Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink mini - neplatí se servisní poplatek?

Nemůžu se dovolat na Skylink a na jejich stránkách jsem přesnou odpověď nenašel.
Nevíte někdo, jestli i v případě předplatného balíčku Skylink Mini je v ceně servisní poplatek?
Já předpokládám, že ano, ale potřeboval bych to vědět přesně kvůli kamarádovi.
Díky moc.

.................

kaspi
Registrace: 1/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink mini - neplatí se servisní poplate...

Tak přesně je to ano.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

poplatok je už v cene balíčka takže ne

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Na webu Skylinku je uvedeno:
Servisní poplatek bude automaticky zahrnut do ceny placených balíčků Skylink a CS Link, není tedy nutné jej platit zvlášť. Cena placených balíčků se nemění.

To ti nestačí?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

Některým asi ne, pokud každý volá na infolinku s takovou blbostí, tak to aby se z toho Jaromír G. zbláznil :O ;) :))) :laughing:

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

Ono kdyby jasně a srozumitelně informovali, volal by jen zlomek lidí oproti souč.stavu. Dávno už mohli zpřesnit tu svoji formulaci ve smyslu, že se týká kterého koli z plac.balíčků vč. předplatného jednotl.progamu..., předešli by ami spoustě zbytečných dotazů. Ze stávající formulace např. vůbec není zřejmé jestli se "balíčkem" myslí také předplatnné pouze programu FilmEurope... a pod., místo toho to pak vysvětlují v chatech na internetu, které běžný user samozřejmě nečte

lance
Registrace: 10/2008

lance

Máš pravdu, ale ako sa dá zrozumitelnejsie vysvetlit, ze predplatene baliky maju v sebe zahrnuty serpo.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

no dalo by sa to elegantnejsie "zaplatte multi na 2mes a SP cely rok nebude nutne hradit"
bola by aka taka pridana hodnota

vraj je to nakladne riesenie

matho
Registrace: 2/2006

petersk

děláš si srandu? možností srozumitelnějších formulací je habakuk, když budu jejich zaměstnanec, tak jim to předložím v 10ti variantách... ;)

lance
Registrace: 10/2008

lance

OK ak myslíš. Ale už tu tolkokrat bolo vysvetlene. Mozno, že keby každé vlakno s témou serpo neskončilo s prispevkami niektorych individui tak by pochopil každí.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Děkuji všem za info.
Ze stránek Skylinku jsem nabyl dojmu, že se to fakt neplatí, ale protože už Skylinku nevěřím, tak jsem se snažil se ujistit a vzhledem k tomu, že na infolinku se nedá dovolat... :(

.................

kaspi

kaspi

Hm, Skylinku už nevěříš. A odkud myslíš, že mají informace všichni ti, co se ti snažlili poradit? Od svatého Petra?

joscer

@joscer) pokud nechceš nebo neumíš poradit, tak se do diskuze nepleť, děkuji.

.................

kaspi

kaspi

A co můj příspěvek 30.08.2012, 08:25.29, to bylo co?
Umím poradit a chtěl jsem poradit, tak jsem poradil.

joscer

joscer

Ten příspěvek ze dne 30.08.2012, 08:25.29, jsem bohužel nikde nenašel...

Donic
Registrace: 7/2009

TAK.A.JETO R^ R^ R^

Vox
Registrace: 3/2007

Donic

Musíš lépe hledat. Napovím ti. Ten příspěvek je v tomto vlákně hned jako třetí reakce. Za Tomikem a Jupim.

joscer

@Vox

A je co? Nebo jen tvůj výkřik do tmy?

joscer

joscer

Tak jo,už jsem ho našel...Z toho tedy vyplývá koupit nějaký ten placený balíček, aby člověk nemusel platit servisní poplatek. Ale ty ceny balíčků nejsou úplně levné :O Je to od té společnosti takový šikovný obchodná tah,aby lidé začali kupovat placené balíčky :(( Snad jedině nějaký prémiový program (ale to není balíček??) - nejlevněji vychází "Film Europe Channel" = 12x50=600 Kč zaplatit za rok mínus 29x12=348 Kč, rozdíl tedy činí 252 Kč za kinematografii s původní zvukem s titulky :lookaround:

Donic
Registrace: 7/2009

nevím co furt brečíte

většina providerů ty poplatky ná dávno už zavedené a jsou skryté třeba v pronájmu přijímače či jinde.Zamyslete se nad tím brekotem laskavě!!!Když se vám to nelíbí tak jděte jinam a hotovo, to je pořád poplatek a na první stránce nic jinýho :-/ Vadí někomu 29 ká ale že vypije xy piv -vykouří xy cigeret a a vyjezdí benzín či naftu kolikrát jentak pronic za nic to je ok a 29 ká vadí :lookaround: Admin by už to by mohl zredukovat a co teprve zítra až to vypukne, zaplaťpánbůch že jedu na dovolenou protože mě a asi spoustu jiných nezajímá na první straně 2-3 kráte servisní poplatek byť i napsáno v pozměněné podobě.Admine uprav to či to zredukuj. R^ ;)

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

petr33

Jim v první řadě vůbec nejde o peníze, ale o princip. Ale pak nezapomenou někdy dodat, kolik na tom firma trhne, kolik získá peněz.

joscer

tu je tiez vysvetleny princip

"Kartu výmena som registroval v máji 2011. Dátum účinnosti servisného poplatku pre kartu je máj 2013. SP je uhradený do júna 2013, lebo je dovtedy predplatený multiHD. Teda je tu súbeh SP z multiHD a účinnosťou SP pre kartu. Tento súbeh je 9 mesiacov, teda kontrola karty ohladom SP mi mala uviesť, že SP je uhradený do marec 2014.

Účinnost SP se posunula o 24 měsíců od registrace karty - máj 2013. Do toho okamžiku pro Vás SP nebude jakoby existovat. Od mája 2013 jej bude třeba hradit, ať již formou přímé úhrady SP nebo v předplatném placené služby. Máte jej hrazen do júna 2013. SP se vždy platí měsíc dopředu. Pokud SP nebo předplatné neuhradíte, bude karta v júli deaktivována."

matho
Registrace: 2/2006

matho

Nikdy se nikde nepsalo o souběhu neplacení SP z důvodu zaplaceného balíčku a účinnosti SP pro kartu. Jen platí, že pokud je již SP uhrazen z důvodu sledování jen základu a pak je zaplacen balíček, tak se přeruší čerpání SP a obnoví se po skončení zaplaceného balíčku.

joscer

Pro Petr33 a joscer, problám je podle mě vtom že degradovali svobodný systém který byl předností, tím že je nutná roční platba nebo SIPO a nemužeš svobodně zvolit kdy se koukat a kdy neplatit a nekoukat.

Mjr
Registrace: 8/2005

Mjr..

svobodně se můžeš rozhodovat- nikdo nikoho nenutí zůstat ;) Nechápu co je k nepochopení-chci zustat zaplatím- nechci odejdu.A pořád nebrečím protože s tím nic nenadělám, věř tomu že většina těch zdejších "uplakánků" stejně zaplatí :) Hlavně že si zanadávají a hotovo protože kam by šly?

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

@Mjr

Zadáš do banky svolení k inkasu z tvého účtu pro jejich účet a pak přes mail (v dostatečném předstihu) dohodneš, na které měsíce (resp. začátek a konec období na celé měsíce) si mají poplatek strhnout. Sice trochu nepohodlné, ale řešení to je.

joscer
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra