Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink mini - neplatí se servisní poplatek?

Nemůžu se dovolat na Skylink a na jejich stránkách jsem přesnou odpověď nenašel.
Nevíte někdo, jestli i v případě předplatného balíčku Skylink Mini je v ceně servisní poplatek?
Já předpokládám, že ano, ale potřeboval bych to vědět přesně kvůli kamarádovi.
Díky moc.

.................

kaspi
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

Pepo

víš že to nemá cenu se tady dohadovat,jsou lidi co si nechají vrtat pto desetník koleno a na druhé straně vyhazují jako zběsilý.Apropo o čem by se zde psalo že?Odjíždím na letiště tak od toho tady pláčení budu mít chvíli klid.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

RE: Skylink mini - neplatí se servisní poplate...

@joscer už když jsi to psal tak ti muselo být jasné že to není svoboda ale byrokracie. Hlavně to "v dostatečném předstihu" a né teď jsem přijel na chalupu a teď se chci dívat. Prostě ať to budeš obhajovat jak chceš tak tohle je špatně a krok zpět, Fér je plať na co se díváš.

Mjr
Registrace: 8/2005

@petr33 no jediný slzy co tu čtu jsou ty tvoje ale snad ti v letadle oschnou.

Mjr

@Mjr

Přijedu na chalupu, pošlu SMS-ku a jde mi to do minuty. Sice dražší, ale také řešení.
píšeš: "... tak tohle je špatně a krok zpět, Fér je plať na co se díváš."
Možná se budeš divit, ale souhlasím s tebou. Nevím, co máte pořád všichni s tím mojím obhajováním? Kde jsem to obhajoval? Jen jsem ti napsal nějaké řešení. Už jste s tím, že já něco pořád obhajuji, dost trapní.
PS: to (v dostatečném předstihu) jsem napsal schválně, jestli se toho chytneš. Nezklamal jsi.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

@joscer

Jsem rád že jsem nezklamal, Ty taky ne. Mimochodem kde v ceníku nebo na webu platby sms skylink má? Tím nepopichuju jenom to fakt nemůžu najít.

Mjr

@Mjr

O tom mluvil Glisník na chatu, že se to připravuje. Bude to stát 25 korun na 10 dní.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

@joscer

Aha Glisník tak to je záruka.

Mjr

joscer: dej sem prosím odkaz, jestli ho máš schovaný. Já jsem to našel pouze zde http://www.(nevhodné slovo).cz/clanky/17045/doplnujici-otazky-k-uhrade-servisniho-poplatku-za-pristupove-karty-cs-link-a-skylink/ , nebyl to Glysník ale tiskový mluvčí a od té doby jsem to už nikde jinde nezachytil. Takže tomu spíš nevěřím.

KamilZ
Registrace: 11/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra