Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Porucha Vu+uno

Ahoj při změně skinu mi vu+uno ukázalo obrazovku s výpisem chyby a neustále restartuje takže nelze skin změnit zkoušel jsem novou verzi nereaguje na usb.máte někdo zkušenost???

Kristus
Registrace: 8/2012
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Porucha Vu+uno

chlapi díky za snahu ale z usb mi to nic nenačítá jak jsem již psal ukaže se zelena stranka prázdna a neumí nic načist takže po chvilce restartuje o usb ani nezavadí mám image 1.7.6.

Kristus

tobě jejde nahrát

image z usb?

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009

Pokud je image

takto poškozen, tak do něj lze pouze přes ftp, které by mělo být funkční chvíli po startu stv.
Jestli jsi třeba aktualizoval 176 z předchozího image tak to bude asi ono. Chce to číst popisy.Většinou už to nelze. Je třeba nahrát samotný image zcela znova, a předtím ještě upgradovat FPGA!!!

jerry00

nejde nahrát

Kristus

A máš správně pojmenované složky?

Tedy vplus a uvnitř jen uno? a flešku v předním usb?

jerry00

Mozes mat blbu flesku, naformatuj ju znova nahraj image .Box predsa osahava usb pred natahovanim linuxu a ked tam najde soft vypise na displej a musis stlacit CH- na masine,potom sa to rozbehne.Tak isto sa to chova aj po restarte,ked najde v usb img.Nieco mas zle na usb.A aktualizuj si FPGA.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

složku mám vuplus, uno jsem nezadal a použil jsem zadní usb zkusím to opravit dle tebe

Kristus

Nojo a sme doma čéče

sme doma čéče

jerry00

jakmile to image není na flešce přesně jak má, tak to box po startu nerozpozná. Adresář musí být vuplus/uno/a tam teprve ty 3 soubory se samotným image :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

nebere nebere vše mám přesně dle popisu který mi dáváte jedině přes ftp ale nevím co tam nahrát

Kristus

Akoze si vytvoris? Potom to nemas origo img ? Odkial si to stahoval?
Preto ti to neslo, nejaky (nevhodné slovo) img si si zohnal...

Mein Gott WALTER !

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

http://www.vuplus-community.net/board/

Kristus

Postup:

Přední usb!!!!!-fleška-složka vplus-složky uno(v ní samotné soubory)-vypnout stb vzadu vypínačem- zapnout vypínačem a přidzžet na čelním panelu CH-.

image BH: http://www.vuplus-community.net/board/forums/vu-uno-black-hole-images.19/

Ale 177(vyžaduje FPGA 4.5) tam nedávej!! Vezmi 176.

jerry00

Vše jsem udělal přesně stáhl přepsal na flešku s adresářem vplus/uno/image1.7.6.nejde neustale restartuje na flesku sáhne ale netahá

Kristus

A ten .zip súbor s image (BlackHole-1.7.6-vuuno_usb.zip) si na flash-ku aj rozbalil alebo len do toho adresára /vuplus/uno/ nakopíroval? Napíš aké súbory máš v adresári /vuplus/uno/ na flash-ke;

Kvinto
Registrace: 6/2009

ještě

mě napadá, zda nemáš v zadním usb strčenou další flešku nebo ex. disk. Vypojit!!!

jerry00

1-boot_cfe_auto.jffs2
2-kernel_cfe_auto
3-root_cfe_auto.jffs2
4-splash_cfe_auto
používám extr.disk ale je vytažený jelikož jsem tam flešku

Kristus

Tak tam daj origo img, alebo nejaky iny. Na skusku ak pojde das
FPGA na 4.5 a potom mozes posledny BH ked ho tak moc chces.

liquere

To: Kristus

Stiahni si tento zip: http://uloz.to/xQQe5x1/vu-zip

Rozbal ho a to subor "vuplus" skopiruj na naformatovanu flasku. Je to BH 1.7.5.
Flska by mala byt naformatovana na Fat 32....
Vypni satelitny prijimac. Strc do zadneho usb a zapni....pozeraj na displaj a hned po starte ti to MUSI pisat Upgrade a na to stisni CH -.

Potom ked ti to bude na displaji pisat Finished, remove usb tak vytiahni flasku a vypni zo zadu. Musi ti to normalne nabootovat a obajvi samenu pre vyber vstupu : Scart/HDMI...

Z flasky potom zmaz ten image, strc do Vucka, stlac MOdre - Modre - Device manager - Mountpoints a pripoj ho.. Dalej postupuj podla navodu.

----------------------------------------------------------------------------------
Be independent and your TV screen will never be the same.

sato
Registrace: 2/2006

"Z flasky potom zmaz ten image, strc do Vucka, stlac MOdre - Modre - Device manager - Mountpoints a pripoj ho.. Dalej postupuj podla navodu."

To je pre TS PRO 4.5....

----------------------------------------------------------------------------------

sato

Este jedna vec pretoze neviem ci ta to napadne. Zakazdym ked odpajas a zapajas flasku, tak restartni prijimac..inak ti to usb zariadenie neuvidi.

sato

ak ma pamäť neklame tak fleshku treba strčiť do predného usb pri vypnutom boxe a potom dodržať ten postup ako píšete . nedávno na ab fore sa chlapík tiež s tým zadným usb trápil a tiež mu to nešlo . ja ked som to robil tak vždy cez predný usb vstup .

efendy25
Registrace: 10/2011

zkoušel jsem opravdu všechny možnosti prostě jenom fleska blikne a stejně jak vpředu tak vzadu.když jí dám znovu do pc tak se objeví pod složkou vplus nějaké protokoly s 0 bajty.kolik restartu tolik protokolů

Kristus

To: efendy25

ja praveze nikdy nepouzivam predne usb. N zadnom mam predlzovak a kluc je stale tam. Navyse z druheho usb nikdy nevypajam citacku. Akois mu to citacka nevadi, tak upgradujem hoci je pri tom pripojena. Navyse ako som si vsimol, tak v najnovsom BH 1.7.7 upgradovali a implementovali PSCS drivery. Doteraz som ich tam daval rucne. V BH 1.7.7 mi uz hlasi ze downgradujem, tak nepovoli instalaciu mojich :O .

Inak pre "Kristus". Uz som ti spominal, ze ak napises aky image tam mas, tak nemam problem ti skopirovat a uploadovat hocico z neho...popripade aj urobit back up.
Ak mas zaujem tak napis.

Ked si vsak uz nevies rady, tak ak mas po ruke krizeny RS232 kabel, tak ho zapoj. Najdi software VU Utility a mas to urobene za zopar minut. Potrebujes vsak na to stiahnut nfi image....

Mal som tu aj svoj vizualny navod krok po kroku ked som to robil...tak podla toho co napises, skusim pohladat.

sato

Jeto celé

dajaké čudné. Zkusit jinou flešku, nebo ještě tuhle nějak zkusit pořádně přeformátovat (pod Macem, Linuxem) Někdy dělá problém i formátování ve vistě nebo widlích 7!. Že by odešlo usb v boxu je dost nepravděpodobné. Nevím jestli má VU+ dva nezávislé usb řadiče, nebo jen jeden, ale když to dělá na všech usb, vypadá to na Flešku. Jednou se mi taky stalo, že jsem experimentoval NFI flešnutím, nebo jak se to jmenovalo. Tam se musí fleška formátovat na nějaký spešl bazmek a vzpomínám si, že mi potom fleška dělala težké brikule a měl jsem problém ji uvést do provozuschopného stavu.

jerry00
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra