![]() |
|
Komunikuje vubec s nekym Skylink?Zdravim,chtel bych vedet zda se nekdo v posledni dobe dovolal na Skylink, nebo s nimi alespon komunikuje emailem? Kamarad potreboval preregistrovat kartu rodicu, na telefonim cisle je nejaky automat 24hodin denne a na emaily nikdo neodpovida. nejaka zkusenost z poslednich dni? diky |
josseph
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 170 |
![]() |
|
telefon ano, mail nieaspon ja som to riesil minuly tyzden 3 dni po sebe a vzdy som sa dovolal, akurat clovek caka na linke cca 5 minut kym je prepojeny na operatora... |
miskoca
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: Komunikuje vubec s nekym Skylink?Kdyby to bylo 5 minut tak neni co řěšit, bohužel běžná čekačna na spojení je klidně půl hodiny i víc RvJinak mně teď došky nějaké potvrzovací e-maily o přečtení zprávy které jsem posílal před cca měsícem, takže celá jejich zákaznická linka je totálně v pérdeli zahlcená a nemají šanci ten nápor (který si sami způsobují) zvládat. Pokud chceš něco vyřešit hned, můsíš přetrpět (a zaplatit) čekání na tel. spojení a pak trvat na vyřešení svého požadavku, dobré je taky vyžádat si jmého dívčiny se kterou hovoříš... Doporučuju ale určitě slušnost, ty holky za jejich neschiopný management fakt nemůžou, nechtěl bych být v jejich kůži ;) |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: Komunikuje vubec s nekym Skylink?Máš pravdu , na email neodpovídají , na karty registrované přes formulář vyloženě kašlou , po dvaceti dnech tma , a dělej co umíš , a na infolinku se dovolá jenom velmi omezené množství lidí , většinou to každý po 15-20 minutách vzdá . Ještě že prodejci máme svoje číslo tam to ještě funguje . Našinec nemá skoro šanci , chudáci starší zákazníci . Těch problémů mají ale mnohem víc ,např registrace karet výměna přes net , pokud původní kartu registroval zákazník formulářem , vázne dodávka karet výměna k prodejcům , někteří jejich zákazníci ještě nedostali informace k servisnímu poplatku atd. A to není vše bude vězte , bude hůř . |
petrx
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
ja neviemvolal som 5krat, co uz teda na mna bolo dost a bolo to vzdy medzi 5 az 10 minut, kym som sa dovolal, asi som mal stastie... |
miskoca
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: Komunikuje vubec s nekym Skylink?Tak jestli tam někdo stále volá třeba kvůli takovéto záležitostihttps://www.parabola.cz/forum/topic-73282/ tak se nedivte, že jsou zahlcený. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Komunikuje vubec s nekym Skylink?Já jsem měl asi 20 tisíc zákazníků a vím přesně jak to vypadá když začnou volat všichni naráz. A každý si myslí, že je sám. Tam opravdu není jiné řešení než utéct. A Skylink jich má ještě 100x víc. To není řešitelné, i kdyby měli 10 tisíc telefonistek tak ty 2 mil. zákazníků nemohou uspokojit. Odhaduju, že tam mají těch ženských asi tak 50. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
Bez problému za 47 min.a hned napodruhé.. Rv ;P ;P ( celkem 56 min. 6 mailů) |
710nav
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 647 |
![]() |
|
joscer, visperŘešení i pro statisíce zákazníků existuje, ale pouze v tom, problémům a nejasnostem předcházet! Místo toho si SL nejasnými, nepřesnými a nevčasnými informacemi a svoji vlastní nepřipraveností zahlcení vlastí HL sám způsobuje.Vážení, už se probuďte, za současný katastrofální stav nemůže veřejnost, ale neschopný management !!! Jen takový se totiž může vymlouvat na "blbost" svých vlastních zákazníků, tak to prostě je, každý kdo je skutečným managerem obchodní firmy vám toto potvrdí |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: Komunikuje vubec s nekym Skylink?kdyz to tu ctu tak nejak porad nechapu nebo mi unika co resite nebo chcete resit pres ty telefonni linky aniz by se to treba nedalo resit pres vase prodejce, okamzite ... |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
josepha potrebujem vobec s nimi komunikovat? za 5rokov som nikdy nevolal na skylink ani cslink...kto chce si poradi v pohode aj sam...alebo trebars rodine pomozem, nepotrebujeme tzv.servis skylinku...nie som predajca ani monter, len sa zaujimam o sat.tv cca 25.rokov...oni potrebuju nas aby sme platili, tak nech robia vsetko preto aby im zakaznici nepoutekali, pretoze nielen tzv.servis ale aj tech.kvalita vysielania skylink tv ide z kopca!Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Komunikuje vubec s nekym Skylink?Tvrzení že tolik lidí najednou nejde zvládnout je blbost , jak to potom dělají mobilní operátoři např t-mobile kterej má asi 5000000 zákazníků a infolinku zdarma a vždy se dovoláš ? A co má asi dělat takovej důchodce kterej má origo certif. přijimač Skylink i se všemi logy a já nevim čím , a najednou přestanou jít kodované programy ? Sám s tím nehne a musí se dovolat já bych je neomlouval. |
petrx
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
RE: Komunikuje vubec s nekym Skylink?Ja som kolegom už zaregistroval cez mail,asi 10 Ice kariet -vymena odoslanim preskenovaneho a podpisaneho formulara,zatiaľ všetko stihli do vypršania 20 dňoveho limitu na promo karty.AB CRB 800 UHD,VU+SOLO 4K,VU+UNO 4K SE.
|
Milano 88
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 254 |
![]() |
|
RE: Komunikuje vubec s nekym Skylink?A vy všichni si myslíte, že se za 29,-Kč za servisní poplatek přetrhnou??? :lookaround: Kdyby byla cena 500,-Kč za servisní poplatek za 1 měsíc, pak by to fičelo jedna radost R^ Již, aby cenu konečně upravili ke spokojenosti zákazníků, kteří s nima chtěji komunikovat a za stávajících podmínek nelze :))) |
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 691 |
![]() |
|
RE: Komunikuje vubec s nekym Skylink?Já nikoho neomlouvám, jen vím, že není realizovatelné žádným způsobem obsloužení 2 mil. zákazníků z nichž valná většina nechala výměnu karet na poslední chvíli. Někteří se diví jak malí kluci, že se nemohou dovolat. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
miniTy uvažuješ, než něco napíšeš?Kdyby byla cena 500 za měsíc, tak by se asi stalo CO? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Komunikuje vubec s nekym Skylink?platte serpo a neotravujte linky skylinku..su na Havai...za vase poplatky.. :laughing: :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
tulenzaujímavá kombinácia |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Komunikuje vubec s nekym Skylink?Já tam psal před dvěma měsíci a nikdo nemá potřebu odpovídat.Takovej salám jsem u CS linku nazažil.Kam jsem to jen vlezl?! Vic psát nebudu ,byl bych hodně sprostej! |
rosta00
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
![]() |