Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Porucha Vu+uno

Ahoj při změně skinu mi vu+uno ukázalo obrazovku s výpisem chyby a neustále restartuje takže nelze skin změnit zkoušel jsem novou verzi nereaguje na usb.máte někdo zkušenost???

Kristus
Registrace: 8/2012
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Porucha Vu+uno

vu+util, spravne nfi image pro uno, seriove a sitove pripojeni, prehrat pres pc

rj45
Registrace: 6/2007

No to pojde lahko ked usb ma problem... :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Tu je nieco s cim som sa trapil i aj osobne....
U mna bola chyba "nekompatibilny" usb kluc. Kluc je OK, nacitalo, ale po samotnom restarte sa uz box nevedel zapnut. Stale bola iba uvodna obrazovka podla image aky som tam nahodila box ostal zamrznuty. Ked som uz bol dost nasr*ty, tak som si od kolegov vypozical tolko usb klucov kolko mali. Zistil som, ze vsetky fachaju a sat sa rozbehne iba ten moj "srot" blbne... Zakupil som novu flasku a od vtedy pokoj. Upgradujem downgradujem podla chuti a Uno stale nabehne ako ma.

Pred tym pomohol iba flash cez RS232 kabel a nfi image. ;P

http://www.vuplus-community.net/board/threads/vu-uno-flash-boot.3928/page-2

Tu je samotny subor ak tam este nie si registrovany:
http://uloz.to/xwfAbaD/vu-uno-null-modem-pack-zip

Mas tam nfi image, soft na flashovanie a navod ako na to krok po kroku. Potrebujes este ten kabel....a nezabudni to mat napojeny aj na lanku.

JE TO IBA PRE VU+ UNO, tak nie ze nejaky chytrak ten nfi image narve do svojho Sola, Dua ci Ultima!

----------------------------------------------------------------------------------
Be independent and your TV screen will never be the same.

Be independent and your TV screen will never be the same.

sato
Registrace: 2/2006

Dnes jsem odvezl vu+uno prodejci on mi ho za 20 minut vrátil sladěný se všemi novými upgrejdy tak že jsem spokojený.Piši proto aby poděkoval všem kteří se mi snažili pomoc na tomto foru moc děkuji.

Kristus

Kristus

Tak jedine co ti mozem poradit, teraz ked vsetko funguje, urob si full zalohu pre pripad potreby a odloz ..............a potom pred kazdym zasahom, kde nie je jasny vysledok !!!!!! R^

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

jak se dělá full záloha?? nesmějte se mi

Kristus
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra