Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Antiakce Skylink

Když už se kolem satelitní televize Skylink objevují stále nová témata s nesouhlasným stanoviskem ohledně servisního poplatku, tak bych připsal několik důvodů k zamyšlení nad přejitím k pozemnímu digitálu. Satelitní přijímač si ponechat případně pro zajímavé cizojazyčné programy. Tak tedy proč nevolit Skylink.

1. Ačkoliv to není nikde zmiňováno, tak v blízké době může rychle dojít k ukončení poskytování slovenských programů do Česka a naopak. Ze Skylinku pak zbude jen nafouknutá bublina.
2. Pozemní digitální vysílání je zdarma.
3. Stačí vám pouze jeden ovladač a to k televizi. A žádná další krabice-přijímač do obýváku, jen TV.
4. Satelitní vysílání má o cca sekundu opožděný obraz a zvuk, nejmarkantnější u sportovních zápasů v okamžiku střelení branky při příjmu v paneláku či v porovnání s rozhlasovým přijímačem.
5. Rozhodně neplatí, že skylink vysílá ve špičkové obrazové kvalitě, program ČT4HD je příkladem 2x horšího obrazu než kvalita SD.
6. Pozemní digitální vysílání bych označil za podstatně lépe technicky monitorované a spolehlivější než satelitní.

Prosím o žádné zbytečné polemizování a rozpytvávání tohoto tématu. Jen přidávat skutečné praktické důvody proč nevolit Skylink.

MilanTuma
Registrace: 9/2010
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 87
Odpověď v diskusním vlákně

ojoj1

1. Jak jsi z mého příspěvku poznal, že se na něj rozčiluji? Psal jsem o jediné věci a to o jeho nesmyslu, že Skylink zdraží na 3 Eura.
2. To s tím reklamním závazkem už nebudu komentovat. Jen zopakuji. Dejte už to konečně někdo k soudu, ať se oficiálně rozhodne, jak to je.
3. Pokud se jedná o minimum programů (tedy jen CZ a SK), tak pochybuji, že UPC dává ke kartě freeSAT zařízení, aktivace karty (což je vlastně její cena) stojí pětikilo, a že by to technik přišel zadarmo namontovat? A to ve svém příspěvku píše Billysk další nesmysl, že se dá u UPC "vyjednat" cena. U balíčků možná ano, u této základní nabídky NE.
4. Nemohu si nic doma ve Skylinku probírat neb s nimi nemám nic společného. Klidně si o tom pište pořád dokola, ale už jste s tím docela trapní a zbytečně si šoupete klávesnici.
5. A když už píšeš o tom jeho vyčíslení tak já mám trochu jiné pro základ (tedy DIGITAL od SL a freeSAT karta od UPC) na 5 let při pořízení do karty do 31.12.2012:
SL: karta 1500 + 3 x 348 = 2544
UPC karta 500 + 5 x 500 = 3000
Co je levnější?
A u SL navíc dva měsíce téměř plná nabídka, možnost platit si nějaké balíčky nebo prémiové programy (v tom případě přerušení čerpání zaplaceného poplatku).
Ještě pořád je UPC lepší v tomto směru?
PS: neřeším porovnávání cen balíčků, o to tu nejde, jde o základní CZ a SK programy.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

RE: Antiakce Skylink

Po mojich skusenostiach s UPC mozem povedat, ze UPC nikdy viac ! Taky amaterizmus, ktori oni predvadzali, som nezazil u ziadnej spolocnosti, vratane Telekomu, a to je uz co povedat.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

V Stredu na STV 2 o 21.00 hod.

V relácii Občan za dverami sa bude rozoberať ser.poplatok SkyLinku a aj podané trestné oznámenia....

Papua
Registrace: 8/2012

Papua - dakujem!

Konecne hodnotny prispevok, konecne sa to bude riesit aj mimo internet.

Neviete ci to nebude aj inde, na JOJ plus v lampe?

Dreamer
Registrace: 7/2004

Neverim!

Parabola to zaradila ako clanok, pochvala!

Dreamer
Registrace: 7/2004

V Stredu na STV 2 o 21.00 hod

To bude posmrkaných kapesníků od uplakánků :-)))))

hotovyrad
Registrace: 3/2011

to bude žalôb na podvodnikov :laughing:

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

@joscer

Kde bereš tu cenu karty skylink je tam napsáno 2199,-Kč. Viz web skylink ( http://www.skylink.cz/web/structure/9.html ) jestli ji někdo prodává levněji je jiná, upc ti taky možná udělá slevu.

Mjr
Registrace: 8/2005

a hlavne po 3rokoch planuju zvysenie SP, cize plus minus to iste
teraz je nizsi ako konkurencia aby kazdy ostal

matho
Registrace: 2/2006

mjr, matho

mjr: Cena Skylink karty je z e-shopu Eltasatu. A určitě bude k sehnání i levnější. A UPC pochybuji, že dá aktivaci freeSAT levněji než za 500 a roční poplatek také pochybuji, že se dá "ukecat" nižší, protože tady není s kým se dohadovat. Buď zaplatíš a koukáš nebo nezxaplatíš a nekoukáš.

matho: a kde bereš jistotu, že za 3 roky nezdraží administrativní poplatek i UPC? Mimochodem, proto jsem to vypočítával jen na ty 3 roky, protože pan Glisník to třemi roky omezil časově, kdy by se mohl poplatek změnit.

Navíc si myslím, že u Skylinku vždy zůstane možnost doplatit se na nějaký měsíc nějaký balíček nebo prémiový kanál k základu CZ a SK. To u UPC nejde. Nebo se mýlím?

joscer

to si potom ratal na 5rokov, ale aj tak novych zakaznikov moc nebude

co sa tyka tej relacie, v podstate nic o com by sa tu nekvakalo uz tyzdne, ale fajn ze aspon daka relacia, kedze v spravach ani nepipnu

matho
Registrace: 2/2006

matho

Pravda, počítal jsem to na 5 let. Zmátlo mě, že jsem to počítal i na ty 3 roky v jiném místě diskuze a tady jsem se do svého původního příspěvku nepodíval.

joscer
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 87

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra