, sekce: Technika |
|
mimo misu notebook Asuspotrebujem pomoc a to ze ked sa chcem dostat v notebooku do priecinka Pomoc a technicka podpora, tak mi to vypise ze system Windows nemoze otvorit stranku Pomoc a technicka podpora,pretoze nie je spustena systemova sluzba, problem mozete odstranit spustenim systemovej sluzby s nazvom Pomoc a technicka podpora, ako kde si to mam spustit uz som vsetko presiel a nic som take nenasiel |
Radko3003
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 604 |
|
|
RE: mimo misu notebook AsusNazdar, mám dotaz - vyčetls tady někde, že toto fórum je pro notebook ASUS, který sis vlastní neschopností "rozhodil". Třetí téma "ASUS" během několika dnů (i když pod různými jmény) mi na satelitním webu přijde přece jen trochu přehnané. Navíc, když po pročtení předchozích témat se dá jednoznačně domnívat, že problém máš proto, že ses hrabal v operačním systému i přesto, že tomu nerozumíš.Už ti někdo psal, aby si s tím došel za někým, kdo tomu rozumí - k tomuto návrhu se rád připojuji. Nebo ten problém řeš na nějakém webu (fóru) k PC problematice... Nic ve zlém, ale to je můj názor |
vahač
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 148 |
|
|
pre vahačpo prve ja som sa nehrabal v ziadnom operacnom systeme, ten Asus slapal na 100% este vcera vecer a dnes ako som prisiel z roboty domov a isiel som si pustit notebook zacal blbnut, najprv mi nechce napalit data na CD a ked som si chcel pozret do priecinku Pomoc a technicka podpora tak aj tam som sa nedostal a potom ja som pisal sem dnes po prvy krat co sa tykalo asusu !!! |
Radko3003
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 604 |
|
|
RE: mimo misu notebook AsusTak se pravděpodobně mýlím ?Viz https://www.parabola.cz/forum/topic73229/ a https://www.parabola.cz/forum/topic73269/ - v tom prvním topic je řešena neumělá reinstalace. V každém případě mi je už "podezřelé" třetí topic na podobné téma. Pokud se nejedná o stejného autora, tak je to docela zvlástní náhoda. Nicméně už to nebudu dál pitvat, jen bych prosil o řešení na nějakém PC fóru. Mnoho zdaru! |
vahač
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 148 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|