![]() |
|
o2 Tv a HD programyAhoj, dneska jsem nainstaloval o2 Tv s internetem, protože tam dělá ségra a je to gratis ... Jen mě dost překvapila mizerná kvalita HD programů oproti tomu co jsem chytal ze satelitu. Má někdo stejnou zkušenost ? Jinak tu jejich o2 tv bych nikdy nikomu nedoporučil, prozatím tragedie ... pomalé přepínání, nemožnost přerovnat progamy, nepřehledné ... možná otázka zvyku. |
Kataluk
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
RE: o2 Tv a HD programyU švagra pravidelně trpím. To co O2 nabízí za TV stroje, to se nevyrovná snad ničemu. Jak píše Kataluk, neuvěřitelně pomalé přepínání, grafika menu včetně TV guide je příšerná a bez špetku fantazie a HD programy raději nekomentuji. Nebo snad ano. Jsou na horší úrovni, než SD programy u Digi TV. O2 mi volá pravidelně a neustále mě láká na jejich TV a nepomáhá můj argument, že raději bych zůstal, kdyby nebylo jiného zbytí u DVB-T s Pařízkem. ;P |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
![]() |
|
RE: o2 Tv a HD programyNo já bych to obrazově tak tragicky neviděl,na mé lcd panasonic při nastavení stb( 1080i) je sd i hd srovnatelné s mým Vu+ (upc,skylink).Přepínání,řazení prg.,epg a nahrávání je opravdu děs.To@Longines Tím strojem to ale nebude,protože ican3800 nebo jak se to jmenuje je v original firmware celkem našlapaný stroj včetně funkčního usb, které o2 svým firmw. zablokovala |
bedanek
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 39 |
![]() |
|
bedanektěžko to srovnávat s VU+,tyto jinak špičkové stroje mají mizerný obraz,hlavně na SD a HD vyšisovaný R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
![]() |