![]() |
|
Antiakce SkylinkKdyž už se kolem satelitní televize Skylink objevují stále nová témata s nesouhlasným stanoviskem ohledně servisního poplatku, tak bych připsal několik důvodů k zamyšlení nad přejitím k pozemnímu digitálu. Satelitní přijímač si ponechat případně pro zajímavé cizojazyčné programy. Tak tedy proč nevolit Skylink.1. Ačkoliv to není nikde zmiňováno, tak v blízké době může rychle dojít k ukončení poskytování slovenských programů do Česka a naopak. Ze Skylinku pak zbude jen nafouknutá bublina. 2. Pozemní digitální vysílání je zdarma. 3. Stačí vám pouze jeden ovladač a to k televizi. A žádná další krabice-přijímač do obýváku, jen TV. 4. Satelitní vysílání má o cca sekundu opožděný obraz a zvuk, nejmarkantnější u sportovních zápasů v okamžiku střelení branky při příjmu v paneláku či v porovnání s rozhlasovým přijímačem. 5. Rozhodně neplatí, že skylink vysílá ve špičkové obrazové kvalitě, program ČT4HD je příkladem 2x horšího obrazu než kvalita SD. 6. Pozemní digitální vysílání bych označil za podstatně lépe technicky monitorované a spolehlivější než satelitní. Prosím o žádné zbytečné polemizování a rozpytvávání tohoto tématu. Jen přidávat skutečné praktické důvody proč nevolit Skylink. |
MilanTuma
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 296 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 87 | |
![]() |
|
RE: Antiakce SkylinkMůžete nám ještě napsat pane Tuma, proč jste si satelit pořídil? (Snad ne kvůli STV1?) Vždyť pozemní vysílání bylo vždycky zdarma. Žádný balíček si zřejmě nepředplácíte, takže to byly vyloženě vyhozený peníze. Bod 3, 5 a 6 je nesmysl. Za bod 4 Skylink rozhodně nemůže :-) |
tnt
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
RE: Antiakce Skylink6 je pravda, zádný nesmysl!On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Antiakce Skylinkukončení slovenských programů v čechách a opačně není žádný problém, stačí druhá kartazadarmo není nic, zaplatíš minimálně za antény a jejich pravidelnou obměnu. s příchodem DVB-T2 pak budeš platit opět za settopboxy nebo nové televizory kabelovka má zpoždění 6 sekund a že by mně to trhalo žíly? :))) parametry programu ČT4HD si nastavila ČT sama a je to pořád kvalitnější obraz než z SD v terestrice, která ČT4HD navíc ani nemá pozemní a satelitní vysílání jsou na vysílací straně monitorovány úplně stejně pečlivě. samozřejmě na straně přijímací už není monitoring žádný, což u pozemního vysílání, značně ovlivněného terénem, je dost problém přidávat praktické důvody, proč pozemák ne i kdyby ho někdo donesl na zlatém podnosu Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Antiakce SkylinkTvé pragmatické důvody jsou sice pravdivé, ale ve skutečnosti mě nenahradí kvalitu vysílaného programu, který potřebuji k nahrávání. Mám možnost kvalitu srovnávat na jedné mašině a pozemní digitál se ani omylem nepřibližuje satelitní kvalitě. Jak moc se mě tohle konstatování nelíbí, nic nemění na tom, že potřebuji hlavně tu kvalitu.DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
RE: Antiakce SkylinkJediný důvod jsou HD kanály, protože jejich setrvání v muxu4 je velmi nejisté a DVB-T2 zatím daleko. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
pan tumataktiez sa povazujem za pragmatickeho cloveka a chapem vedenie skylinku a taktiez ich spolupracovnikov na masirovani mozgov obcanov preco skylink nadalej ano a platit.avsak akosi mi nedoslo preco masirovat mozgy ludi ze skylink nadalej nie. alebo to robite s urcitym umyslom? podla mna je kazdy obcan natolko svojpravny aby vedel ako sa ma dalej zachovat... apropo vobec niesom zastanca skylinku. cas ukaze spravnu volbu! v kumulative budu moje platby pre skylink podstatne nizssie ako doteraz pretoze uz neobjednam nic platene u cskylinku a budem platit len ser.po. za mojich rodicov a rodicov manzelky. nepotrebujem uvadzat ziadne dovody preco, jednoducho je to moje rozhodnutie a ich rozhodnutie respektujem! Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
to Milan TůmaFňuk.... jako bych to slyšel... já bych se jako chlap styděl takto 4 měsíce fňukat.... drž h*bu a plať nebo od nich odejdi, ale chovej se jako chlap s koulema!!!! A Tobě podobní taktéž.... |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
HotovýradTa indulona už ti kape na mozek !!! :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Antiakce SkylinkJá jsem spokojení ze skylinkem kvůli nějakýmu servis poplatku nepujdu do toho hnusně kvalitnímu DVB.T ŽIVOTĚ za 1 skylink má nejlepší nabídku hd pogramu A kvůli tomu ze bych odešel do dvb-t jsem si nekupoval LCD na to by mi stačílo normální tv bože ví máte dost když nechcete tak neotravujte ostatní si myslíte ze když sem takovou blbost napíšete ze se všichni pořídí vašemu posudku asi těžko R^ skylink je top operator DVB-T :razz: |
nicolepcd
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 695 |
![]() |
|
nicolepcdvsak 1.april uz bol...skylink je top operator DVB-T :))) Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
bohus31Myslím, že když se podíváš na to, jak nicolepcd vše napsal bez čárek a teček mezi částmi textu, tak to co napsal na konci bych já osobně chápal, že palec nahoru patří ke Skylinku, za slovem "operator" by měla být tečka a pak ten zbytek. Tedy že DVB-T odpovídá tomu vzteky zmodralému smajlíkovi.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Antiakce SkylinkAch jo. Skylink ublizeny prispevek c. 1574. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
RE: Antiakce Skylinkpodľa Vaších príspevkov a reakcii je skylink číslo 1.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
joscer...dnes je mozne vsetko aj nemozne...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Antiakce Skylinkak a ked sa niekomu nepaci politika Skylink tak nech neplati. ja sa nezastavam, len ma nebavi denne vidiet stale tu istu temu :-/ |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 394 |
![]() |
|
RE: Antiakce Skylinkpravdivá slova R^Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Antiakce SkylinkMilanTuma: Je to vaše volba, stejně tak každého jiného. Kdybych teda jel po vašem, tak přijímám pár CZ stanic, kde stejně nic nedávaj zajímavého co chci já. |
Jardysek
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
Servisní poplatekZatím jsem nepotkal zákazníka, ktery by nebyl ochoten SP platit, nebo koupit kartu Výměna. Ale čím dal lidi prudi nad kvalitou HD vysílání. A HD programy z Astry1N maji srovnání, feedy z LOH rovněž v plne nahotě ukázali, jak ma to pověstné HD vypadat. Pane Glisniku, lidi si ten vás poplatek klidně zaplatí, i důchodci s mizernou penzí, ale dejte nám poradny obraz, kvůli kteremu jsme si koupili drahé TV a SAT receivery!!!! Co vy na to? Zase jsem jen prudič, ze kterého do děláte na těch vašich chlébíčkových sektarskych party srandu? To či vidím posledni roky na ESPHD neni vysoké roźiseni! Kouknete se na salzburskou ServusTV, jak se ma vysílat v HD!! Jak se ma vyuzivat moderni technologie 21. Stoleti!!!On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Antiakce SkylinkNikde neni psáno , že do budoucna se DVBT 2 nebude platit. Dnes jsem koukal na Stronga DVBT2 přijímač a je vybaven čtečkou karet. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
@SaxonNezbyva nez v tomhle s tebou souhlasit. Nejde o SP, lidi sice remcaji, ale vysvetlit se to da. Jestli me prejde na DVB-T 5 procent zakazniku, je to moc a pro me dobre - bude prace. Ale kvalita, zejmena HD kanalu je zalostna a neustale se zhorsujici. CT4HD na satu je opravdu spolu s primou HD jen brutalni parodii na HDTV. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
ne každý má na výběru mě- údolí v Jizerských horách - nejde z pozemního DVB-T nic, a monstrozní antenu si na barák montovat nebudu.Wavefrontier 55 - Octagon SF-4008- 23,5E+19,2E+13,0E+0,8W
|
ivan v
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
ivan vtak to je dobře,jako jeden z mála máš jasno R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Antiakce SkylinkSamozřejmě by to chtělo lepší kvalitu obrazu, v tom souhlasím.Taky EPG, zde bych hledal inspiraci u Freesatu UPC. Kartu výměna jsem si koupil. Celá léta jsem cpal peníze do CS Linku za každý nový program. Jsem zvědav, jak to bude s tou kvalitou. Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
![]() |
|
Saxon, JaCt4hd si objednala danou kapacitu jak se psalo a to co si objednala asi leze ze studia. Možna se pletu, ale proč by pak ČT takovou kapacitu chtělo?? poškodit skylink? Prima hd samotná prima nemá hd studio rak co by jsme chtěli. A eurosport hd no nevím pokud budu srovnávat distribucni trasu a skylink tak rozdíl v datovém toku je, ale jake používají technologie kodery??? Podle me to je stejne jak distribucni trasa tak skylink. Datový tak nerozhoduje záleží na technologii |
petrpupa
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
Saxon, JAMyslím stejny obrázek |
petrpupa
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 413 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 87 | |
![]() |
|
![]() |