Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Pomoc s registrací ICE Výměna

Zdravím,

není tu prosím nějaká dobrá duše, která je schopná pomoct s registrací karty Výměna, ke které mám starou CW kartu Skylink, ale koupil jsem ji kdysi od někoho na netu a nevím majitele, tudíž ani žádné přihlašovací údaje?
Předem díky, případnou pomoc na mail: ninja666(zavináč)seznam.cz

Ninja666
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Pomoc s registrací ICE Výměna

https://www.parabola.cz/forum/topic-73286/

milanm
Registrace: 3/2006

Podotýkám, že nemám info o původním majiteli, takže nemůžu ani pořádně vyplnit přeregistrační formulář. Předpokládám, že bez původního majitele mi to přes formulář neprojde...

Ninja666
Registrace: 3/2010

puvodniho majitele muze vidi prodejce, tak ho bud kontaktujes nebo treba posles fotokopii karty s tim formularem, ... nemel by to byt problem pokud ji fyzicky mas.

milanm
Registrace: 3/2006

Na stránke Skylinku si stiahneš formulár "Žiadosť o zmenu registrácie". Kolónku "Kontaktné údaje pôvodného užívateľa karty" necháš prázdnu, do kol. "Spôsob nadobudnutia ukarty" napíšeš "karta kúpená v bazáre ...z druhej ruky alebo pod.
Žiadosť spolu s fotokópiou karty pošleš na adresu Skylinku, najlepšie v elektronickej forme.

Bol som majorom dobre bolo, nebudem majorom streľať sa z teho nebudem.

muju
Registrace: 10/2007

Zákaznický účet

Poradí prosím někdo proč mě na webu skylinku nejde Získat zákaznický účet na kartu kterou jsem registroval formulářem poštou? "Uživatel se zadaným jménem a číslem karty již je registrován" .Potřebuju registrovat Výměnu.Možná to tu už bylo pročetl jsem toho tady spoustu a nic jsem nenašel.
Dík za radu

Jury5
Registrace: 2/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra