![]() |
|
Dnes koniec predaja karty skylink vymena ?Karty budu predavat uz iba dnes, alebo kym ich nevypredaju ? |
full
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 60 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
RE: Dnes koniec predaja karty skylink vymena ?Dnes, zítra, a ještě přístí rok ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
fulla jak si na takovej nesmysl vůbec přišel, to by mě zajímalo :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Dnes koniec predaja karty skylink vymena ?...no protoze u nas ,vice nez kdy jindy,preci zitra jiz znamena vcera :). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
eemilNediv se, těch datumu padlo od Skylinku za posledni půlrok tolik, ze lidé musejí mít v tom guláš ukazkovej. Dnes maji vyznam snad jen dva datumy. Jedním je 15.9, dalším pak 30.9. Tedy snad to tak ještě platí... ;)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Dnes koniec predaja karty skylink vymena ?tlacia na pilu chcu to vycistit cim skor tak davaju ultimata..ked zistia ze ludia im na tie vymeny kaslu a veselo idu na cw kartach tak tie vymeny budu zas predlzovat dalsi rok..dva . :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
SaxonKdy prosím tě uvedl v minulosti Skylink nějakou informaci, že bude UKONČEN prodej karet Výměna? Když jich bylo za poslední půlrok tolik, tak určitě nějaký do placu dáš.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
tulenŽe lidi na karty Výměna kašlou máš odkud? Ze své hlavy protože na to kašleš TY? Já mám u svých klientů (z řad známých a příbuzných) karty Výměna už u všech. A znám další lidi ze svého okolí, kteří si jí pořídili nebo hodlají pořídit. Těm jsem dokonce nápomocen tím, že jim půjčím svoji volnou ICE kartu, aby mohli vyzkoušet, jestli to jejich přístroj zvládne.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Dnes koniec predaja karty skylink vymena ?ano dost ludi menilo karty vymena ale dvakrat tolko ludi im na tie karticky kasle...stale a skylink to vie preto sa snazi ludi donutit nech vymenia..1/3 ludi ani netusi ze nejake karty sa menia a 1/3 je nasranych a menit just nebude..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
tulenTy 1/3 máš odkud?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Dnes koniec predaja karty skylink vymena ?udaj od predajcov v regione..ich odhadskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Dnes koniec predaja karty skylink vymena ?Dnes koniec predaja karty skylink vymena a zítra konec světa. Věřte mi, četl jsem to na internetu, tak to musí být pravda. R^ Mno ale pravdou je, že ti všichni miniprodejci co si teď mažou kapsy na kartách výměna, by si tu informaci mohli zjistit a neplašit normální lidi. Tento týden mi jich dost volalo, jestli můžou neprodané karty vrátit první týden v září, protože se už nikdy nebudou prodávat... :zombie: |
nendez
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
tulenOd prodejců? Tak to jo. Ale jak může prodejce vědět, kolik lidí ani netuší, že je karta Výměna a pak to druhé co píšeš (nechci používat vulgární slova, není to v mé povaze)? To je mi záhada.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@joscerTěm jsem dokonce nápomocen tím, že jim půjčím svoji volnou ICE kartu, aby mohli vyzkoušet, jestli to jejich přístroj zvládne. Taku hovadinu napiše len ten ktorý tomu prd rozumie |
marek66
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 481 |
![]() |
|
JoscerNic o konci prodeje karet jsem nepsal, nauč se číst, ty agente. ;)On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Saxonfull píše: "Karty budu predavat uz iba dnes, alebo kym ich nevypredaju ?"eemil reaguje: "a jak si na takovej nesmysl vůbec přišel, to by mě zajímalo" a ty na to: "Nediv se, těch datumu padlo od Skylinku za posledni půlrok tolik,..." Tak jsem si podle toho odvodil, že mi něco uniklo a chtěl jsem vědět, jak to tedy je. Jo, a čeho jsem Agent? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
marek66A hovadina je to proč?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Dnes koniec predaja karty skylink vymena ?no já jenom zírám, co se to tu zase plodí za blbosti. Nikde jsem si nevšiml, že by se šířila fáma o ukončení prodeje ICE karet, pouze je akce na zvýhodnění v podobě odkladu na 2 roky a 2 měsíců kompletu. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
fullsi spadol z višne bolí to moc :laughing:🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
joscerTobě uniká více věcí a za každou reakcí od kohokoliv jiného vidíš atak na Skylink. Popravdě řečeno, ani se ti nedivim...Svým tvrdošíjným obhajováním Skylinku tady připomínáš jejich agenta, tomu se taky nediv. :))) Já mám Skylink v podstatě u zadnice, nějaké poplatky mi nevadí vůbec, nikdo nechce dělat zadarmo/já taky ne/, to chápu. Ale ten Skylink, jak ho lidé stále vidí už dávno neexistuje, za páčky hýbá už cizinec a ten si může dělat co chce a taky to tak dělá. Spíš mě štve jejich nekoncepčí jednání at se koukneš kamkoliv, o tom ale nemá smysl polemizovat ani se Skylinkem, tím spíš s Tebou. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Dnes koniec predaja karty skylink vymena ?Včera, dnes a zítra :lookaround: |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
![]() |
|
RE: Dnes koniec predaja karty skylink vymena ?Mám skôr dojem, že za páčky ťahá stále ten istý. Len to bolo treba ošetriť, aby tak mohol ťahať jednoduchšie.Pokoj a bratská láska...
|
disdzo
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 501 |
![]() |
|
RE: Dnes koniec predaja karty skylink vymena ?Soused má 4 karty Skylink a když jsem se ho ptal jestli si už udělal výměnu tak odpověděl,ať jde celej sat někam,že si kupoval 4 karty protože to mělo být nastálo,tak se na ně vy.,,u a pustim zas zesilovač z antén.Mám všechny naše programy včetně slovenských a víc nepotřebuji.Z těch několika známých kterým jsem montoval sat jich polovic přechází na DVB-TZgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 099 |
![]() |
|
RE: Dnes koniec predaja karty skylink vymena ?Fakt souhlas se Saxonem, Skylink v tom nadělal dost guláš, protože lidi zpitoměli z těch datumů a změn, přihlašuji i nové karty IRDETO a k tomuto datumu nemusí. R^ :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
SaxonPro mě, za mě. Když to tak vidíš.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@CESKdo trochu uvažuje a přemýšlí, tak zpitomět nemůže.Datumů je kolem nás tolik, že ty tři nebo čtyři od Skylinku už to zhoršit nemůžou. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
![]() |