Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

skytec-blackbox-twin-tuner/

mám problém , mám tento nový přístroj a když zapnu nahrávání a přepnu na jiný kanál tak mi naskočí hláška že je zakodováno , dva tunery mám odděleně,a když nahrávání ukončím , tak zůstane zakodováno , musím přístroj vypnout a znovu zapnout a pak se to rozběhne. Předtím jsem měl dvoutuner. topfilda a tento problém nebyl. Dík za rady.

lázeňák
Registrace: 7/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: skytec-blackbox-twin-tuner/

Skus vytishnut a zasunut kartu

Nespamujte ma, som na to starý!

gogo1
Registrace: 5/2006

no jestli mas spravne nakonfigurovano a karta je ve ctecce, tak by nemel byt problem, je to stejne jak hdbox nebo octagon. u karty v dekodovacim modulu se to bude zrejme chovat tak, jak popisujes.

milanm
Registrace: 3/2006

skytec

no právě , kartu-ice- mám v modulu , protože čtečka mi hlásí špatnou kartu , přitom ji používám dlouho , dokonce fungovala v conaxu . jsem laik , jak zprovoznit čtečku ?

lázeňák
Registrace: 7/2010

karta ICE určitě v conaxu nefungovala... ;) :)))
no bude potřeba nainstalovat a nakonfigurovat vhodný plugin... :8) , s prodejcem jsi to konzultoval? ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

musis tam nahodit spravny soft a zadat prislusny plugin. toto som jednemu riesil a okrem toho mu neslo PIP medzi roznymi TP

tomko
Registrace: 1/2006

daj tam plugin Mcas a spusti. Bude ti citat aj citacka kartu a mozes veselo nahravat. Cez modul v dvojtunerovych prijimacoch nic nenahras... musel by si mat profi modul, ktory podporuje multidekodovanie aspon na dve stanice...

nic nemam

loon
Registrace: 7/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra