Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Antiakce Skylink

Když už se kolem satelitní televize Skylink objevují stále nová témata s nesouhlasným stanoviskem ohledně servisního poplatku, tak bych připsal několik důvodů k zamyšlení nad přejitím k pozemnímu digitálu. Satelitní přijímač si ponechat případně pro zajímavé cizojazyčné programy. Tak tedy proč nevolit Skylink.

1. Ačkoliv to není nikde zmiňováno, tak v blízké době může rychle dojít k ukončení poskytování slovenských programů do Česka a naopak. Ze Skylinku pak zbude jen nafouknutá bublina.
2. Pozemní digitální vysílání je zdarma.
3. Stačí vám pouze jeden ovladač a to k televizi. A žádná další krabice-přijímač do obýváku, jen TV.
4. Satelitní vysílání má o cca sekundu opožděný obraz a zvuk, nejmarkantnější u sportovních zápasů v okamžiku střelení branky při příjmu v paneláku či v porovnání s rozhlasovým přijímačem.
5. Rozhodně neplatí, že skylink vysílá ve špičkové obrazové kvalitě, program ČT4HD je příkladem 2x horšího obrazu než kvalita SD.
6. Pozemní digitální vysílání bych označil za podstatně lépe technicky monitorované a spolehlivější než satelitní.

Prosím o žádné zbytečné polemizování a rozpytvávání tohoto tématu. Jen přidávat skutečné praktické důvody proč nevolit Skylink.

MilanTuma
Registrace: 9/2010
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 87
Odpověď v diskusním vlákně

Dreamer

"toleroval som to koli bezplatnej ponuke, lepsej kvalite, vtedy chybajucej optike a IPTV zadarmo..."
Takže kdybys věděl, že bude poplatek od 1.9.2012, tak by sis Skylink nepořídil? A na co bys prozatím koukal? Vše ostatní (UPC, DIGI, DVB-T) by tě stálo tak jako tak nějaké náklady. Nebo bys bez telky byl až do doby zřízení té optiky a IPTV?

"Nepochopil" jsem to záměrně, to máš pravdu. Ale uznej. Napsal jsi to tak, že se přímo nabízelo "to nepochopit".

A teď jedna otázka, tak říkají na tělo. Zkus zapomenout na to, že někdo něco sliboval navždy zdarma a řekni, jestli jsi fakt tak naivní, že by sis mohl myslet, že něco za jednorázový poplatek (+ nějaký doplatek za výměnu s návratem ceny do kreditu) lze někomu poskytovat nastálo. Zkrátka FURT.
O tom "zadarmo napořád" pořád dokola melete (sorry ten výraz, ale jiný mě nenapadl) jenom proto, že to někdo slíbil nebo proto, že tomu fakt věříte, že se to tak dá provozovat?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Papua

ale mě to přijde stejní

nicolepcd
Registrace: 9/2011

joscer

OK, podme sa hrat na keby bolo keby, boli by sme v nebi...

Keby som vedel o poplatku, nebral by som Skylink, nie koli SP, ten nie je sam o sebe problem, za dobru ponuku s HD programami by som Euro mesacne dal, keby:

- keby o SP Skylink povedal pri kupe karty
- keby bola cena karty ina
- keby som nemusel platit "jednorazove" poplatky za niektore programy
- keby som nemusel platit za kartu vymena
- keby som nemusel platit za SD a neskor za HD prijimace

Keby som o SP vedel a body vyssie by sa nesplnili, boho by to nevyhodne a vtedy by so pozeral:

- na analogovu kablovku + DVB-T pre jedinu LCD TV v dome
- alebo na Digi, UPC, stale by to ma tie 2 roky vyslo lacnejsie a mal by som mnohonasobne viac programov

joscer - ja mam pre teba tiez OTAZKU NA TELO, kolkokrat musim v diskusii napisat jednu vec, aby si to pochopil? (Sorry ze tak priamo, inak som to nevedel napisat)

Vacsina ceskych a asi vsetky slovenske programy v baliku gratis si PLATIA DISTRIBUCIU SAME, navyse CT/STV platime distribuciu vlastne MY a komercnym TV vlastne "platime" sledovanim reklam, z toho su financovane, z nicoho ineho! To je TEN dovod pre ktory som tomu veril, to je dokaz preco by sa to DALO prevadzkovat, KEBY (sme opat pri keby):

- keby M77 nekupilo CS Link
- keby nase urady nepovolili monopol a predaj Skylink-u M77
- keby neboli M77 nenazrani
- keby sa ostatne televizie, aj komercne, zachovali ako CT

Dreamer
Registrace: 7/2004

Dreamer

Já s chápáním problém nemám. Je hodně málo věcí okolo mě, které bych nepochopil napoprvé. Ale nesmíš zamněňovat "pochopit" a "souhlasit". To, že s tebou (nebo s někým jiným) v něčem (nebo v ničem) nesouhlasím ještě neznamená, že to, co jsi měl na mysli (nebo kdokoliv jiný) jsem nepochopil. To, že se na něco ptám několikrát stejně neznamená, že něco nechápu. Když někdo 100x napíše, že by měl být Skylink potrestán za klamavou reklamu, tak já 100x napíši, že teď to provozuje M77 a ten za tu klamavou reklamu z minulosti nemůže nést odpovědnost. Ale nepíši to proto, že bych nechápal o co jde, ale proto, že s tím názorem nesouhlasím. V tom je podstata diskuze.
Možná jsi měl na mysli něco jiného s tím chápaním, tak dej příklad tvůj.
Ale prosím něco krátkého. V poslední době jsem stále nucen číst a psát dlouhé příspěvky (samo, nemusel bych) a mě to unavuje. Ty si v tom asi libuješ. Nebo jsi placen za napsanou řádku?

joscer

joscer - sorry, zasa je to dlhe...

Pokial by si pochopil preco som si dal SL a fakt ze si (asi)
vsetky SK programy platia distribuciu same a v case kupy mozno aj vsetky ceske okrem Novy, s cim teda nesuhlasis? Nezda sa ti tento dovod rozumny?

Ak nesuhlasis s tym ze je to podvod, suhlasis teda s tym ze je to spravne a ze je mozne verejne predavat sluzbu za istych podmienok a potom podmienky zmenit?

Priklad k tomu ze zmena obchodnych podmienok je protizakonna a teda by mala byt neplatna, aj je jednoznacne v prospech jednej strany:

Vykopem studnu, ako susedovi ti ponuknem vodu zo studne za prispenie k vykopu studne, napr. 50% - 500€ a dajme tomu za polovicu nakladov za elektrinu, voda by bola zadarmo. Spiseme zmluvu a ja si dam moznost zmeny podmienok. Po 2 rokoch ti poslem list so zmenami podmienok a to poplatok za prenajom rur cez ktore ide voda 1€ na den.

V tomto pripade by som musel platit 2x a zmluva je vyhodne len pre jednu stranu (porusenie zakona o dobrych mravoch). Skylink spravil to iste, dokonca niektori musia platit 3x aj 4x.

Teraz musim citovat, sorry:

"Když někdo 100x napíše, že by měl být Skylink potrestán za klamavou reklamu, tak já 100x napíši, že teď to provozuje M77 a ten za tu klamavou reklamu z minulosti nemůže nést odpovědnost."

Z toho vyberam: "že teď to provozuje M77" - vsimni si to slovo "to", definuj to - pomozem ti, to=sluzba Skylink a sluzba CS Link (fakt), s ktorymi maju zmluvy zakaznici a ktore zverejnovali klamlive reklamy (fakt), na obalkach kariet pre tieto sluzby bol text: bez casoveho obmedzenia, po dobu vysielania programov alebo zivotnosti karty.

Doplnujem ze Skylink a CS Link predaval karty bez dalsich mesacnych poplatkov aj po odkupeni M77 a vysielal aj reklamy po odkupeni CL v zmysle "zaplatis iba raz a potom uz nikdy", rovnako Glisnik pred zavedenim poplatkov vyhlasil ze GRATIS sa spoplatnovat nebude, teda klamal, to je fakt, ty teda s tymito praktikami suhlasis alebo nesuhlasis? OTAZKA NA TELO.

Dreamer

Doplnenie

Sorry za par preklepov, aj za to ze je to dlhe, ale to so studnou si precitajte, myslim ze sedi na M77/SL/CL dokonale!

Dreamer

Dreamer

Nemá to cenu, takže (snad) už jen krátce (a zřejmě naposledy):
Nikde jsem nepsal, že to není podvod. Já jsem vždy psal o tom, že M77 zřejmě žádný podvod neudělala. To je můj názor, to si MYSLÍM. Netvrdím to. Jen si to MYSLÍM. A ty argumenty, které jsou zde uváděné mě prostě nepřesvědčily. Mě může přesvědčit jen výrok oprávněného orgánu (soudu). Když rozhodne, že M77 za ten (možná) podvod (třeba to byl jen podnikatelský záměr TaT, který nevyšel) nese odpovědnost, protože Skylink a CS link následně koupili, tak budu první, kdo si tady posype hlavu popelem a férově přizná, že můj názor byl špatný.

Stejný názor mám na protizákonnost změny všeob.podmínek. Já si MYSLÍM, že to protizákonné nebylo, ty TVRDÍŠ, že ano. Vidíš ten rozdíl? Já si to jen myslím, ty to tvrdíš (alespoň mě tak tvá vyjádření připadají).

No a do třetice ta studna. Dost nevhodný příklad. Proč si myslíš, že bych podepsal smlouvu, kde by si soused vymínil, že může smlouvu jednostranně změnit? Ty bys to udělal? Takže to tak dokonale nesedí, jak dodváváš v Doplnění.

A ta otázka na tělo na konci: Já nemůžu souhlasit nebo nesouhlasit s praktikami jak o nich píšeš ty. A to z jednoho důvodu. Protož to tak jako ty nevidím. To, že bylo špatně, že M77 nestáhla reklamu na "Navždy zadarmo" po zakoupení CSlinku je samozřejmě chyba a ta by měla vyústit v příslušné kroky. Jaké? To nevím.
Ale co vím určitě, že jsem každému, komu jsem dělal satelit (ze známosti), jsem říkal: "No moc se netěš, ono to navždy zadarmo nebude". No a jsem v pohodě. U všech už mám kartu výměna, všem to šlape a hotovo.

Hm, krátké to vůbec nebylo, ale co vím jistě, dám si na nějaký čas s takovýmito příspěvky pokoj. Už jen proto, že nikam nevedou.

joscer

RE: Antiakce Skylink

Poplatky, poplatky, poplatky - téma stále živé a opakující se. Dovolím si ted přidat svůj názor a možná i dotaz pro znalé. Na ůvod pár informací

* mám doma celkem 3 funkční karty Skylink - 2 ICE (1x výměna a 1x next) a 1 CRW
* na výměně si platím balíčky, k ní je next
* na CRW nic neplatím - je v místnosti, kde si občas pustím TV a předplatné čehokoli by tam bylo naprosto zbytečné

Zavedení serpo považuji za nefér podraz - nikdy jsem Skylinku nic neukradl, zaplatil jsem mu už za 4 karty, nesdílím ani v jedné domácnosti (víc přijímačů - víc karet). Karty byly za vyšší cenu - to jsem chápal jako "daň" za Gratis. Akceptoval jsem zvýšení cen balíčků po přidání programů atd. Jestli službu (Skylink) provozuje "Pepa Vopička", M77 nebo Vodárny a kanalizace mně jako zákazníka nezajímá.
Současně sdílím obavu, že tzv. Serpo bude neustále navyšován - 29,- Kč je jen začátek. Navíc mi vadí bídná kvalita vysílání Skylink - některé mazanice jsou téměř nesledovatelné, rozdíl HD (ale i SD) oproti jiným providerům je donebevolající... Stačí se podívat např. na ESP HD (skylink) a porovnat např. s FTA programy německými (ARD, ZDF apod.).

Na straně druhé podle mně DVBT není řešení - i když vezmu v úvahu jen programy z Gratis mám v DVBT 12 programů a v "gratis" 32 programů. Navíc v DVBT nemám možnost si vybrat a zaplatit nic dalšího (balíčky) dle svých zájmů.

Závěr: Serpo mi vadí, protože je nefér, zákazníkem Skylink však zatím zůstávám.

A ta otázka: serpo se platí za kartu nikoli za uživatele - je popsáno jak probíhá souhlas s novými VOP - mohu ale na 2 kartách s novými VOP souhlasit a na 1 kartě nasouhlasit když jsem jeden uživatel???

vahač
Registrace: 6/2009

joscer - pochvala

Toto myslim vazne, tvoje nove prispevky mi pripadaju rozumnejsie.

K tvrdeniam a mysleniu, tak ja si myslim, ze zmena VOP v prospech jednej strany je v rozpore so zakonom o dobrych mravoch, toto potvrdili pravnici pre Markizu v relaciach Lamparen, v inych pripadoch, preto si to myslim.

K studni - mozne zmeny podmienok su takmer v kazdej zmluve, vyhnut sa tomu neda, ale zmena v zmysle ktory je jednoznacne v prospech jednej strany a v neprospech druhej je v rozpore so zakonom a taka zmluva moze byt zrusena.

Trvam na tom ze studna sedi na M77/SL/CL dokonale, poskytli sluzbu za vyhodnych podmienok, kedze vodu zo studne platit sused nemusi, rovnako ako M77/SL/CL za prevadzku vacsiny programov v GRATIS baliku, je to vazne velmi podobne.

Suhlas / nesuhlas - s tym si zacal ty, ja som tvrdil ze s niecim sa suhlasit alebo nesuhlasit neda, ale s tym ako sa zachovala spolocnost SL/CL/M77 MOZES suhlasit alebo nesuhlasit, poznas vsetky fakty. Ty si napisal ze zmluvu so studnou by si nikdy nepodpisal (nepriamo) a zaroven suhlasis s tym ze SL/CL/M77 taketo iste zmluvy vytvorila?

Takze si vlastne protirecis. ;)

Dreamer

vahač

Si uplne, uplne OT, ale dobre, je to zaujimava otazka, teoreticky by to nemal byt problem, deaktivovat 1 kartu. Kazdopadne, ak si platis nemalu sumu za balicky, tak o 29 korun viac alebo menej by som neriesil.

Vacsi rozdiel by bol 0 vs 145 (za 5 kariet) + tusim 600 korun za vymenu, to je 3000 korun a SP sa bude urcite zvysovat.

Dreamer

@ Dreamer

No nevím proč bych byl OT - i když vlastně ano - ale to je potom OT min. 50% příspěvků.

A pokud jde o ten poplatek - nejde přece o těch 29 kč, ale proč bych je proboha měl platit za kartu v přijímači, který pouštím jen občas (za poslední 3 měsíce byl puštěný 1x a ta karta je tam pouze proto, že mi zbyla, když jsem pořídil next kartu - nehodlám na ni ani nic předplácet ani ji měnit).
Nebo řečeno jinak proč bych měl cpát někomu do již tak nenaž*anýho chřtánu další prachy - prostě ten přijímač budu dále používat pouze na FTA, nebo do něj vrazím na tu chvíli kartu z jiného přijímače.

vahač

vahač

Tema je o nevyhodach Skylink sluzby, my ostatni sme OT, aj ked ja som nezacal, moj prvy prispevok bol k teme, mozno ako jediny, dalsie boli reakciou na ostatne prispevky.

K tomu problemu, neviem ti konkretne poradit, na to je zakaznicka linka, mail - za co udajne vyberaju ten servisny poplatok a za par tyzdnov sa mozno dockas odpovede, prip. si zaloz novu temu.

Dreamer

joscer - zabudol som na sudy...

Zabudol som reagovat na toto:

"Mě může přesvědčit jen výrok oprávněného orgánu (soudu)."

Tak si precitaj toto:

Apple vysúdil v Kalifornii od Samsungu miliardu
http://mobilmania.azet.sk/bleskovky/apple-vysudil-v-kalifornii-od-samsungu-miliardu/sc-4-a-1128952/default.aspx

Za co? Za patent na oble hrany a rozlozenie ikon, pritom to Apple nevymyslel, ale UKRADOL! Dokaz je na tomto obrazku, vazne odporucam precitat to vsetkym snilkom co veria sudom:

http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/5195630_700b.jpg

Dreamer

tnt bod 3, 5 a 6. Bod 3. Bohužel nemáte praxi s několika desítkami uživatelů. Bod 5. Takovou prasárnu co si dovolil Skylink distrubuovat během olympiádny z Londýna je neomluvitelné. Bod 6. Asi vám to nepřijde, ale pozemní digitální vysílání je monitorováno on-line, jak by se dnes napsalo, a také i tak zálohováno. Kdežto u satelitního vysílání může výpadek trvat v řádu hodin. Bod 4. skylink za to nemůže, ale je to jeho konkurenční nevýhoda.

PoldaS DVB-T settop box pro T2 vyjde mnohem levněji než pro DVB-S. ČT4HD je sprominutím prasárna a na rozmazaný neostrý obraz se dívají jen slepí lidé. Pozemák má rozhodně kratší dobu pro obnovení v případě poruchy.

Kibicak Ano, máte pravdu, ale kvalita většiny programů ve Skylinku je i tak žalostná. Např. neměcké programy i při nižším rozlišení 1280x720 dosahují cca 12-15 Mbit, to Skylink nemá a to ještě vysílá v 1920x1080. Zkrátka kvalita o ničem, jen zachovat reklamní full HD.

hotovyrad Já nefňukám, jen jsem sepsal nevýhody. Uvidíme až se "vypnou" slovenské programy v CZ. Mimochodem satelit úspěšně využívám, nicméně z 90% pro ne Skylink programy.

nicolepcd Ahoj Nikolo, já to nikomu nevnucuju, jestli vás to obtěžuje, tak je to váš problém. :-)

tomko Není to stále stejné téma, jen jsem sepsal z praxe sezbírané nevýhody oproti Skylinku. Nyní uživatelé DVB-T jsou naprosto spokojeni a rádi, že si při rozvahách nakonec nepořídily Skylink.

Saxon Velmi cený poznatek, s tím se ztotožňuji, je to bohužel o "lenosti" českého národa.

Ja Kvalita HD programů je ve Skylinku žalostná, když jsem viděl dokumentární pořady v plné "palbě" 20 Mbit, tak mi to pak došlo, jak Syklink ojebává lidi. Něco jako když se tankuje pančovaný benzín, či jedí párky, které v sobě nemají žádné maso. Ale lidé to zkrátka nepochopí.

MilanTuma
Registrace: 9/2010

MilanTuma

V prvom rade, chcem poznamenať, že v podstate na 90% s Vami súhlasím, je to tak ako píšete. Ale musíme povedať aj druhú stránku veci, prečo je taký stav a prečo to všetko vzniklo. Musíme tu uviesť nelegálne používanie karty. Vypočítal už niekto, že koľko stratí provaider z dôvodu nelegálneho používania karty. Osobne poznám takého, kto zdiela kartu 150 klientom full balík a to nie zadarmo! Mám s tým osobnú skúsenosť v inej oblasti podnikania.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

dalsi dovod

moj hlavny dovod preco nie skylink su sposoby ake zaviedli. komunikuju ako nafukani politici. z rovnakeho dovodu som kedysi zmenil mobilneho operatora a so mnou asi dalsi milion ludi... nic ine v rukach nemame ako proste zvolit konkurencnu politiku, inak sa to bude iba zhorsovat.

soso
Registrace: 2/2010

@soso

Můžeš prosím upřesnit, jakou konkurenci si máme zvolit?

vahač

vahač

Aku len chces, Skylink uz nie je neplateny, takze konkurenciou su neplatene ale aj platene sluzby a kedze za Skylink zaklad dala vacsina ludi v priebehu niekolkych rokov viac ako ini za kompletny balicek, tak by som medzi konkurenciu zaradil uplne vsetky TV sluzby.

Odporucam napr. DVB-T, IPTV, Tripple play - casto s moznostou TV zadarmo, prip. digitalna kablovka DVB-C, alebo ina sat. sluzba, napr. UPC, Digi, kazdy si moze zvolit pomer cena/kvalita aky mu vyhovuje, Skylink uz zdaleka nie je najkvalitnejsi a programy mimo "Gratis" co si vlastne platia tie programy same je zalostna, niektore su na tom podobne alebo aj horsie ako Digi.

A preco som mal Skylink, lebo bol zadarmo a programy mimo gratis som nesledoval.

A ako viem ze su v tak zlej kvalite, lebo som mal promo a este teraz vidim ze bitrate sa nezlepsil, ale zhorsil, to vidim aj bez obrazu!

Dreamer

@Dreamer

No tak tedy zkusím dát svůj pohled na uvedené (POZOR! netvrdím, že je můj názor jediný správný ani nejsem žádný superfanda Skylinku).
DVBT - příliš malá nabídka programů (to samozřejmě nemusí vadit každému), ani není možnost příjmu všech MUXů - realizovatelnost 75%

IPTV - hezká myšlenka - ale bohužel tam kde bydlím nemožné (nemáme možnost ani internetu) - realizovatelnost 0%

Tripleplay - je mi líto, ale nevím o co jde - tuším, že je řeč opět o IPTV? Pak platí totéž co jsem psal.

DVBC - nevede sem - takže opět realizovatelnost 0%

UPC, Digi - ano tato možnost určitě je - ale jaká je výhoda proti SL? Poplatky jsou tam také, přibydou náklady na pořízení nové karty, technika na přenastavení antény, možná i nové pfijímače (ale to není jisté) atd. Musel bych si spočítat návratnost takové investice - ale tato možnost je asi nejreálnější - realizovatelnost 95% (možná dokonce 100%).

Vzhledem k tomu, že u SL si předplácím balíčky, jsem v jiné situaci, kartu, kde jsem měl pouze Gratis obětuju (nechám mrtvou).
Porovnat kvalitu SL vs. DIGI vs. UPC nedokážu - viděl jsem pouze krátce DIGI, a ta kvalita byla dost smutná, ale hodnotit to nechci - mám fakt málo informací.

Poznámka na závěr:
je třeba uvažovat, že jsou u nás místa, kde je nabídka alternativních možností příjmu daleko omezenější než ve městech...

vahač

@ vahac

"přibydou náklady na pořízení nové karty" - to si kde nasiel? UPC kartu mozes mat zadarmo (maju sice aktivaciu za 5€, ale pri objednani cez internet davaju zlavu 9.5€, takze este zarobis!), len zacnes platit mesacne poplatky. Takze ake naklady na kartu? freeSAT medium stoji 11.50 €co je menej ako Skylink za platene programy! a karta freeeSAT light stoji 5€. Karta na Free programy je za 20€ rocne, ale tam uz zaplatis 20€ za aktivaciu, co je lepsie ako u Skylinku, lebo Skylink karta stoji okolo 66€, sice s 2 rocnym odkladom poplatkov, ale
aj tak. 12x 1.2€ je za rok 14.4€, takze UPC zacne byt drahsie az po par rokoch, kedy uz ale Skylink stejne bude mat mozno poplatok 3€ mesacne! A dolezita vec! UPC to tak ma davno a neoklamal zakaznikov! A to su vsetko ceny katalogove, ak sa na telefone dohodnes inak, mozes mat ceny aj o viac ako polovicu nizsie! U UPC sa totiz da zjednavat cena!

UPC karta ide do kazdeho prijimaca v ktorom kedykolvek v minulosti dokazala bezat aj karta Skylinku. Dokonca aj v takych, ktore nie su "cerifikovane Skylinkom" :) . Otocenie anteny je zadara, ja si to robim sam. Niekto akurat ak to mena na streche, ale na stene, tak to musi prelozit na inu stenu (niekto ale nema napr. na tu stranu vyhlad - takze moze nastat problem). Okrem toho ti UPC nezapne ziadny surflock a pripadne vymeny kariet su zadarmo! Dokonca ak chces aj prijimac mozes od nich dostat dotovany! Obraz uz je naozaj u UPC lepsi ako u Skylinku! Markiza HD je len na novych kartach a obraz sa mi zda o nieco horsi ako Markiza SD! Dokonca aj bitrate ma Markiza HD horsi ako u SD.

Billysk
Registrace: 4/2006

vahač

K DVB-T - aka horsia ponuka, po prve, ked mas satelit, pojde ti vacsina CZ a SK FTA programov a + DVB-T + zahranicne FTA, ktore programy stratis, dychovky ci vestiaren?

Prave v tomto dobre vidiet ako "podnika(l)" Skylink, nikde inde nie su skoro ziadne poplatky za kartu, u Digi prenajimaju prijimac tusim pri viazanosti, u UPC asi taktiez, takze takych 150€ minus VYHODA, Skylink sa v tomto oplatil skutocne len pre gratis.

Este T-com ma tusim nejaky sat. balicek, neviem ci ho neberie prave od Skylink, ale aj tak sa to asi celkovo oplati, Orange bude mat asi rovnaku moznost.

Ja som aj v tych bodoch ktore som doplnil daval * ze to neplati pre vsetkych, kazda nevyhoda je rozdielna.

Vzhladom na praktiky UPC (ktore neobhajujem a skor sa mi nepacia) si myslim ze aky by si im po skonceni viazanosti Skylink zavolal ze zvazujes k nim prejst a ze teraz platis tolko a tolko, aku cenu ti vedia spravit, tak by ti mozmo dali dobru ponuku, spomen aj ze este zvazujes aj Digi, Telecom a dalsie.

Dreamer

Billysk

" UPC zacne byt drahsie az po par rokoch, kedy uz ale Skylink stejne bude mat mozno poplatok 3€ mesacne!"
A to by měl asi proč? Aby byl skoro dvakrát dražší než konkurence?
Založ si nějakou firmu a s touto filozofíí jí šéfuj. A pak se ozvi, jak se ti podnikalo.

joscer

joscer

Proč se tak rozčiluješ na Billysk?
Že popsal konkurenci Skylinku a jak teď postupuje UPC, s podrobným vyčíslením cen a ev. výhod?
Kdyby totiž Skylink, potažmo nový vlastník, držel reklamní závazky, že když si zákazník koupí vlastní zařízení a kartu, že bude mít navždy základ zadarmo,
tak se tady po konkurenci nikdo nedívá a nesrovnává...
Montážníci dál doporučují Skylink či CsLink a ani je nenapadne zjišťovat jak to je u UPC či DIGI...

U nových zákazníků, kdo chce satelit a minimum programů, je jasné, že půjdou raději ke konkurenci UPC či DIGI, kde nemusí platit za zařízení, kartu a technika....

Takže si to doma ve Skylinku hezky proberte a už můžete informovat luxem. vlastníka jak to v budoucnu asi bude (a hlavně ať Tě ani nenapadne mne poučovat, ať si založím vlastní firmu, počkejme, čas sám ukáže)...

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

A navíc je pointa v tom, že někteří zaměstnanci z T&T odešli k Free... i s databází platících klientů a nyní z titulu nové společnosti je obvolávájí a nabízejí schválně lepší podmínky! :O

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

@Dreamer

To nechápu - jak mi zůstane většina CZ/SK programů v DVBT "ak mám satelit" ?

V DVBT mám 12 CZ programů a nic víc, když vezmu v úvahu i satelit (samozřejmě mohu jen FTA programy pokud se bavíme o tom, že nebudu nic platit SL) - přibydou mi sice nějaké - např. TA3, RT.CZ, CETV apod. Stále mi budou chybět všechny SK programy - STV 1+2, JOJ, JOJ+, Markíza ... , ale i některé CZ např. Fanda.
Zase je rozdíl v tom, kde člověk bydlí - jsou místa, kde se dají chytat DVBT ze 3 zemí (CZ+SK+AT nebo CZ+SK+PL apod.) a jsou místa, kde se nechytí ani všechny MUXy vlastní země.
Pozn. Nebavím se teď o "uměleckých" kvalitách jednotlivých programů, ale o příjmových možnostech.

vahač
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 87

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra