Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Funguje ještě Eurosport CZ na Canal+NL Package?

Dříve mě to fungovalo,ale nyní mi holanďani na Canal+ NL Package v EMU přestali nějak fungovat. A přitom mám Vantage+FW Jepssen a nejnovější klíče přes VantageMaker 2.7. Dal se přes ně mj. sledovat i Eurosport v CZ na 19,2 (i když dost často měnili klíče) a najednou mi to stále píše "kódovaný signál"...Funguje to ještě?

Donic
Registrace: 7/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36
Odpověď v diskusním vlákně

@Donic

ESPN America

FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink

killors
Registrace: 3/2007

donic

na tvojom mieste by som pridal dalsie dva konvertory a diseq-c 4/1, pretoze 42E + 39E + /23 + 19/ zato stoji kde ziskas dalsie fta resp. emu sportove programy a ta investicia nieje vysoka...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

nicolepcd

To fakt nemáš pár USD na zaplacení kvalitního Share? Pokud se dožaduješ EMU, tak předpokládám, že Ti o morálnost příjmu nejde..... Ruku na srdce.... a mimochodem, začal vysílat British Eurosport 2HD.... MotoGP, World Superbike a British Superbike v Nativ HD s bitrate 21000, pastva pro oči!!!

hotovyrad
Registrace: 3/2011

RE: Funguje ještě Eurosport CZ na Canal+NL Pac...

Tak asi nemá cenu řešit nějakou morálnost či nemorálnost...Ostatně tzv. vymyšlený servisní poplatek od Skylinku je lumpárna "erste klase",nehorázné,nemorální a taky to nikdo neřeší...Pouze se balíkují neuvěřitelnými penězi a to je v pohodě,že...
No nic. Jak psal bohus31, když přidám další 2 konvertory a diseq-c 4/1,na 42E + 39E, co tím navíc vlastně získám (jaké programy v návaznosti na emu)? A na kolik by ta investice celkem vycházela?

Donic

to Donic

Pokud neřešíš morálnost, kašli na nějaké zbytky v EMU, za 8 USD/měsícně si zaplať VIP nabídku a hleď na celý orbit.... více na můj mejl radek.hotovy@seznam.cz

hotovyrad

donic

preferujem share, avsak pri fta+emu neplatis dalej nic...ty musis vediet co chces, su to tvoje prachy...spekulacia daleko nevedie...fta+emu u mna cca41 programov na sport, cely moj viditelny orbit 90E - 45W...skus pozriet prehlady napr. aj na tomto webe.

bohus31

A na 42E + 39E by mě stačila stávající parabola? Asi ne odhaduji...a ještě bych musel pořídit motor řízený diseqC. No,moc s tím zkušeností nemám...Bohužel ani s tím Share u nějaké VIP nabídky.

Donic

zaujimas

sa o sat. tv aspon 3roky? tak budes vediet ze na podstatnu cast programov z 49E+39E ti postaci parabola90cm a z nicoho sa bic upliest neda...tak isto share ti nebude slapat na hocijakom STB...jednoducho napis aku mas sat. supravu co chces prijimat...ak nechces nic dokupit, potom velke zazraky neurobis, to si plat radsej skylink...

bohus31

Tak teď z fleku vím pouze jaký mám satelitní přijímač - Vantage HD-1100 S. Parabolu s monoblokem ASTRA 1 a 3A (19,2 a 23,5 °E) s nastavením mi dělal jeden fešák, který se satelitní technikou zabývá. Momentálně nejsem schopen odhadnout zda mám parabolu 80 cm nebo menší...

Donic

to Donic

Pokud pujdes do Share tak staci rozsah 13-28 East, chytnes tam 3/4 vseho kvalitniho obsahu na orbitu.... na 39 a 42 je pouze šrot... a bulharský Novasport HD (který stejně v EMU nejede) to nevytrhne.....

hotovyrad

v kazdom

pripade ak chces prijimat nieco viac potrebujes doplnit motor resp. 4 konvertory a diseqc...o tom kde je aky srot rozhodnu tvoje priority a kolko chces do toho dat -
fta + emu: platba jednorazovo/konvertory, okuliare + diseqc alebo motor/
share: platba jednorazovo /tak ako emu/ + mesacne //cca3.000 korun/rok//
80cm na 42E moze byt malo, zavisi od typu a zisku paraboly
jednoducho pouzi prehlady aj na tomto webe a ujasni si co chces.
vies, mozes napisat do inzeratu?: kupim auto, najradsej zadarmo.
vsetko zavisi od toho ci a kolko chces do toho dat. a najprv si prestuduj celu problematiku sat.prijmu tv, ak to ides robit sam.

bohus31
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra