxon - Buď haluz nebo jsi hodně dlouho a trpělivě proséval a proséval a proséval...až jsi jednoho dne objevil klenot mezi tupou, vyšminkovanou a zlatokopeckou hlušinou. PS: Jestli tam takových v JČ máte více, s radostí vyměním za haldy nafintěných uhlobaronek. :razz: PS2: - Berte to s nadsázkou. ;) Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
![]() |
|
RE: Zaujimavy inzerat pre DXvždy sa tak zvrhne. stačí pozrieť fotky a čítať tie nezmysly,kto čo vypil. Dx s tým má veľmi málo.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
hdpeo tom to je každej si myslí že jeho IQ je vyšší než ostatních a přitom každý IA ho má vyšší. :((( :laughing: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Zaujimavy inzerat pre DXProseval a proseval, ale především Tchan dlouhodobe odváděl těžkou práci při výchově. Ber rovněž s nadsázkou. Akorát na Wachbergu to bylo na rozchod, kdyz zabloudila v lese a taky na Grunbergu, kdy jsem jel dolu na kole a přijel k autu u hodinu později, nez byla domluva. ;)On Air!
|
Saxon
![]() |
|
tý jóti jako z kopce o hodinu ujela ? |
tonek
![]() |
|
@AlesZdar,mozna by Ti pasovala soudruzka se 2 cervenyma diplomama v rozdilnych oborech (matematika,hudebka a nemecky jazyk):),nyni studujici Drsc.(Phd) "Tacitni znalosti vysokoskolskych ucitelu matematiky":),samozrejme delam srandu,neni to o poctu cervenych diplomu:).No reknu Ti,jako danovy poplatnik,se vsak nestacim divit,kde se toto studium "posunulo",totiz naprosto nejasne podminky,neustale zmeny a prodluzovani studia.Mam takovy dojem,ze urciti VS soudruzi,si z toho zrobili docela dobry bussines:). |
hdpe
![]() |
|
RE: Zaujimavy inzerat pre DXTo víš, je to vrcholová sportovkyně a navíc nemusela fotit kolem arealu vysilace. A taky nemusela dole pod kopcem sundavat z kola tři kila bahna...On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@SaxonZdar,smaryja Pepin,smaryja Francin.Nemas to vubec jednoduche,preji Ti hodne sil a pohodu do budoucna:) |
hdpe
![]() |
|
buď rád ženení horolezkyňa !!!bo ta (na rozdíl od nás) dosáhne vrcholu už v base campu!!! :laughing: |
tonek
![]() |
|
RE: Zaujimavy inzerat pre DX@tonekPochybuji. Jsou jen tři možnosti - buď se hodinu kochal výhledem, pivem nebo obojím a špatně si spočítal dobu, kterou ji zabere cesta k autu. :))) @hdpe Dneska je jiná doba. VŠ diplom má skoro každý s dírou v dupě a doktor (Ph.D.) je dneska totéž, co byl kdysi inženýr. A VŠ je nutno chápat jako běžnou organizaci se všemi svými neduhy a tunami extrémně potřebného úřednického aparátu... Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
![]() |
|
@AlesDiky za nazor odbornika,bohuzel je to asi v perdeli... |
hdpe
![]() |
|
@hdpeAno, to byl názor poněkud nedoceněného odborníka, který se jmenoval Murphy. ;)Já jsem si pouze vybral některé z ním formulovaných "obecně platných" zákonů a volně je napasoval na dění, které mám možnost pozorovat v osobním či VŠ životě. Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |