![]() |
|
Premier LeagueKtorá poľská televízia vysiela priame prenosy z anglickej Premier League? Pýtam sa, lebo chcel by som si kúpiť poľskú kartu cyfra + a rád by som vedel, aký variant si zobrať. |
Alibaba21
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 125 |
![]() |
|
RE: Premier Leaguehttp://www.cyfraplus.pl/program.htmlhttp://www.satsklep.pl/pl/p/Cyfra-MULTIPAKIET-HD-13-miesiecy/689 |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 766 |
![]() |
|
RE: Premier LeagueMně ji přivezl aktivovanou z jednoho polského shopu kamarád co tam jezdi nakupovat sat. věci.I když je ten fotbal v polštině, mi to nevadí.Pocházím z části moravy kde jsme dříve sledovali vysilač Katowice.. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
![]() |
|
Komentář........notabene na stadionu Ti to taky nikdo nekomentuje, tak o co jde... |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
narozdilod nasich kokrhelu aspon polaci rozumi o cem PL je :8) alibabo vem si pakiet start za 73eur/pul roku dle aktualniho emm streamu i dele :)) mas v tom canal+,canal+sport,canal+gool vse v hd o vykendech 5 zapasu PL, pak frantici a spanele, tnv a tvn7hd jedou dost casto v nativu |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
WADERahoj kamaráde, máš pravdu, ale PL je nejlepší na SKY Itália,kde je obraz až přehnaně ostrý,nebo na C+nordic,kde již oficálně to je ok.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Premier LeagueTo je sice hezký, ale Alibaba21 se ptal na polskou televizi. Mám takový dojem, že ani Sky Italia, ani C+Nordic polské televize nejsou. |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 766 |
![]() |
|
Alibabanavíc cena bude někde jinde, ale hery myslel určitě share :-)Pokud chceš jen fotbal (PL,LaLigu,Lige1aPolskou) tak jdi do základu Cyfra+Start(1800,-Kč), já jsem vzal Cyfra+Kompakt HD (3000,-Kč) na 6 měsíců a mám tam i Eurosporty1a2HD v CZ, Sportklub (Belgická liga) a pár dalších pro mě zajímavých kanálů (AXN-HD, Universal,13thStreet,NatGeo-HD,Discovery,DiscID). Pokud chceš i HBO (3xHD), Filmbox(české audio), AnimalPlanetHD, ESPN Classic, TVPSport, 3xAXN, SciFi, víc muziky (VH1,MTV-Rock...), pak jdi do 12-ti měsíčního SUPERPREMIUM-HD vbratru za 8,5 tisíce Kč. Pokud tě zajímá jen sport, podívej se na vysílací práva pro jednotlivé sportovní stanice: http://tele-sport.pl/prawa_sportowe/ pak vyber předplatné. A co zlotý, to 6,-Kč :-) pěkné sobotní dopoledne při výběru. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
vitej spatkyz dovolene hery ;) to ti rad verim skandinavci mneli vždy obrazek o tridu više už když kdysi davno jeli v norme D2MAC ,na mem 82cm lcd je obraz i na polacich v hd k pokoukani a ostrost se ukazuje zvlast pri vysilani polske ligi nebo programu minimini hd ...alibabo dnes na sledovani použi bud novasport bulhari nebo diemu na 39"vych key emu irdeto 2 ,nebo plhd na 10" vych key emu biss..mi ostatni zaparkujeme na 13"vychodne tradične polska cyfra nebo ti sikovnejši treba sky italia nebo skandinavci :))) pohodovy i když uprseny den vsem ;) |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
Premier LeaguePokud jde o kvalitu obrazu, tak mimo skandinávců (TV2 PL 1-3 HD) a SKY UK doporučuji ruský Sport 1 HD na 36E, bitrate přes 15000 a obraz jak břitva, AC3 zvuk a špičkoví komentátoři.... ale ve své podstatě je to jedno, zda čumíš na Anglány, Švédy, pšonky, Rusy, Talijány.... vše je to o několik levelů výše, než rádoby HD přenosy s rádoby sofistikovanými komentátory našich stanic.... |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
![]() |