![]() |
|
Technisat a techniport,seteditNahrávám soft na všechny druhy Technisráčů bez problémů, ale zaboha nemohu dostat setting z mašiny přes program Techniport - mám stažen aktuální z webu Technisatu.Setting se stahuje, ale nakonec skočí hláška, že není správný HW (nebo co).Přes Setedit setting stáhnu, ale zpět do stroje se nahraje nesmysl - chybí prog,zpřeházené atd. Napadl mně špatný (dlouhý)kabel, ale mám origo...... |
zolik645
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 226 |
![]() |
|
zolikTohle přesně mi začalo zlobit poprvé na DigitS2, které se tahali z Polska. Naprosto stejný problém. Od té doby jsem Technisaty přestal odebírat.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Technisat a techniport,setedit (# 19)No jo, ale mně to dělaj všechny typy - S2, STR1, MF4S.Dřív to nahrávat šlo. |
zolik645
![]() |
|
RE: Technisat a techniport,seteditNechci moc radit,/ u Technisatů / ale máš ho předem vyrestartován. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Technisat a techniport,seteditJá dostal něco přímo z Omka, ale nevím, kde to hledat...Zkusim to pohledat. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
zolikmám tu Techniporty 1.6 a 3.2, víc Ti nabídnout nemůžu, ale jeden by měl být OK, pokud to tedy nebude ten "polský problém".Jestli chceš, můžu ti to někam poslat. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Technisat a techniport,setedit@CES - i to jsem zkoušel - stejný výsledek.Techniport 1.6 mám - to 3.2 mně prosím pošli na - info@serviselektroniky.comDíky |
zolik645
![]() |
|
OmkoNa stránkách Omko najdeš po registraci ve FAQ soubor dbdump (USB zálohování Technisat). Zálohování a obnova settingu z flash mi s tímto funguje bez problémů (Technisat Digicorder HD S2 - německá verze). |
pivoj13
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: Technisat a techniport,seteditNikam na web Omko nemusí. Prostě si v PC vytvoří na flešce prázdný soubor s názvem dbdump a je hotov.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscerMáš recht, ten soubor je prázdný - jde jen o název. Jen doplním, že pro opětovné nahrání je potřeba na flash vytvořit soubor dbload. |
pivoj13
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
@saxonVřelý dík, zkoušel jsem techniport 3.2 - download z MF4S zatím bez problémů. STR1 šel už bohužel ze stolu. |
zolik645
![]() |
|
zolik645Co u té STR1 nechodí, nebo co po ní chceš ? R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
ZolikRádo se stalo, alespoň něco.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@CESnejde OTA, včera šla. |
zolik645
![]() |
|
![]() |