![]() |
|
Nový satelit a ovlivňující se příjímačeZdravím všechny,byli jsme si nuceni,kvůli nedostupnosti kabelovky v našem okolí,pořídit si satelitní komplet.Máme parabolu 85cm v hliníku,Mascom MC M4-QS02 - Monoblock Quad 0,2 dB,2 přijímače TechniSat SIR, 2x Irdeto Skylink HD.Instalaci provedl odborný technik.Prvně jsme měli přijímač TechniSAT SIR a CryptoBox 500HD.Po asi dvou hodinách zprovoznění přestali jít na CryptoBoxu nějaké programy.Druhý den začal zlobit i TechniSAT. Technik přijel,proměřoval,házelo mu to taky výpadky.Nakonec jsme dali CryptoBox pryč a koupili druhý TechniSat SIR. Programy teďka fungují normálně,ale zase objevil problém a ten,že když je puštěný přijímač v obyváku a zároveň potom pustím ten druhý,tak se v obyváku sekne, objeví se hláška Kodovaný kanál.Musí se přepnout na jiný kanál a pak se vrátit zpět. Potom to už jede. Technik si s tím už neví rady. Neporadíte prosím někdo? :lookaround: |
davidasis
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 93 |
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 147 | |
![]() |
|
RE: Nový satelit a ovlivňující se příjímače***Dnes jsem zkoušel vrátit DVD přehrávač na původní místo, nezapínal jsem ho a ani nepropojoval žádným kabelem. Na něho jsem dal přijímač a problém se hned objevil ... Dobrý, co? Já si to vysvětluji tak, že DVD přehrávač(zn.Sigmatek) je celý kovový a druhá věc, může mít v sobě nějaké silné trafo, které může vydávatruchy.************************************************************** Člověče, nezapnuté silné trafo vydává "ruchy" přes plech, z toho jde hrůza. Šel bych to zahrabat za hřbitovní zeď. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
rady k nezaplaceníhlavně ta s tím odpojováním ochraných vodičů,pak nezapnutý přijímač :laughing: co to dělá-jsem zvědav na výmluvu. Rv Začíná být zase sranda. |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
davidasisjá bych se přijel podívat ;) pokud je to na Kolínsku, začíná mě to zajímat, když nezapojený přijímač to dělá.V tom trafu jsou asi schovaní nějací skřítkové, či nějaká indukce?O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: Nový satelit a ovlivňující se příjímačeObdivuji jak zdejsi mudrcove se vysmivaji zavade zpusobene udajne DVD a pritom nemohou nic blizsiho o problemu znat. Se stejnou neznalosti mohu klidne rici deset duvodu proc to DVD byt mohlo.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
davidasisTy elektrikarskej rozumbrado, to co psal Saxon s tema plechama, to byl vtip, vis ?A plus a minus v zasuvce taky spis nejni ;) |
lkfreak
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
RE: Nový satelit a ovlivňující se příjímačekubo řekni aspoň jeden !a saxík měl dle mne na mysli ruchy jako akustické rušení, protože ve vodě se to šíří lépe! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
kubíčkua z jiné zásuvky je to DVD(coby příčina problému)naprosto v pořádku R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Nový satelit a ovlivňující se příjímačeJako, tady to fakt žije humorem, to se nestačím divit. Tohle na forech moc není ... Nezaložíme nějakou sektu či klub? :laughing: :8) |
davidasis
![]() |
|
davidasistu legraci si děláme z tebe,už ti to je jasné?,vypnuté DVD má ruchy,plechy EI navoskovat,nemá to chybu,ale jsi TOP,než se najde megaTOP,co na to team techniků z BRna?,asi čuměj,jak jsi to vyřešil R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
účastníci zájezduať se hlásí na vanspeed/zavinac/seznam.cztrasa: Benecko-Davidasis program : 1) prohlídka tajemného DVD a jiných ruchů 2) návštěva okolních osvěžoven a jiných vyhlášených domů spojená s diskusí o ruších,rušení a jiných vlivů jak na člověka tak na nové satelitní přijímače. pozn: hlaste se prosím včas ať zajistíme dostatek autobusů!! jako další možnost je že by pan davidasis dojel se svým přístrojem na místo srazu a tam jej laskavě předvedl. cesťák mu společmými silami uhradíme ! |
tonek
![]() |
|
RE: Nový satelit a ovlivňující se příjímačekubíčkovi chybí zdejší oblíbená práce tak zase moudruje.a že nám na dotaz řekl jediný /alespoň/ důvod .Tím co tady popisuje onen dotyčný to tím stylem co napsal tak to není .On se se rád zastává vždy a nikdy neporadí chybí mu zde jedna věc na tu byl expert :laughing: hofk. Rv |
slávista
![]() |
|
slavistaZ tvé reakce taky nejsem moc moudrý, můžeš to nějak specifikovat pro méně chápavé?On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Nový satelit a ovlivňující se příjímačeAle chlapci neomilni radcove. Z techto informaci ktere tu jsou muze poradit pouze kouzelnik. A to ja nejsem. Ale take nejsem ten, ktery se hloupoucce vysmiva. Uznavam takove co i kdyz nevi tak se sami snazi a ziskavaji informace. To je cesta a ne vase hloupe posmesky.ale tady je opravdu rada na dalku problem. Bez hlubsich znalosti el.a hlavne zkusenosti s touto problematikou to opravdu nejde. Posmesky mohou trousit pouze hlou.pi lide kteri problem neznaji. Tak zatim cao. Za dve hodky jedu na letiste tak se na dalsi moudra podivam az budu doma. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: Nový satelit a ovlivňující se příjímačeJako, když mně nevěříte, vaše blbost. Jak jsem psal,při oddělání DVDčka to přestane dělat a naopak.Nejsem technik, takže nemohu říct, čím to je. Ale vím jedno a to, že jsem na to přišel. Žádné blbé názory mně nezajímají. Pro mě je hlavní, že jsem problém vyřešil. Každý si potom může udělat názor, kdo je tady za blbce. adios braši |
davidasis
![]() |
|
RE: Nový satelit a ovlivňující se příjímačejak může??? nezapojený!!! přijímač dělat takové věci?To není žádný posměšek to je konstatování.A jestli není dotyčný "technik" tak ať to svěří odborníkům ale!!!! ne takovým co mu radí odpojit ochranné vodiče! Že by satelitní přijímač vysílal do dvd nějaké bludy?Rv P.S. kdopak je zde za blbce potažmo pro srandu?Konec debaty jelikož to nemá cenu chyba se už našla :laughing: |
slávista
![]() |
|
RE: Nový satelit a ovlivňující se příjímačePokud něco vyzařuje a není to k ničemu připojené, tak to musí být radioaktivní. Jiná možnost mne nenapadá. :O |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
na ten srazvezmi sebou hlavně to tajemné DVD,co na to říká team techniků z Brna?doporučuji nejprve provést dozimetrickou kontrolu tajemného DVD a pak celé rodiny,jak poznamenal visperR^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
P.S. kdopak je zde za blbce potažmo pro srandu?tak proč se tak snižuješ lézt mezi nás BLBCE,!?ostatně to je asi Tvoje nejpoužívanější slůvko ?!,když si stejně vždy poradíš sám ! a že by jsi nás poučil a názorně předvedl to né , tak si s tím Tvým DVD běž třeba k šípku , nebo se s ním nech vyfotit ! mistře světa! takový xxxx opravdu miluju! řekl bych sprosté slovo !!! KUŠ :8) |
tonek
![]() |
|
RE: Nový satelit a ovlivňující se příjímačetonečku, od tebe jsem ještě radu neslyšel, pouze bezmyšlenkovitě složená písmenka. Tak laskavě svoje úsudky vynech.Hodnotit bych já mohl pouze, pokud bych na vlastní oči viděl místní situaci. Vše ostatní jsou pouze posměšky hloupých. davidasis není odborník, tak zcela jistě nepopsal přesně a dokonale vše co je důležité. Ale že to vyřešil, to důležité je. Jen bych své nadšení odložil až na pozděli. Čas ukáže. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
kubíčkuTobě rady netřeba !Ty také vše víš nejlépe, ale že by jsi řekl aspoň jednu z těch Tvojich 10 variant to také né umíš akorát kecat a machrovat ! a můžeš mít prodaných ariv kolik chceš ! :laughing: :8) |
tonek
![]() |
|
RE: Nový satelit a ovlivňující se příjímačeTonečku, už jsem ti odpověděl, nejsem kouzelník a plácat do větru jako ty opravdu nemíním. Taky jsem řekl, pokud bys uměl číst, že : "Se stejnou neznalosti mohu klidne rici deset duvodu" A pokud neznám, tak nebudu plácat bludy. Musíš tonečku lépe číst a ne jen plkat.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: Nový satelit a ovlivňující se příjímačeJo jinak arivy už dávno neprodávám, jsou lepší a výnosnější stroje. Vývoj a zisky nezastavíš.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 147 | |
![]() |
|
![]() |