![]() |
|
Skylink mini - neplatí se servisní poplatek?Nemůžu se dovolat na Skylink a na jejich stránkách jsem přesnou odpověď nenašel.Nevíte někdo, jestli i v případě předplatného balíčku Skylink Mini je v ceně servisní poplatek? Já předpokládám, že ano, ale potřeboval bych to vědět přesně kvůli kamarádovi. Díky moc. .................
|
kaspi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 821 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
Pepovíš že to nemá cenu se tady dohadovat,jsou lidi co si nechají vrtat pto desetník koleno a na druhé straně vyhazují jako zběsilý.Apropo o čem by se zde psalo že?Odjíždím na letiště tak od toho tady pláčení budu mít chvíli klid.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: Skylink mini - neplatí se servisní poplate...@joscer už když jsi to psal tak ti muselo být jasné že to není svoboda ale byrokracie. Hlavně to "v dostatečném předstihu" a né teď jsem přijel na chalupu a teď se chci dívat. Prostě ať to budeš obhajovat jak chceš tak tohle je špatně a krok zpět, Fér je plať na co se díváš. |
Mjr
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 171 |
![]() |
|
RE: Skylink mini - neplatí se servisní poplate...@petr33 no jediný slzy co tu čtu jsou ty tvoje ale snad ti v letadle oschnou. |
Mjr
![]() |
|
@MjrPřijedu na chalupu, pošlu SMS-ku a jde mi to do minuty. Sice dražší, ale také řešení.píšeš: "... tak tohle je špatně a krok zpět, Fér je plať na co se díváš." Možná se budeš divit, ale souhlasím s tebou. Nevím, co máte pořád všichni s tím mojím obhajováním? Kde jsem to obhajoval? Jen jsem ti napsal nějaké řešení. Už jste s tím, že já něco pořád obhajuji, dost trapní. PS: to (v dostatečném předstihu) jsem napsal schválně, jestli se toho chytneš. Nezklamal jsi. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@joscerJsem rád že jsem nezklamal, Ty taky ne. Mimochodem kde v ceníku nebo na webu platby sms skylink má? Tím nepopichuju jenom to fakt nemůžu najít. |
Mjr
![]() |
|
@MjrO tom mluvil Glisník na chatu, že se to připravuje. Bude to stát 25 korun na 10 dní.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@joscerAha Glisník tak to je záruka. |
Mjr
![]() |
|
RE: Skylink mini - neplatí se servisní poplate...joscer: dej sem prosím odkaz, jestli ho máš schovaný. Já jsem to našel pouze zde http://www.(nevhodné slovo).cz/clanky/17045/doplnujici-otazky-k-uhrade-servisniho-poplatku-za-pristupove-karty-cs-link-a-skylink/ , nebyl to Glysník ale tiskový mluvčí a od té doby jsem to už nikde jinde nezachytil. Takže tomu spíš nevěřím. |
KamilZ
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 364 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |