![]() |
|
Laditelný zesilovač, zkušenostiZdravím všechny, máte někdo zkušenosti s tímto zesilovačem? http://dipolnet.cz/universal_rf_amplifier_telmor_wwk-1062_R89862.htmPřijímám signály ze tří vysílačů: Kojál 29,40,59+Kamzík 56+Borský Mikuláš 27. Kojál je v pohodě, Borský Mikuláš i na vidle, ale Kamzík je velmi slabý. Je ale v zákrytu s Bor.Mik. a tudíš je lze brát na jednu anténu. Potřeboval bych tedy nějak na této anténě srovnat úrovně signálů. Bylo by to možné s tímto zesilovačem? Případně prosím poraďte jakým. Jde mi také o nějaký systém, u kterého bych při případné změně vysílaných kanálů, případně při doplnění o další kanály (DVB-T2) nemusel opět dokupovat různé zesilovače, kanálové slučovače apod. Děkuji. |
kedar1
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
RE: Laditelný zesilovač, zkušenostiAllknet.cz zesilovač s 8 vstupy nekoukal jsem raději na cenu.To by se Vám mohlo hodit.Do Googla jsem zadal laditelný zesilovač je to hned druhý odstavec. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: Laditelný zesilovač, zkušenostikeď od telmoru, tak radšej WWK-982, pohodlnejšie nastavenie a vie urobiť aj Javorinu 56+57(+plán 55) cez jeden filter, čo tebou uvedený model nedokáže, inak je to OEM výrobok - odskúšané a namontované ich mám od XDvision a RFtuote sú aj v ponuke Triaxu ... obchod už nájdeš sám :-) |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
![]() |