Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Porucha Vu+uno

Ahoj při změně skinu mi vu+uno ukázalo obrazovku s výpisem chyby a neustále restartuje takže nelze skin změnit zkoušel jsem novou verzi nereaguje na usb.máte někdo zkušenost???

Kristus
Registrace: 8/2012
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Porucha Vu+uno

pres ftp se do una dostanes, ... je to popisovane v jinem vlakne před par dny

milanm
Registrace: 3/2006

https://www.parabola.cz/forum/topic-73248/

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

Pred instalaciou noveho image treba vypnut aj hlavny vypiac vzadu.Potom vlozit USB a po zapnuti hlavneho vypinaca stlacit ch- na panely boxu a instalacia musi nabehnut. Uz som to parkrat skusal a vsetko OK.

efly
Registrace: 10/2008

díky to jsem tak dělal ale bohužel asi je tam opravdu nedotažený skin který to dělá.Kluci radí dostat se přes ftp do přijímače ale bohužel neumím to nastavit aby ho vyděl v pc

Kristus

máš v pc ,,total comander" ? pred pár dňami sa to tu riešilo .nechaj ho kludne botoovať pripoj sa naň cez ftp odstráň vadný skin a on ti pekne nabehne .

efendy25
Registrace: 10/2011

total comander jsem po přečtení příspěvků nainstaloval ale v síti přijímač nevidim

Kristus

vieš robiť s comanderom ? zadal si ipečku vu+ meno a heslo ? asi nie však ?

efendy25

to ne, podívám se jak na to

Kristus

zapni comandera ,hore červené pripojenie ,,ftp" ,otvory sa ti okno daj nové pripojenie : relácia : vuuno , názov hostitela : /ipečka vu+/ napr . 192.169.2.20 , používateľ :root, heslo :dreambox ,klini na o.k. a musí to ísť .

efendy25

Ano takyto pripad sa riesil s mojim Vu-ckom.Po vymazani skinu mi to nabehlo.Ale nepochopitelne nam zrazu vypadol prijmac do zakladneho nastavenia.Tak sme isli od znovu lebo mam na to nahodenu T-90.No ale cuduj sa svete od tej chvile mi nejde zmenit vzhlad,vzdy len skoci do zelenej smrti,a aj taky dreambox edit vobec nejde.Nejde tak ze nanacita mi programy do Pc z boxu,vyhadzuje nejaku chybu.Asi sa to bude musiet vsetko komplet vymazat a instalacia od znovu.Inak momentalne je Tv sledovatelny,len neviem urobit ziadne zmeny.

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

Kolik za to chceš ??Já ten šrot od tebe koupim.

koax
Registrace: 2/2008

Najlepsie je nic o tom nevediet ale experimentovat.Dobre ze tam urobili "(nevhodné slovo)ensicher" zalohu settingu, aj backup celeho image.Ale naco hadzat hrach na stenu? Keby ste to pouzivali obcas, neriesili by ste taketo blbosti........to sa nehnevajte. :razz:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Hlásí ip adresa nebyla nalezena

Kristus

já místo total commandera používám program dreambox control center (DCC)a tam na úvodní obrazovce dej pod kolonkou ip adresy dreamboxu hledat. To VU nech samozřejmě zapnutý, ať se klidně furt restartuje. Předpokládám, že si měl to VU připojený už předtím do LAN sítě a aktivovaný připojení buď zadáním ip adresy ručně, nebo přes DHCP :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

a máš na ňom vôbec nastavenú sieť ? ako to tu od teba čítam tak asi nie . s pojazdni si na vu+ najprv sieť a potom rieš ftp .

efendy25

zprovoznil jsem ftp i telnet umazal skiny a nic naskočí obrázek Blach Hole starting a tím to končí

Kristus

tak si zmazal aj to čo si asi nemal, treba vždy zmazať len to čo si tam posledné nahral a od kedy ti to blbne , nič viac dá sa to jednoducho zistiť podla dátumu . ak si zmazal komplet všetky skiny tak ti to už asi nepôjde . skús si online stiahnúť overený skin a uvidíš . ked dačo chceš zmazať v satelite a nevieš čo to spraví tak si vždy zálohuj a až potom to čo chceš zmaž . bud to pôjde a ak nie tak to nahraj späť do boxu . asi nevieš čo si tam nahral a čo ti zblblo satelit ? mne sa to tiež občas stalo aj na vu+ aj dm -ku ,ale vždy si zapamätám alebo napíšem čo sťahujem a ked mi hodí eror a naskočí zelená smrť tak to okamžite cez ftp odstránim a potom to šlape ako pred tým v pohode .

efendy25

jestli

máš BH 176 a narval jsi tam HD Glass tak zkus kreknout Skin Selector( možná to pomůže i v jiných případech)

Zde to najdeš:

http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=151&t=37351&start=80

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009

Stojím už týden já ten skin který jsem přepínal tam měl asi už rok takže vůbec nevím co to mělo být.Souhlasím že je třeba si udělat poznámky.Moc jsi mi Efendy nabírám tím alspoň zkušenosti jsem už po padesátce takže se v tom dost už ztrácím

Kristus

zmazal si všetky skiny ? a zálohu asi nemáš? však ?skús tam nahrať dáky skin .pozri si to na ab fore ako ti píše jerry00 tam je toho viac .

efendy25

Po nahrání skinu který mi poradil jerry nastala malá změna po startu naskočí zelena prázdná stránka veučko načítá ale nic nenajde

Kristus

To: Kristus

Napis aky image pouzivas, nahodim ho do svojho Vu + a uploadnem z neho hocico co potrebujes....

Ak ide o update image (nahranie noveho), tak na USB kluci musis mat zalozku "vuplus". Ked zapojis do zadneho USB , hned po starte ti VUcko detekuje, ze tam mas software a napise na displaji UPGRADE (tusim) a po stalceni CH- zacne samotny process.

Ked budes mat zaujem, urobim ti hoci aj zalohu z toho image co mas.... Nemam problem ;).

----------------------------------------------------------------------------------
Be independent and your TV screen will never be the same.

Be independent and your TV screen will never be the same.

sato
Registrace: 2/2006

2 dni tu riesite nic. Natiahnem novy img a cele je to na 20 min robota.Ak nemas zalohu settingu bude to dlhsie,ale zaroven aj poucenie.Za tie dva dni by si to uz davno mal hotove.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Tak tak, natáhnout z usb nový image a jede se dál. U sóla i dua si to natáhne samo po zapnutí, tak nevím jak je to u těch novějších. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

BHole

zavedli nějakou ochranu, nějak se to týká jen vybraných vývojářů. Když se tam instaluje něco od neschváleného vývojáře, tak to buď napíše, že to není tímto image podporováno, nebo, když se to tam přesto nacpe, tak to vyplivne kulečníkový plátno.
Ten odkaz ode mne byl kvůli tomu, že autor skinu HD glass to obešel úpravou Skin selectoru( ten tam stáhneš) .Melo by to být účinné i pro BH 175 a asi i 174. Novější verze HD Glas už jsou včetně nějakého patche.

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra