![]() |
|
Eurosport 2 HD CZ stopaUž druhý den permanentně zvuk pozadu. Všechny ostatní stopy OK. Opravdu se musíme vždy lišit něčím takovým? I po stopadesáté je česká zvuková stopa chybně. Co je ten strašně náročný technický problém, který všechny ostatní země, včetně Bulharů a Maďarů zvládnou, ale my na stopadesátý pokus nikoliv? |
arimmer
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
RE: Eurosport 2 HD CZ stopaTak u ES CZ skutečně snad už sto let a pořád dokola :) |
Corgi
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
dopis na EurosportNapište tam taky pls... studio1@eurosport.cz - je to neposlouchatelné a navíc posunuté - tenis je nekoukatelný!!!Dobrý den, Už jsem psal několikrát, vždy mi bylo odpovězeno, že chyba na Vaší straně není.... troufám si říci, že ano. Zvuk na Eurosport International je neposlouchatelný!! Frekvenční rozsah je na úrovni rádia na Krátkých vlnách, rve to uši, přes AV aparaturu se to poslouchat nedá vůbec, je to jako tranzistorák... navíc je zvuk posunut proti obrazu o dobrou půlsekundu!! Na Parabole o tom jsou kvanta příspěvků ve fóru.... Dělá to pouze CZE zvuková stopa, a to na družici Astra 23 East (Skylink), Thor 1West (UPC) i HotBird 13East (Cyfra) a to u HD i SD verzí, všechny ostatní zvukové stopy jedou v HiFi kvalitě a synchronizované.... Tohle fakt je chyba u Vás, mrkněte na to pls.... Radek Hotový |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: Eurosport 2 HD CZ stopaKdyž hrála Kvitova,zvuk byl posunuty na Angličtině i MadarstineDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
Odpoved z EurosportuDobrý den,děkujeme za Váš e-mail. V současné době probíhají měření, neboť z našich studií odchází zvuk v pořádku, a tak naši technici a kolegové v Paříži zjišťují, kde na trase dochází k Vámi popsaným chybám. Za technické nesrovnalosti se omlouváme. S přáním hezkého dne, Zdeněk Míka česká verze Eurosportu Tak se snad něco pohne. Na Kvitovou jsem nevydržel koukat, ale ráno na Isnera s Kohlschreiberem byl posunutý jen CZE a HU, ENG byl synchronně. Je otázka, co je zdroj a kdo je klient? Zdroj je HotBird a na Astru i Thor se to bere od nich? Nebo každý satelitní vysilatel bere zvuk z centrály Eurosportu? |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
![]() |